local-stats-pixel fb-conv-api

Foto: Kā izskatās Parīzes Dievmātes katedrāle pēc postošā ugunsgrēka4

29 0

Pirmdien, 15. aprīlī, Parīzes Dievmātes katedrālē izcēlās milzu ugunsgrēks. Vēl joprojām nav īsti skaidrs, kāpēc sākās ugunsgrēks, bet izmeklētājiem pastāv aizdomas, ka tas sācies renovācijas darbu dēļ, jo ugunsgrēks sačies zem sastatnēm.

 
29 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Mani vairāk uztrauc ēkas, kuras Francijas armija iznīcināja Lībijā un Sīrijā, nekā šis nelaimes gadījums. Tik pat labi varētu taisīt rakstu par katru baznīcu vai mošeju, kuru iznīcina rietumvalstu bumbas trešajās pasaules valstīs.

2 0 atbildēt

Vismaz labi, ka nesagruva..  Ceru, ka atjaunos veiksmīgi!

1 0 atbildēt

voblana

0 0 atbildēt

Runā ,ka dga šī katedrāle --fraņči esot raudā'juši..

Kad fraņči kopā ar NATO bombardēja lībiju ,tad neraudāja ,kad fraņči bombardēja Belgradu ar urānu ,tad nevuiens neraudāj ..pie dirsas to sfraņčus --tā viņiem  vajag..man prieks ,ka nodega šī fraņču katedrāle--esmu vnk sajūsmā..senatnē cilvēki bija daudz jūtīgāki un varbūt smalkāki--tas ,ka nosvila tas izvirtuļu templis --tā ir zīme..šodiena sfarncija ir salašņu bedre ,gluži kā ASV --salašņu zeme ..ASV viss vēl priekšā --sāks runāt Jeloustounas vulkāns  un es ar prieku un popkorna tūti to skatīšos pa TV..Tāpat kā tā scūkas hilari un kondoliza priecājās, redzot kā rtieši tiek noslepkavots Lībijas prezidents Kadaffi.

0 0 atbildēt