local-stats-pixel fb-conv-api

Eirovīzija. CENZĒTS!153

694 16

Eirovīzijas dziesmu festivālā uzvarēja jau atkal Zviedrija, bet otrajā vietā palika Krievija, tomēr izskatās, ka tā nebija lielākā problēma, kas radās kaimiņvalstī saistībā ar notikušo finālu. Ļoti neērtā situācijā nonāca tiešraide, kuru pat nācās cenzēt. Ne jau visu pilnībā, bet tikai atsevišķas daļas, kur rādīja vienu no vakara vadītājām, pagājušā gada uzvarētāju Austrijas dziedātāju Končitu Wurst. Atgādināšu, ka jau pagājušo gadu Krievijā uzvirmoja kaislības par šo uzvaru. Vladimirs Žirinovskis saistībā ar Končitas uzvaru izteicās, ka Padomju armijai nevajadzēja atdot Austriju 50-tajos, varbūt tagad tur dzīvotu savādāki cilvēki. Tāpat arī vicepremjerministrs Rogozins reaģēja uz šo uzvaru, komentējot, ka tā ir eirointegrācijas eiroperspektīva - bārdaina meitene. Atbalstīt tradicionālās ģimenes vērtības var dažādi, kas būtu arī apsveicami, ja tas tik ļoti neizskatītos pēc tukšas muldēšanas. Kaut vai tāpēc, ka ne tik sen, 2003.g., Krievija uz finālu nosūtīja t.A.T.u. Lezbiešu pārīti. Bet laiki un likumi mainās. Labklājības vietā joprojām tiek meklēts ārējais ienaidnieks, šoreiz tas gods tika Eirovīzijas finālam.

694 16 153 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 153

0/2000

Baigais egoists esi, ja jau tev tik svarīgi ir lai tavi bērni taisa tev mazbērnus. Varbūt viņi negrib? Adoptēšana arī ir opcija. 

Ja jau tu saki, ka anālā atvera nav tam paredzēta - nu jā, bet tad jau pornogrāfiajs industrija būtu diezgan tukša, neredzu, ka tu to pašu teiktu par mutēm un citām vietām, kur daži mēģina iebāzt. Katram savs. 

Tu arī laikam neapzinies ka homoseksuālisms un transfestīti nedomā tikai par seksu vislaik un kā "pastumdīt" vienam otru. Mīlestībā ir tas, ko viņi vēlās visvairāk es saderēšu.  

2 0 atbildēt

"pēc statistikas".. lūdzu man dod kādu avotu savai "statistikai". Ir ļoti daudz piemēru, kur bērni uzaug homoseksuāļu ģimenē un paši nav homoseksuāļi. Jo atkal, tas nav atkarīgs no audzināšanas, to tu nevari ieaudzināt. Lūdzu piemērs no dzīves - https://www.youtube.com/watch?v=vS9H3vc49kY

Tavai runai ir nulle fakto, kas to atbalsta, neko vairāk kā televīzijas raidijumus tu laikam neskaties, un tikai pa tiešo absorbe visu ko tev tā kaļ galvā. 

Es nesaprotu tavas paniskās bailes par to ka visi kļūs par homoseksuāļiem - nu nekļūs. Tu vari apjēgt ka TĀ NAV IZVĒLE. Ja tu esi homoseksuāls tad tev ir tikai divas iespējas - vai nu to slēp (jo baidies no apkārtējo cilvēku reakcijas), vai arī neslēp. Nebūs gejs laimīgs ar sievieti un nebūs lesbiete laimīga ar vīrieti. Viņi var tikai izlikties, lai viņus nenosoda. 

Pie tam tika izpētīts ka aptuveni 96.6% cilvēku ASV ir tradicionālās orientācijas.  http://www.washingtonpost.com/news/volokh-conspiracy/wp/2014/07/15/what-percentage-of-the-u-s-population-is-gay-lesbian-or-bisexual/

Mums jau tā uz zemes ir pārāk liela populācija, neliela depopulācija (dabiska) neietu par sliktu. 

Un beidzot, nedzīvo viņi uz "normālu" cilvēku rēķina, viņi paši sevi apgādā, viņi adoptē, viņi gan jau dara daudz vairāk cilvēcei par labu nekā tu. Jo tu papildini cilvēci ar naidu, kamēr viņi - ar mīlestību. 

2 0 atbildēt

Man patīk tavs milzīgais Ego, ko esi aizņēmies no Tjimatji!

