local-stats-pixel fb-conv-api

FC "Liverpool" fans uz Čempionu Līgas finālu dodās ar 40 mārciņas vērtu auto6

Aizvadītajā nedēļa futbola fani varēja baudīt Čempionu līgas futbolā finālu, kurā sīvi cīkstējās 2 angļu klubi - Totenhamas "Spurs" un "Liverpool". Ja lielākā daļa šo grandiozo pasākumu vēroja tv vai datora ekrānos, tad Liverpūles fans Saimons Vilsons bija apņēmies apmeklēt šo spēli klātienē, neskatoties uz to, ka lidojuma biļetes uz norises vietu Madridē, maksāja aptuveni 800 mārciņas (902 eiro).

Tā kā Vilsonam biļete jau bija kabatā viņš meklēja citus risinājumus unrisinājums bija pagalam negaidīts. Saimons Vilsons devās uz vietējo "šrotu" un iegādājās vecu Škoda Favorit GLXI par nieka 40 mārciņām (45 eiro) un devās 22 ilgā braucienā uz Spānijas galvaspilsētu Madridi, lai varētu baudīt klātienē futbolu. Visu savu stāstu un ceļojumu Vilsons iemūžināja vairākos video savā Youtube kanālā.

Tiesa pat pirms brauciena bija neliels satraukums vai izdosies tikt līdz galam - jau pirms ceļojuma sākuma mašīnai vairs nebija caurules, kas atbild par motora dzesēšanu. Taču tas nebiedēja Saimonu, kā viņš izteicās:" ja piepildās sliktākais scenārijs, esmu gatavs kaut vai uzlēkt uz vilciena un aizbraukt. Nepastāv nekāda iespēja, ka es tur nebūšu." Vilsonam izdevās nokļūt Madridē un viņš varēja klātienē baudī kā FC Liverpool pārspēja "Spurs" ar 2:0.

Ikdienā Vilsons veido dažādus video par to, kā ceļot uz dažādām vietām maksimāli lēti vai par velti.

42 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

tikkai aizmirsa pateikt cik samaksaaja par road tax,insurance unbenzinu.daunji....

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

🌹

0 0 atbildēt

😀

0 0 atbildēt