local-stats-pixel fb-conv-api

Fakti par zobena pulēšanu PART 230

1537 4

Tākā liela daļa spoku sabiedrības ir varen lieli pulētāji, tad iepriekšējā daļa savāca pāri par 2000 plusiem. Nu ko-ieslēdz fonā pornhub un lasi tālāk!

1537 4 30 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 30

0/2000

Jus visi esat aizmirsushi par kadu svarigu lietu,  ,,zobena puleshana ,, attiecinama tikai uz vir.dzimumu.Kapec tada diskriminacija pret sievietem ? Iesaku steidzami sarikot konkursu ,lai atrastu ari sievietem piemerotu ,uzreiz atpazistamu terminu ,,tam ,, ..... ! Varu ka variantu piedavat-,,kutinat austeri,,...

0 0 atbildēt

Eu, cik zemu jānolaižās, lai brīnītos par masturbāciju dzīvnieku vidū? Pareizi vien ir - mērkaķis ieraudzīja, kā pārējie mērkaķi, nu jau cilvēki dzīvo un nolēma nerāpties no koka lejā. 

1 1 atbildēt

Žēl ka raksts aicina uz mastrubēšanu. Nevar nepiekrist tām "labajām" lietām, kas te ir aprastīts. Tomēr nedrīkst aizmirst arī par negatīvajām. Skatoties porno degradē mūsu fantāziju un bieži vien rodas problēmas ar partneri pēc tam. Jo esi pieradis pie tām neķītrībām internetā un gluži vienkārši parasts sekss ar sievu var šķist......garlaicīgs. Un protams, neaizmirsīsim... ne pa velti mums ir kauns runāt par to.

11 16 atbildēt

Laikam tev rokas ir ka merkakjim... Un ka tu to zini!? 

0 8 atbildēt