local-stats-pixel fb-conv-api

Gājiens uz klubu Anglijā.90

470 35

Bija piektdienas vakars,kad ar draugiem izdomājām atpūsties.Vakars sākās pie draugiem mājās,iedzērām,uzspēlējām kārtis,parunājām par dzīvi,pasmējāmies,lēnā garā tukšojām pudeles,līdz kāds no draugiem izdomāja,ka vakars jāturpina klubā.Sākumā man šī doma par klubu īsti nepatika,bet man ir tādi draugi,kuriem atteikt nav iespējams.Tad nu devāmies ceļā.Ieradāmies klubā,pirmais iespaids,it kā būtu kādā no Vecrīgas klubiem,cilvēku daudz,lielākā daļa apdzērušies,meitenes īsās kleitiņās,tā ka knapi nosedz dibenu,ejam garām vienam meiteņu bariņam,tās jau gatavas krist ap kaklu,pieejam pie bāra un viena no šī bariņa atnāk, lai mums izmaksātu dzērienus.Mēs,protams,šokā,jo Latvijā meitenes gaida,kad izmaksās viņām.Mēs kā īsti veči,no tā atteicāmies un paši sev nopirkām dzērienu.Glāze pēc glāzītes un jutos jau drusku nevarīgs,bet tai pašā laikā viens no manie draugiem iesaistījās vārdu apmaiņā ar vietējiem apmeklētājiem.Palika arvien karstāk un karstāk kad jau bija nepieciešama mana palīdzība.Kad gribējām dot pa muti,apsargi jau bija klāt un ātri vien mūs izmeta ārā.Bija diezgan auksts,stāvējām maikās ārā un netikām pakaļ mūsu jakām,man liekas,ka kāds no apmeklētājiem tika pie jaunām jakām,kuras palika klubām.Arī mūsu pārejie draugi bija ārā no kluba,izsaucām taksi un devāmies atpakaļ mājās pabeigt tukšot mūsu pudeles.

Secinājumi ir tādi,ka nekas īpaši daudz neatšķiras no Vecrīgas nakts dzīves. emotion

Vari komentāros ierakstīt kāda ir bijusi tav pieredze klubiņos. Vai laba, vai slikta, vai arī kas cits interesants.

470 35 90 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 90

0/2000
👍👍👍👍
2 0 atbildēt
Ir zināmi līdzīgi gadījumi,kad latvieši aiziet uz klubu kaut kur citur 😁 Liekas smieklīgi par meitenēm emotion
2 0 atbildēt
emotion daudz piedzīvojumu pat tiku LNT top 10 emotion
1 0 atbildēt
Da bija ja,3 cilveki pazuda kluba pec tam vienu areadu un dawai uz pipetavu,vietejiem acis bola uz manim,cigaresu dumi jau uz manam drebem,tur tikai kompanijas staveja un viss. Ir redzets kad viens cilveks pie letes pavada laiku uz dazam stundam ar sevi un tikai malko alu un skatas kautkur. Mana kaiminiene sr jautaja,vai eju uz klubiem,saku ka ne,ne ipasi,vina tada pareizi jo tikai pedini iet uz turieni. 😂👍
2 2 atbildēt