Tavas faktu grāmatas ir bībele un tjimatji līrikas, cik var noprast pēc taviem komentāriem. Varbūt tie tukstošiem citu ir tie paši tjimatji kristieši? 

2 0 atbildēt

Es pat nezinu kā uz kaut ko tādu atbildēt. Tas ir.. ģeniāli. Tev varbūt vajadzētu dzīves aforismu grāmatas sarakstīt. 

0:45 tajā video, pārspīlēju protams, tā ir tikai mūsu ierastā homofobija, sišana tikai attēlota videoklipā - simboliski emotion  

2 0 atbildēt

Nav man nekas pret krievu izpildītājiem vai reliģiju, kamēr tie netiek izmantoti naida kurināšanai. 

Norādi kaut vienu tekstu kur es esmu rakstījis ka "labprāt sadotu pa ģīmi".. vispār tas ir kaut kas ko TU rakstīji. A kā var atbildēt par to ko es rakstu, ar kaušanos vai ne? Es atbildu rakstiski, bet varbūt man būtu jātbild dziedot? Ar video? Varbūt sarakstot kādu kompozīciju, kādu grāmatu, kas veltīta kā atbilde tev? 

1 0 atbildēt

TAM KROPLIM KONCIATAI VIETA BLAKUS MĒRGLIM ,,DZIMUMIZVIRTULIM RIINKEVICAM  IGILISTU ROKĀS ,KURIEM IR ZOBEN GALVU CIRŠĀNAI

1 0 atbildēt
Par Krievijas problēmām piekrītu, bet eirovīziju jau kopš 2016. gada vairāk neskatos, tās dziesmas briesmīgas (mans viedoklis)…un Eiropai ir jābūt vienotai, bet ne caur visiem lgbt utt…
1 0 atbildēt
Jebkuram šeit: lūdzu Neskaties komentāros. Tur ir šausmas.
1 0 atbildēt
Es sito duraku ari cenzetu,ko doma mazie berni kas redz ko tādu,vini doma ka tas ir normali.Diez vai jus gribetu lai jusu dēls nākotnē izskatās šādi!
5 4 atbildēt

eirovīzija ir balagāns nu jau vismaz 5-7 gadi. pagājušā gada uzvara izraisīja vēl daudz negatīvākas sajūtas par šo pasākumu.

5 4 atbildēt

Končitai nav ne vainas. emotion

12 11 atbildēt
Dažkārt kauns par savu tautu palasot šos komentārus.
1 1 atbildēt

Kurš tad vispār gribēs runāt ar tevi? 

0 0 atbildēt

Aaa, čau cilvēk, kas zina visu normālo un visu nenormālo. emotion

0 0 atbildēt
   
0 0 atbildēt

Nu ja, ka kurini. Norādīji, ka bībele saka "pedo un lesbo" ir ļaunais, tjimatji līrikās homofobiski izsteicieni dzirdami, bez maz vai "visus gejus vajadzētu sist". 

To domā šo manis rakstīto: "Labi, ka neesmi man blakus, dabūtu pa muti." 

Tad vecīt, ļauj man tevi iepazīstināt ar citējumu. Es domāju, ka ieliekot to pēdiņās būtu pietiekami saprotams.. bet nu ja.. Tas bija citēts no tevis, kad tu uzrakstīji "Ja tu būtu bijis blakus, tu atbildētu par saviem vārdiem", vai kaut ko tādu, nevar jau precīzi atcerēties, jo tu jau visu izdzēsi! Tāpēc tur ir ārī "ierēc" smaidiņš blakus, jo es ierēcu par taviem draudiem.  

Ceru, ka tev kļuva skaidrs, ka es nevienu brīdi neesmu ne piedraudējis, ne izrādijis vēlmi tev vai kādam citam fiziski kaitēt. 

0 0 atbildēt

Tu aizmirsi vēl vienu komentāru izdzēst

0 0 atbildēt

Opps, vai tu man uzprasīji, ko es domāju? Tu mani nosauci par Vangu, tas laikam no tevis kā tāds kompliments.

0 0 atbildēt
Ja man būtu teikšana, tad eirovīziju Latvijā vispār nerādītu
0 0 atbildēt

Sorry, diez vai. Valstī, kur baznīcas galva ir čekists kaut kas nav kārtībā. Tāda ačgārna tā valdīšana tur. Katrs nodarbojas ar lietām, kas nav viņu kompetencē. Diez vai cilvēki vispār ir gribēšana kaut ko nopelnīt, ja bez kukulīša tev neko nedos. Tāpēc močījam labāk gejus par propagandu emotion

2 2 atbildēt
« 1  2  3 »