local-stats-pixel fb-conv-api

Fotogrāfs no attēliem aizvāc telefonus, lai parādītu, cik liela ir atkarība!41

1137 5

Amerikāņu fotogrāfs Ēriks Pikergils savā jaunākajā fotoprojektā uzņēma bildes ar cilvēkiem, lai parādītu to, cik atkarīgi mēs esam no tehnoloģijām.


1137 5 41 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 41

0/2000

visi skatās uz rokām!!!! Klīst leģendas tās kuras spēlējas ar pingvīnu, nolaiž tvaiku vai arī pulē raķeti vai taisno štoku uz plaukstām aug spalvas...

paskaties uz savām arī, mazums sākušas augt...

4 0 atbildēt
Nē, cik mēs esam atsvešināti viens no otra, esot blakus!!
4 0 atbildēt
Okey te iet diskusijas par telefonu kjip atkarībām,lab es pats ar netā sēžu caur viedtelefonu nu un kas? Neteiksu uzreiz ka ir atkarība utt,man piemēram pie datora nepatīt tik ļoti sēdēt citi dienām ilgi pie pc sēž,tas ka iet caur tel. I-neta utt uzreiz nenozīmē ka viņam tur ahūnā atkarība un tā,ja ir tāda iespēja izmantot savus viedtelefonus un viņu opcijas tad kapēc gan to nedarīt?
4 0 atbildēt

apskatoties bildes gadžetu lietošana būtu pieļaujam 11 un 12 bildē esošajās situācijās... bet 10 bilde ir kronis visam emotion

3 0 atbildēt

Kas kuram skaitās atkarīgs. Ja domā tādā ziņā, ka sēdēt soc tīklos fočēt visu kas kustas, elpo, ēd un kakā vai arī pastāvīgi postot visu ko dara, tad tā ir totāla atkarība. Lai gan teiksim tie kuriem telefons ir vajadzīgs tikai dēļ telefona funkcijas, tad tā teorētiski arī ir atkarība. 

3 0 atbildēt

Man nemaz nav tāda brīnuma. :c 

3 1 atbildēt

Nu man vajag konkrētu modeli. Es jau sen vēlējos nopirkt 3110 nokia, bet nekur jaunu nav iespējams iepirkt, tik pie gopņikiem baciļainos. Esmu gatavs atmest ar roku uz šitiem monstriem, ja man ir iespēja dabūt pa pāris euro mobi, kam bača mēnesi turēs!

2 0 atbildēt
Izskatās - velns,es šorīt mazgāju rokas vai nē!!!
1 0 atbildēt