Latvijā tu pērc koktēļus priekš meitenēm, UK viņas pērk priekš tevis  emotion 

0 0 atbildēt
Peterborough... Tur 10 gadus klubos apsardzee nostraadaaju.. Edwardsaa nee bet college arms, angels, halo, solstice, yates, cafe24, pulse8, praise gan.
0 0 atbildēt
Angļiem latvijā vākties uz viņu Angliju, pagānu žurkas! Baigā "nācija", kad vajadzēja ar frančiem karot bikses piedirsa, cūkas, nevienu Angli par cilvēku nenosauksi, meitenes precētas un neprecētas maukas vārda tiešā nozīmē, džekiem sit un pašas krāpj, a džeki vispār peģiki jebannie, pat gopņiku tipa uk pacani ar savējiem sūcas. Incestnieki nolādētie, mums pat nav tik daudz retārdu kā viņiem uz katra stūra! Viņi nav vainīgi bet vecāki (drāžas ģimenē) viens ar otru. Lepni staigā kā tītari. A viņiem hu* par ko būt lepniem. Pa purnu viņiem visiem pēc kārtas!Narkomāni un alkoholiķi, mums nav tik lielas problēmas ar tādiem, vismaz mūsējie lepni nevemstās uz ielām un neguļ nodzērušās ar plikām vāverēm uz ielas. Lepnums par Latviju, nebrauciet uz Angliju lai cik sūdīgi nebūtu, tā nauda nav tā vērta lai degradētu savas smadzenes! Puiši vienmēr var iet jūrā tā vietā lai meklētu laimi tajā cūku kūtī un vistu būrī (vistas ir gudrākas un cūkas tīrākas). Vot skaistu cunami tiem Angļiem! Vai Tornado! Mums ne slikta vārda par to bomžu midzeni pateikt nevar esot tur kamēr viņi atklāti par mūsējiem ņirgājas! Un neesiet naivi ticēt tam ,ka viņi ir ļoti laipni. Tikai idiots iedomāsies ,ka viņiem pi*. Tas,ka viņi uzsauc nenozīmē baigo draudzību, tas vairāk uz nelaimi,jo tikai ar viņiem ir problēmas, pilnīgi neviens no viņiem dzert neprot. Odu likteni tiem pajoliņiem. Slimāku tautu par viņu es nezinu. Tfu, pilnīgi dusmas.
7 7 atbildēt

ironiski ir tas, ka tas klubs, kas bildē, ir diezgan izmiris pēdējā laikā (ja vēl vispār nav slēgts).. neviens uz to neiet. Es dzīvoju tajā pilsētā, kur tā bilde.  

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Bac sitais kaut ko atsauca atminaemotion Kads 2005. Gads vareja but. Stradajam UK pilseta varda Peterborogh(vai kaut ka ta) drausmigi daudz BABAJU, kaut kad veel smejamies ka Anglija karaliene uzdavinajusi so pilsetu pakistaniememotion Nu Bet butiba tada, gandriz visi tur bijam pirmo gadu un bij ziemassvetku vakars vai kaut kur ap to laiku. Visi protams svinejam, lieki piebilst ar kaudz alkahola. Kad jau gana bijam sadzerusies kadam dzima ideja ka  jadodas uz vietejo pab(laikam ta to pareizi sauc) nu kadu stundu riktejamies kamer tikam lidz turienei. taka tas nebij klubs tur parsvara bij baalie vietejie, un tas mums patika( jo no curkam biki laikam bijamies) Nu vo un ka jau kungu dusa kadi 10 Latviesu ari uzvedas ta nedaudz izaicinosi un loti brivi, bet nepatiksanas neviens speciali nemekleja. Skiet ka daudz bij no ta ka bijam prom no majam pirmo gadu zzswetkos9 vismaz es atravos pa pilnamemotion rezultats bij tads ka balajiem nepatika ka mes tur uzvedamies ka majas un esam tadi pardrosi, pasi saka kasities. bet skiet vini nepamanija ka nesam atnakusi kadi 2-3 un tad kad viss sakas protams ka "panemam" balos prieksaemotion Tadi mizeli patiesiba vini iremotion Vini tadi varonigi curat uz Brivibas pieminekla, jo zin ka tur viss apkart kameras un neviens nesodis vinus! bet talak par centru viniem bail pat nopirstiesemotion Sory par kludam biki alinu ieravisemotion

2 3 atbildēt

Njā  emotion 

0 1 atbildēt

Varēji izdarīt labākus secinājumus

0 2 atbildēt
Vai tava sieva zina ka tu bieži esi redzams geju klubos?
1 3 atbildēt

I have no idea, love emotion Bet nu tavā draugu lokā diez vai tādi būs. Brīnos, kurš normāls cilvēks iet uz angļu klubiem. Miskaste. 

0 2 atbildēt

Iegādājies citus draugus, kuriem ir iespējams atteikt... emotion

0 2 atbildēt