local-stats-pixel fb-conv-api

Hei, sportist – nodzen matus!12

Jāteic, ka man pašam mati ir bijuši visās iedomājamās krāsās, esmu uz galvas turējis gan franču bizes, gan grebeni un dredus, gan atlaidis pamatīgāku paku, ko pamētāt metālfestos. Tiesa, tas viss bijis salīdzinoši jaunā vecumā un laikam ejot sapratu, ka galvas rotai, gluži kā apģērbam, ko valkāju, nav nekāda sakara ar mūziku, ko klausos. Sapratu, ka jebkāda ērkuļa skaistumkopšanai veltītais laiks nav tā vērts un pienācis briedums savu galvu izrotāt ar pieauguša vīrieša frizūru – nullīti.

Laiks gājis uz priekšu, esmu sekojis līdzi svaigākajām galvas klājuma modes tendencēm, savulaik tās bija daudzpusīgākas, bet kopš barbershopu ienākšanas modīgajā pilsētā šķiet, ka visiem cieņā ir viens vienīgs griezums (skatīt video raksta beigās). Viss ir labi, izskatīties glīti un trendīgi, un spēt atļauties laiku galvas seguma ikdienas aprūpei ir visnotaļ apsveicami, ja nebūtu slinks, gan jau arī pats kaut ko veidotu, bet vienu gan atsakos saprast – profesionālus sportistus vīriešus, kam ir ir gari mati.

Kā jau iepriekš rakstīju – pa laikam paskatos futbolu. Daudz biežāk skatos aizjūras basketbolu, dažāda ranga līgu hokeju un volejbolu. Bet – kas par nafig notiek dažu sportistu galvās un uz tām? Pasaules ranga top tenisisti, kam ik pēc izspēles jāaizvāc no sejas mati. NBA spēlētāji, kam spēles laikā priekšā acīm mētājas matu cirtas un uz galvas ir līdzi pāris lieki kilogrami. Hokejisti, kas pēc tiesneša svilpes novelk ķiveri, lai izņemtu no mutes matus. Galu galā – dredaini futbolisti, kuriem bieži vien bumbu vārtos jāraida ar galvu? WTF?

87 0 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

Visi nevar būt vienādi...dzīve būtu nesaistoša. emotion  Galvenais, lai būtu spēlētājs ar galvu nevis vienkāršs manekens uz laukuma. emotion 

7 1 atbildēt

Viens ir tas ka viņiem varbūt ir slinkums,otrs ka tiešām sevi atrāda, sporta spēlēs ir liels mārketings. 

5 0 atbildēt

Varbūt Samoilova krāšņā galvas rota ir viņa talismans, tāpēc nav  publiski jābļaustās!

5 0 atbildēt

Tās peisas nevar izmazgāt!

2 0 atbildēt
Man vispār gg, atbraucu uz Rīgu pēc friziera apmeklējuma.…te viens RP busiņš piebrauc, te otrs ‘un kurā skolā tu mācies?’, ‘pa nakti nevar staigāt’, ‘ cik tev gadu, ka smēķē, neticu, ka esi pilngadīgs’…būs tā reize, kad man nebūs līdzi maks un ko tad viņi darīs, vedîs uz iecirkni vai? emotion
1 0 atbildēt