local-stats-pixel fb-conv-api

Fakti, kas mani kaitina sludinājumu portālā SS53

472 47

nemāku ievadīt tekstu

472 47 53 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 53

0/2000

Viņiem vajadzētu ieviest opciju, ka var komentēt un apspriest konkrēto sludinājumu, īpaši tas attiecas uz sadaļu "vakances", jo dažreiz tur gadās baigie šedevri emotion 

47 0 atbildēt

Tu nopietni sūdzies par to, ka sludinājums maksā EUR 1,38?! Kas notiek ar sabiedrību...

23 1 atbildēt

ĀrprĀts, kārtējais tupenis.. tev nepatīk ss.lv tad tev ir iespeja neapmeklēt to saiti, tavs raksts ir kā kucēna smilkstēšana.. tas ir kā iet vairās reizes uz operu pēc paša izvēles, bet želoties, cik tur ir garlaīcigi.. un turklāt, ja vālies likt rakstus par ko konkrētu, tad neraksti ss.lv kā sskā, izklausās ļoti neizglitoti un acu mirklī liek noprast par raksta veidotāja izglitotības līmeni. Vajadzēja pamācīties programēšanu n tad zinātu, ka nevienu datu bāzi par brivu nevari uzturēt. 

17 0 atbildēt

Tu sūdzies par to,ka par sludinājumu jāmaksā. Tā tas ir leilākajā daļa saitu, avīžu utt. Adrese taču arī par kaut kādu naudu jāuztur, jeb tu domā, ka tas notiek par brīvu? Un mūsdienās 1,38 eiro jeb 1 lats vecajā naudā nebūt nav dārgi par to.

14 0 atbildēt

Vienīgais, kas mani kaitina, ir tas, ka kāds savus opeļus bāž starp toyotām un mersiem, lai tikai iesmērētu un/vai acīs kristu tā skrūvju banka...

13 1 atbildēt

5. A kas tu gribi lai viņi visu pa velti darītu? Ja samaksā vienreiz par sludinājumu, tad tev vēl ir trīs reizes.

8 0 atbildēt

Pie mašīnām un ne tikai besī, ka ieliek precei vienu bildi.

7 0 atbildēt

Čīkstulis!!! Nākamo rakstu uzcep par to, ka veikalā par pienu arī ir jāmaksā  emotion 

7 0 atbildēt

Atkārtošos, bet cik var čīkstēt kā mazs bērns. Pirmie divi punkti pat nav atkarīgi no paša portāla, bet no lietotājiem. 3.ais - auto var meklēt pēc rajona, ja lietotājs to nav norādījis - kārtējo reizi viņa, nevis portāla vaina. 4.ais - nu da labi, tie tevis minētie citi ķīniešu telefoni sastāda mazāk kā 4% no visiem telefonu sludinājumiem, tiešām ir tik grūti atvērt to sadaļu un papētīt? 

Un 5.ais vispār bomba. Ak nē, kā šie cilvēki uzdrīkstās par savu pakalpojumu pieprasīt samaksu! Kādi briesmoņi! Kas būs tālāk? Kāds izdomās prasīt naudu arī par friziera apmeklējumiem un teātri? 

6 0 atbildēt

Izlasīju 1. un uzreiz sapratu,ka esi viens sīks kretīns,par to jau vien mīnuss.Ja saprati kā pēc ,tad noteikti  tu vēl labosies,bet ja ne, tad nu neko ,paliksi par iedomīgu kretīnu uz visiem laikiem. MĪNUSS!!!

5 1 atbildēt
Kas tev liek tur sēdēt nepārtraukti
3 0 atbildēt

Visvairāk mani kaitina: "noperciet, nenozelosiet".  emotion Tajā brīdī es jau nožēloju, ka atvēru sludinājumu.

3 0 atbildēt

ss.lv pēdējo gadu laikā vispār nav mainījies ne ar dizainu ne ar saturu.  emotion 

4 1 atbildēt

Es reti, kuram rakstam lieku -, bet šis bija viens no tiem retajiem, jo cik es noprotu, tu sēdi SS, lai gan prakstiski viss, tajā majaslapā besī....

3 0 atbildēt

ss.lv ir privāts bizness, kāpēc, lai neprasītu samaksu par viņa sniektajiem pakalpojumiem? Raksta autors tad var iet arī strādāt pa velti, kāpēc tavai resnajai pakaļai būtu jamāksā? strādāsi par brīvu!!!

3 0 atbildēt

es ar neesmu maksajis  emotion 

2 0 atbildēt
Nu un emotionja gribi pārdot samaksā foruma veidotājiem... ne tu vienīgais gribi saņemt naudu par kko...
2 0 atbildēt

nr5. - 3bezmaksas sludinājumi vienā reizē (vienā dienā)  - nevis vispār. Var redzēt, ka neesi neko tirgojis, bet tik muldi.  Man jau kādi 30sludinājumi bijuši no vienas ip un no viena epasta.

Par atrašanās vietu - augšā var atlasīt JEBKURAI precei, jebkurā sadaļā, Tev interesējošo rajonu. Un tad augšā rādīs tikai tos, pārējos apakšā.

1 0 atbildēt

Am/tg  emotion 

1 0 atbildēt

uldi. ip nomainīt var pāris minūšu laikā un tev ir vēl 3 sludinājumi

0 0 atbildēt