local-stats-pixel fb-conv-api

Es - krievs. Krievijas krievs. Dievs, palīdzi man.29

481 17

Krievu nacionālista rūgtās pārdomas par etnisko krievu likteni Putina "tautu cietumā".

481 17 29 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://internets
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 29

0/2000

Brīvība ir taču tāds jēdziens, kuram ir aptuveni divi simti definīcijas un to izskaidrojumi prasījuši vairāk asins izliešanas, kā jebkas cits pasaulē.                     / Lords Aktons. /

17 0 atbildēt

Katrs dabū pēc nopelniem un būšana par upuri ir ērts veids kā ignorēt savas kļūdas

8 1 atbildēt

nu, labrīt? 10 gadus vecu info pasniedz kā tikko atklājis ameriku.

5 0 atbildēt

Vot redz no kurienes uzradās gopņiki.

6 1 atbildēt

Nekur, nekas no gaisa nekrīt. Un katrai nācijai ir tāda valdība,kādu tā ir pelnījusi. Diemžēl arī Latvijai... Ja savēl saeimā tādus klaunus kā Kaimiņš Peters,Pauls,Ščerbatiks,,tad tālāk jau vairs nav kur.

Paši vien vainīgi,ja politikas vietā vēlas šovus. Tā ka nečīkstat,ka valdība slikta-paši vien viņu ievēlējāt.

6 2 atbildēt

Tagad nomainam krievus ar latviešiem, ebrejus šur tur nomainam ar krieviem, šur tur atstājam, kā ir. Un klausamies, kā teksts tiek noliets ar visādiem skaistiem epitetiem par *****iem, fašistiem, labusiem un tamlīdzīgi...

3 0 atbildēt

Vēl viens "okupācijas" "upuris"... Čīkstulis un nekas vairāk

2 0 atbildēt

Varēji jau norādīt avotu, lai zinām, ka neizzīd šito no pirksta. 

Un ponijs666 zināšanas ir tieši tik augstā līmenī, lai iekļautos bezvērtīgo, nedomājošo komentētāju masā. Labāk būtu kaut reizi Google atvēris. 

0 0 atbildēt

Kārtīga neo-nacistu propaganda!

1 2 atbildēt

Nu krievija protams ir viss daudz trakaak nekaa pie mums, bet pie mums venalga briiviiba neeksistee... mes esam tadi pat vergi valsts izveidotai sistemai, Es no Latvijas aizbraucu, lai atpustos no muuzhiigaas ciinjas par izdziivoshanu, jo straadaajot vienaa darbaa izdzivot nav iespejams, bet straadaajot divos darbos jau shirmis iet ciet, jo diezvai normaala dziive var sanaak pie 500 darba stundaam meenesii. Kad veel dzivoju LV Es no kolegiem pazinjam utml, esmu atklausijies vinu dzivesstastus un Es varu teikt tikai to ka no 100 cilvekiem kurus zinu varbut divi vai triis buutu apmierinaati ar savu dziivi pilniibaa un bez finansiaalaam probleemaam. Latvijaa parsvaraa cilveki dzivo no algas lidz algai, ja algu neizmaksaa laiciigi tad visi stresaa. Taa nav dziive bet gan bullshits. Esmu dzirdejis ka mazpilseetaas, piemeram setnieki, veikalos pardeveji utt saneema vispaar 100Ls meenesii un pie taa visa veel teiksim pardeveejaam veikalos, ja atnaak paarbaude no VID un konstate parkapumus, kur praktiski pardeveja nav vainiga bet gan pats darba devejs pec kaa noraadeem straadaa pardeveeja vinai beigaas veel atvelk noalgas ja VID uzlika veikalam soda naudu par parkapumiem. Nu un kas taa par nafig dziivi taadaa LV? Bagaats paliek bagaataaks, nabags kaa bija nabags taa paliks, vidusslanis, kas turas veel kkaa pa vidu arii nevar lepoties ar to ka dziivee nav probleemu... 

Tie lielie patrioti kas saka ka nekad neizbrauks no valsts, parsvaraa ir atkariigaas personas... taadi kuri veel studee un nestraadaa, dzivo pie vecakiem uz vecaaku rekina. Otrie ir taadi kuri ir vnk paaraak stulbi lai spetu mainit savu dziivi, taapec aizbraukt papelnities vnk nav spejigi un taa del slepjas aiz patriotisma bushanaam, ka ciiniisies lai cik gruti buutu, bet ta anav ciinja... ciinja ir tad ja tu kko centies mainit nevis vnk ej uz darbu kur tev neko nemaksaa, rekinus nespej nomaksat jo muzhig naudas pietrukst utml. 

Nu un treshie ir tie,kam viss ir ok, labs darbs, laba alga.... bet nevajag aizmirst, tie labie darbi kur labi maksaa ir stipri ierobezhoti, vsiem Latvijas iedzivotajiemnav iespejas straadaat labia talgotus darbus jo vnkvakances nebuutu pietiekamaa skaitaa... taapat arii nevajag aizmirst ka jus savos amatos esat pateicoties tiem kam dziivee taa nav paveicies un straadaa parastakus darbus, visi nevar but priekshnieki vai specialisti, bet tas nenoziimee ka taads setnieks, vai pardeveeja nav pelnijushi normalu algu, jo bez tadiem jus dzivotu sudos lidz ausiim.

Aizmirsu par ceturtajiem, bet nu ta ka atcerejos tad, japiemet ar klaat... ceturtie ir tie kas gribetu mainit kko dziivee bet nav spejigi, jo lai aizbrauktu piepelnities uz arzemem vajadziiga nauda, ja vien nav kas stutee arzemes kamer iekartojas...

Respektivi sanaak... Latvijaa viss ir dzilji sadirsts, doma ir kaada teikshana te cilvekam? nekaa... taada pat otraa krievija vien ir! jo valstsviiri uzskata ka vini nabadzini ir tik parstraadajushies ka vajag celt algas, bet dumjajiem pamatstraadniekiem nevajag neko celt, jo vini jau nestraadaa bet fufeli dzen... minimaalaa alga un pensijas, skolotaaju algas un policistu algas visu izsaka... sistema smird, jo ir sapuvusi lidz pashiem pamatiem... mainit nav iespejams neko, kamer  cilveki nenodedzinas visu saeimu ar tiem meslu vaboleem!

7 9 atbildēt

Krieviem nav savu krievu dievnamu un reliģiozu vietu savas pagāniskās ticības kopšanai. Kristietība nav dabiskā krievu reliģija, tā ir ebrejiskā reliģija. Kristiešu baznīcas nav dabiskās krievu baznīcas, tās ir ebreju baznīcas.

murgs, pilnigs murgs emotion  krievija nav nevienas pareizticigo baznicas?   mulkibas.

 

janukovicu  nogaza, ta saucamo banditu ! 

kas pie varas atnaca? citi oligarhi un citi banditi banditi emotion

1 5 atbildēt