local-stats-pixel fb-conv-api

Gliemezis kā mājdzīvnieks3

28 0

Kādus vien sauvaļas dzīvniekus cilvēks nav centies izvēlēties ka mājdzīvniekus sākot ar čūskām, zirnekļiem un beidzot ar pumām un lauvām. Bet to, ka pienāks brīdis, kad cilveks labprāt savu privāto telpu dalīs ar mīkstmiešu sugas pārstāvjiem bija grūti iedomāties.

Nesen tiešsaitē parādijās kustība, kura uzstāj, ka gliemežu kultivēšanu mājdzīvnieku vajadzībām ,varētu izrādīties ļoti laba altrenatīva tiem, kuri ir aizņemti un uzskata, ka mājdzīvniekiem nevajadzētu pārak apgrūtināt saimnieku ar barošanu, staidzināšanu un uzmanību. Vai mājdzīvnieks ir viņiem vajadzīgs, lai nomierinātos un ļautos tuvākam kontaktam ar kaut ko dzīvu.

Protams, gliemežus var izvēlēties dažādus un, šis tas tomēr ir jāzin par gliemezi, lai nodarbotos ar tā kultivēšanu, bet esošo saviļņojumu patreiz ir izraisījis lielais āfrikas zemes gliemezis 'Achatina fulica', kas var pieņemties savos apmēros īpaši pamatīgi. Kā stāsta gliemežu turētāju kustības pārstāvji, tad šīm mīkstmiešu pārstāvošajām sugām esot īpaši liela nozīme, lai nomierinātu tā īpašniekus un ļautu tikt pāri dažādām mūsdienu traumām, kuras ir iegūtas pārgalvīgi izmantojot modernās izklaides industrijas produktus.

gliemežu turēšana:
o turami - noslēdzamā akvārijā
o var izdzīvot dienām bez pārtikas un ūdens
o jārēķinās, ka gliemeži, var teikt, nekontrolē savu vēdera izeju, tāpēc to ekskrementi var nonākt jebkurā vietā, kur tas ir nonācis

Kā stāsta viens gliemežu kultivētājs, daloties savā pieredzē, ka šī savādā dzīvības forma ir ļāvus pilnīgi atbrīvoties viņa dēlam no panikas lēkmēm, kuras to esot sākušas vajāt sakarā ar pārmērīgo briesmu filmu skatīšanos.

Tā pat arī, ja telpā, kurā tiek turēts gliemezis esot pietiekami vēsa, tad pastāvot iespēju šo savādo mājdzīvnieku atstāt veinu pat uz nedēļu vai, ja to ieziemo pat uz mēnesi, kas bez liekām problēmām šāda mājdzīvnieka saimniekam ļauj bez rūpēm doties ceļojumos, komandējumos vai arī citās darīšanās.

lasi, vērtē, komentē emotion

28 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000