local-stats-pixel fb-conv-api

Gaišā dienas laikā vīrietis sagādā nepatīkamus brīžus jaunajai māmiņai2

75 0

Ventspilī pie lielveikala «Tobago» novērots vīrietis, kurš veicis netiklas darbības un uzmācies. Par to liecina kāds sociālā tīkla «Facebook» lietotājas ieraksts, novēroja portāls «Apollo».

«Pie lielveikala «Tobago», Ventspilī staigā vīrietis un seksuāli uzmācas,» teikts «Facebook» lietotājas Kristīnes ierakstā.

«Iepirkos veikalā un, izejot no tā vajadzēja pabarot savu meitiņu no pudelītes, kad man pienāca klāt tumšas ādas krāsas vīrietis gados, ar ūsām un sāka uzmākties (veica netiklas darbības),» pieredzētajā dalās sieviete.

Sieviete vīrieti esot padzinusi, tomēr pēc notikušā jutusies sašutusi: «Ja būtu tur pat uz soliņa bērnu zīdījusi ar krūti, būtu arī piezīdies! Lūdzu, esat meitenes un sievietes uzmanīgas. Vīri, dēli, brāļi nestāviet malā un neizliecieties neko neredzam.»

Ar ierakstu dalījušies teju 300 «Facebook» lietotāju un pievienoti arī vairāki komentāri.

Citas sociālā tīkla lietotājas pie ieraksta tāpat norādījušas, ka arī redzējušas aizdomīgo vīrieti un aicināja uzmanīties.

«Facebook» lietotājs Gatis raksta: «Protams, tagad ir par vēlu, bet šādos gadījumos būtu vērtīgi izsaukt jebkādu policiju + paaicināt sev klāt jebkur garām ejošo vīrieti. Izstāstīt viņam kas notika un palūgt, lai viņš seko līdzi tam vīrietim līdz atbrauc policija. Skaidrs, ka Jūs pakaļ ar bērnu viņam neskriesiet, bet domāju, ka sabiedrība būtu atsaucīga. Cerams vairāk ar tādu cilvēku nesaskarsieties.»

75 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

Latvijā kebabi ar jau sāk uzmākties.

6 0 atbildēt
Kas tā par jauno māmiņu, kur lieto facebook, bet telefonā nevar nobildēt aizdomās turēto?
0 0 atbildēt