local-stats-pixel fb-conv-api

FunFaceTV un viņu fanu analīze123

196 16

Labdien, lasītāj! FunFaceTV ir plaši pazīstams youtube kanāls, kurš publicē videoklipus, kas pārsvarā ir tendēti uz jauniešu auditoriju. Viņi nav cieņā spoki.lv auditorijā saprotamu iemeslu dēļ. Šajā rakstā izanalizēšu viņa kanālu un FunFaceTV fanus, kuri, aizstāvot savu elku godu, dažreiz pat pārkāpj likumu.

GradeAUnderA video, par kuru es runāju. Iesaku noskatīties, tiešām labi izskaidro jūtūba drāmu kā tādu.

196 16 123 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 123

0/2000
Mazliet ne pa temu, bet 7. ja react kanāli tiktu aizliegti, tad nevarētu pastāvēt gan REACT, gan, šī kanāla īpašnieks, FBE, kuriem ir miljoniem abonētāju.
2 0 atbildēt

Lasīt māku, rakstīt māku. Tas, ka nepareizi gramatiski rakstu, nepadara mani par muļķi.

1 0 atbildēt

Tu, mans draugs, ej pretrunā pats ar sevi. Es nevienu nepazemoju. Es pateicu savu viedokli (ak nē!) par šiem diviem jauniešiem, ko par viņiem domāju. Ja tu būtu lasījis rakstu, saprastu, ka es varu viņiem sejā pateikt, bek kāpēc man tas būtu jādara un ko viņi man darīs, ja es to izdarīšu? Rakstā tas ir minēts, puis. Laikam seko tam modes kliedzienam, ka ja kaut ko ne tā izdari, tad vajag publicēt vārdu, uzvārdu, personas pirmos ciparus, dzimšanas datumu, fotogrāfiju un telefona numura pirmos ciparus. Lūk, tā ir pazemošana. To, ko es pateicu, ir stipri par tālu no cilvēka mērķtiecīgas pazemošanas.

Un kas tad ir tie paši, kas es? Tie, kas pasaka, ka viņiem nepatīk viņu video? Nu gan. Tātad drīkst pastāvēt tikai jaukie un mīļie komentāri?

Un neesi Grammar nazi, neviens nav ideāls, arī ne es. Un 2 stundās gramatiku nevar iemācīties.

Starp citu, Tupaks bija labs reperis. Nezaimo viņu.

1 0 atbildēt

Komentāra galvenā doma - pateikt, ka man ir uzmanības deficīts. Ja runāsim par liekiem rakstiem, parunāsim par FunFaceTV spoku rakstiem, kuri spokiem nepatīk, pateicoties tikai un vienīgi viņiem pašiem.

2 1 atbildēt

tu prieka sejas televizoris nīdējis. mēs atcerēties

1 0 atbildēt

To es izdarīju pašlaik pirmo reizi savā spoki.lv vēsturē, puis. Tagad izdarīju otro.

1 0 atbildēt

They're already famous! (kinda)

2 1 atbildēt

Well... pacenties tomēr. +

2 1 atbildēt

Liecieties vienreiz mierā, lai džeki dara to, kas viņiem patīk.

3 3 atbildēt
Autor, palasiju vel tavus šodienas komentus un manas aizdomas apstiprinājās- tu esi vnk zābaks un nejedz neko ne no KL, ne no "ziņošanas", be no draudēšanas, bērniem piesien kaut kādu atbildību par to ko viņi skatās un vel, un vel, un vel, bet centies gudri murmulēt. Vēlreiz atkārtošos- ZĀBAKS.
5 5 atbildēt

principā jau viss ir vienkārši, puikas dara to, kas viņiem patīk. var skatīties var neskatīties, viņi savus video nevienam neuzspiež, cik es zinu. man viņu dolbojasisms (āxtība), patīk. par pulēšanu bija oriģināli, atbilde vienkārša-pulēt vajag to, kas sapulējas.

1 1 atbildēt
Because they're the heroes we deserve, but not the ones we need right now. emotion
0 0 atbildēt

Cik var varīties par viņiem? Vai tad kāds ar varu tiem jauniešiem spiež viņus skatīties? katrs skatās to, kas viņam nāk pie sirds. Un nevajaga popularizēt parāk degradējušos cilvēkus.

0 0 atbildēt

FunFaceTV savā būtības pārsvarā izceļ savu augstākās intelliģences pārstavības prasmju spēku

0 0 atbildēt

viņi abi man atgādina beavis and butthead.

0 0 atbildēt

Super!!! Paldies autoram - tik daudz uzmanības FunFaceTv emotion emotion emotion

Tu pats sev to nezinot viņus padarīji vēl populārākus emotion  

2 2 atbildēt

Viss tagad ir clickbait!

1 2 atbildēt

Nu un ka savs raidījums? Skauž?

1 3 atbildēt

Sveiks! Pārlasiju rakstu un padomaju par dažām lietām!

1)Kāpēc raksts saucās "FunFaceTV un viņu analīze" vai tad analīze nozīme ieciklēties 70% raksta uz viņu atbildēšanu uz "heiteru" komentāriem? Manuprāt ja tu domā ka "FFTV" ir kaut 0,1 % kautkas labs, tad tas tev būtu jāpiemin analīzē! Bet šeit redzams tikai viens! (Analīze (grieķu: analysis - sadalīšana) ir viena no pētīšanas metodēm, kurā galvenokārt tiek noskaidrota dažādu procesu cēloņi un sekas, kā arī ķermeņu sastāvs.)

2) Tu esi pret naidu internetā vai ne? Vismaz to var saprast pēc tā ka tu saki ka ir nepareizi no "FFTV" puses atbildēt heiteriem ar apsaukāšanu. Bet tu pats taisi rakstu pēc kura spoki.lv cilvēki sāks vairāk ienīst fftv. Tā ir naida kurināšana! 

3) Vēlos pajautāt: tad tu aizsūtiji viņiem vēstuli?  (funfacetv@gmail.com) vai (bgcentrs@inbox.lv) ja jā tad pāstāsti ko atbildēja vai arī pasaki ka viņi neatbildēja. Varbūt pat uzstaisi rakstu par to 2. daļu analīzei lai tā būtu pilnīga! 

Lai jauks ceturdienas vakars! lai atpūta pēc darba!  emotion 

1 3 atbildēt

Kautkā pie dirsas

0 3 atbildēt
« 1  2  3 »