local-stats-pixel fb-conv-api

Eiropa strupceļā.33

Jau kādu laiku man ir pierimušas emocijas par Eiropas bēgļu krīzi un vēroju to visu no malas kā drāmu ar lielu popkorna turzu rokās. Nolēmu uzrakstīt rakstu, kad izlasīju: "Norvēģijā Odina karevjiem pretim stāsies Allāha kareivji"... Kāpēc izveidojās "Odina kareivji"? Pēdējā laikā Stokholmā sakarā ar bēgļu pieplūdumu ir ievērojami palielinājies izvarošanu skaits(neskaitot citus noziegumus). Policija nav spējīga risināt šos noziegumus, tāpēc vietējie vīri nolēma izveidot pašdarbības "nakts apgaitas", kuru rezultātā tika pārmācīti "bēgļi". Ātri vien šīs apgaitas popularizējās kļūstot daudz plašākās un vērienīgākās... Un Islāma aktīvisti izdomājuši stāties pretim! Kā lai nosauc šādu situāciju? Pilsoņu karš?(bet abas puses nav pilsoņi un paldies Dievam, nav tik lielā skaitā). Divu grupējumu savstarpējie nemieri?

Kam mums jāpateicas par šo visu? ASV, Krievijai, Eiropai? Tas ir bizness un karš par naftu, bet parastie cilvēki ir kļuvuši par labrotorijas žurkām un tika uzkurināts naids starp rasēm. Šie paši bēgļi ir iedalāmi divās daļās: tādi kuri tiešām ir spiesti bēgt neapskaužamu kara apstākļu dēļ un otra daļa jeb vairākums ir nelegālie ekonomiskie imigranti, kuri Eiropā meklē "vieglu dzīvi". Vairākums šo cilvēku neprot uzvesties Eiropā pēc šeit pieņemtajām normām un nevar integrēties momentāli.

Kas pašlaik notiek? Ievērojami palielināts nelegālo imigrantu straumes un Eiropa rausta plecus. ES var slēgt robežas un pārtraukt bēgļu plūsmas, bet tas būs cilvēktiesību pārkāpums un miermīlīgā ES nav spējīga uzsliet dzeloņdrāšu žogu un stāvēt ar automātiem mājot imigrantiem. Nedarot neko tiek ignorētas pamatiedzīvotāju tiesības, pieļaujot nelegālu imigrantu ieplūšanu ES valstīs un "slāpējot" viņu izdarītos noziegumus. Šī "imigrantu krīze" pašlaik netiek kontrolēta un nevar beigties pati pa sevi.

Kāds tam visam būs iznākums un iespējamie risinājumi? Spriediet paši, ES rausta plecus. :D

154 0 33 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 33

0/2000

beigu beigās apšauti tiks visi bēgļi, tāpat tiks nodedzinātas viņu apmešanās vietas, jo sabiedrība ir daudz spēcīgāka par valsts vadoņiem...

9 0 atbildēt
Beigas bus ta, ka pasi eiropiesi dosies beglu gaitas. Tgd Eiropa ir begliem sapnu vieta, bet drizuma eiropiesiem sapnu vieta bus kur citur, ne Eiropa. Un nebutu nekads brinums, ja ta bus Afrika. Nu bet tas ir tikai mans uzskata
4 0 atbildēt

Cik tad cilvēki ieradās uz tevis sludināto mītiņu? emotion

Teicu, ka tā būs.  emotion 

1 0 atbildēt

iznākums būs tāds, ka eiropa tiks saliedēta. tiks izveidota viena armija, valstu valdībām tiks piešķirta lokālu pašvaldību nozīme, pārvalde būs atklāti centralizēta. Eiropas mašīna tiks padarīta efektīvāka un parocīgāka lietošanā.

  bet kamēr tas notiek, tikmēr būs i bēgļi, i krīzes i visādi citādi sūdi. kā piemēram vietējo valdību centieni vēl dziļāk izpakaļot pašu tēvzemi.

2 1 atbildēt

Nu kārtējo reizi pārliecinamies,ka ES vadība nespēj ātri pieņemt kaut kādus lēmumus. Ta ir vienkārši sapinusies savā demokrātijā. Neprot atšķirt kas labs,kas ļauns.

Bet Latvijai diez vai tā imigrantu sērga draud. Šeit tomēr pa vasaru malciņa ir jāgādā,lai ziemā siltumā dzīvotu.

0 0 atbildēt
Labs viedoklis vai Ari sasummejums par patreizejo situaciju. Plusins
0 0 atbildēt

un atkal sakas emotion 

2 2 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

 emotion  emotion  emotion 

YouTube ir "INTERNETA MISKASTE", nevis informācijas vai statistikas avots.

Nu vismaz Wikipēdijā meklē informāciju... Tas vismaz ir kaut kāds pārbaudāms avots, kur informāciju un atsauces pēc publicēšanas pārbauda un apstiprina...

Par piemēru Zviedriju paņem- tur ir ļoti plaši definēts "seksuālās vardarbības" jēdziens un acīmredzot labi strādā visi dienesti- apkopo, reģistrē un izmeklē VISUS ziņojumus par katru "sīkumu"... Viņiem šādu "izvarošanas ziņojumu" statistika ir 10tiem reižu augstāka kā citās valstīs jau no 1960tajiem gadiem!!!!!!! Un jā- visādu imigrantu īpatsvars tur sastāda 60%.. Jauki apzināties, ka paši zviedri izvaro savas sievietes tikai par 10% mazāk?!?  emotion 

Un tieši tagad uz šāda statiskikas interpretācijas fona troļļu fermas (vai tās krievu, vai vācu neonaciķu, vai zviedru pseidonacionālistu- kājas tāpat no vienas vietas tam visam aug) taisa absolūti neobjektīvu "cepšanaos"... Un tas ir tieši tas, kas "kremļa mafijai" pašlaik ir vajadzīgs... BARDAKS!!!

Cilvēki- neesat IDIOTI!!!  emotion 

1 2 atbildēt