local-stats-pixel fb-conv-api

Iepazīšanās internetā26

249 9

Viss sākās no frāzes - 'Labi,es tevi nepazīstu,bet draugos pievienošu'. Lūk kas no tā sanāca emotion

Ne vienmēr kaut kas tāds kādam ir sanācis, jo parasti jau tādas iepazīšanās internet vietnēs nebeidzas laimīgi, bet šai meitenei paveicās un atrada tomēr savu īsto prini. Galā sanāca daudzas jaukas, lietas pat par kurām jaunā sieiviete nebija domājusi, jo kas gan varētu iedomāties, ka kaut kas tāds ir iespējams, tomēr arī pastāv vēl kaut kur atbildīgi vīrieši, jo citreiz gadās tā ka uztaisa sievietes vai meitenes grūtas un aizmūk projām!

249 9 26 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 26

0/2000

Tu pat Facebook iztulkoji emotion Lasu un domāju, kas ir sejas grāmata emotion

31 0 atbildēt

Stāsta morāle: neiepazīsties internetā, savādāk vienā piegājienā dabūsi vairāk bērnu, nekā gribējās  emotion

18 0 atbildēt

Man jau šķiet ka internets ir vienīgā vieta kur kādu var sapazīt.... Jo kur tad vēl??? Cilvēki jau tā nekomunicē kā vecos laikos, aizgāja uz kaimiņu sādžu un ieraudzuja kaimiņu Anniņu - mūža lielo mīlu.... emotion  Bet tagad tā vairs nav.... Nu jā ir vēl iespējas - kādā krogā, vai dzertuvē, bet tur tusē parasti atiecīgs kontingents un nekas labs tur nevar sanākt.... Vēl disenē, kādu meiteni ar sprāgušas mencas acīm - jo sarijusiets EXTASY.... emotion Tāda labākajā gadijumā derēs lai izšautu riekstus tuvējā vārturūmē, bet ne kam nopietnam....

5 0 atbildēt

netā var sastapt visādus dzīvniekus, lielākoties tie ir nīlzirgi (ar kuriem man diemžēl ir nācies saskarties) bet kas neriskē tas nevinnē, man patīk riskēt, taču pagaidām tas nav atmaksājies emotion visiem šķiet ka krokodili tomēr ir sastopami biežāk, bet tā nav taisnība. Ja esi džeks un vēlies aiziet uz aklo randiņu ir apm 30% iespējamība ka satiksi kādu kura svērs par tevi vairāk. Tā no manas pieredzes neiedziļinoties sīkumos emotion

4 0 atbildēt

so what?

3 1 atbildēt
Pedeja bilde es domaju ka tur vina ir aiz vagona bet tie rati ir tadi:-)
1 0 atbildēt

es galīgi nesaprotu šo tēmu. Vieni stāsta, ka var iepazīties, daudzi pāri tā esot sagājuši (es pats zinu no saviem paziņām)

Citi stāsta "tagad attiecības tik ātri sākas un ātri beidzas, pateicoties internetam un mob. telefoniem..." -tātad nonstopā caur internetu tas tiek darīts.

Bet citi atkal saka, ka internets ir pilnīgas blēņas un tikai trakajiem / slimajiem / nepilnīgajiem paredzēts.

KAM LAI TICU ?????

1 0 atbildēt

Esmu vienīgā, kurai sanācis iepazīties iekš sociālajiem tīkliem ? 

Es ar savu draugu ( viņš ir Anglijas pilsonis - ANGLIJAS PILSONIS UN TAUTIETIS - nekāda sakara ar trešās valsts pilsoņiem nav šeit minēts) iepazinos iekš Facebook. Tā nejauši, bez domas iepazīties. Mums ir kopīgas intereses, abpusējas simpātījas.

 

Bet pirms gandrīz diviem gadiem uzaicināju draudzēties, jo viņam bija forši ieraksti un viņam patika Cosplay tāpat kā man.  Sarakstījāmies, runājām, un tad jau viņš izdomāja sarunāties ar mani caur Skype. Tā kontaktējāmies, abiem protams vēl nebija domas satikties, sākas flirts caur Skype.

 

Nu jau šī gada Novembrī satikāmies un nebija nekāda apmulsuma - it kā jau būtu redzējuši viens otru jau divus gadus un ti

 

kušies. Viņš nopirka man aviobiļeti, rūpīgi visu izplānoja un es saku vienu - neviens tāds nebija trāpījies. Visi - vai iepazīstoties caur internetu, vai draugu lokā (bez alkohola) nebija izplānojis tik jauku laika pavadīšanu, kā mans angļu vīrietis. 

Saku daudziem puišiem no Latvijas censties saplānot laika pavadīšanu kopā, nevis kaut kādu vienas nakts sakaru un izņirgāšanos. 

1 0 atbildēt

Atliek novēlēt izturību jaunajiem vecākiem...

Man ir trīs ar nelieliem pārtraukumiem, i tad vēl reizēm liekas, ka par traku. Ja trīs uzreiz, tad vispār trakomāja.

Bet tā jau - skaisti. 

1 0 atbildēt
Jauks stāsts! emotion
1 0 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt

Nu re tāda smukinja īsā, rozā kleitinjā sēž, skaidrs, ka puišiem grūti izturēt- ātri apbērnojas, haha

0 0 atbildēt