local-stats-pixel fb-conv-api

Dzīve spokos, mīnusi un plusi (1)54

401 6

Mans raksts par plusiem un mīnusiem apveltīts ar tik daudziem komentāriem, plusiem un mīnusiem, ka jutu nepieciešmību ielikt turpinājumu. Varbūt to vēl nebūtu darījusi, ja vakār manā konta izrakstā nebūtu parādījies ieraksts

raksta vērtējums -205 4 gab ,

Vēl kādas dienas atpaka ļ manam komentāram - pantiņam jacky rakstā

http://spoki.tvnet.lv/spokiem/Pavasara-MEGAkonkurss-ir-SACIES/694842 parādījās spējas Slepkava īpašnieka vērtējums -5 un tik pat ātri tas nozuda.

Neesmu satraukta par minētajiem mīnusiem , bet zinu, ka daudzi tāpat kā es agrāk, daudz ko neizprot kas un kāpēc. Aicinu tikai tos, kam ir vēlme kopā ar mani lietas pārrunāt, varbūt arī manis teikto mierīgā gaisotnē papildināt un palabot, ja spriežu nepareizi.

Iesākumam atkārtosim no 6. klases mācību kursa dažādzīmju skaitļu saskaitīšanu.
Lai saskaitītu divus dažādzīmju skaitļus, tad no lielākā moduļa jāatņem mazākais modulis un pirms starpības jāliek tā zīme, kura ir skaitlim ar lielāko moduli.
Negatīvam skaitlim priekšā liek mīnusa zīmi, pozitīvam skaitlim plusa zīmi (parasti neraksta). Ja jāsaskaita vairāk nekā divi skaitļi, tad saskaitīšanu veic pakāpeniski.
Šāds princips ir balsošanas (pogas spaidīšanas) rezultāta aprēķināšanai konta izrakstā.
Par katru rakstu katram ir atļauts viens balsojums. Balsojumu jebkurā laikā balsotājs var atcelt, vai izmainīt. Ja balsotājs uzklikšķina balsošanas pogai, ar kuru jau balsojis - savu iepriekšējo balsojumu atceļ. Ja balsotājs uzklikšķina otrai pogai, stājas spēkā pretējais (jaunais) balsojums, bet sistēma nodrošina automātisku iepriekšējā balsojuma anulēšanu.
Ko var raksta autors ieraudzīt savā konta izrakstā?
Pēc pirmās balss saņemšanas jaunā datumā, raksta autora konta izrakstā parādās raksta vērtējums un skaitlis ar plus zīmi zilā krāsā (pozitīvs skaitlis) vai raksta vērtējums - skaitlis ar mīnus zīmi sarkanā krāsā (negatīvs skaitlis), atbilstoši pozitīvam vai negatīvam balsojumam. Katrs sekojošais balsojuma rezultāta skaitlis konta izrakstā summējas attiecīgi ar jau reģistrēto raksta vērtējumu.
Rezultātā konta izrakstā raksta vērtējums ir vienmēr skaitļu summa no visām manipulācijām ar balsošanas pogām diennakts laikā. Atsevišķā ailē uzrāda balsojumu (pogas spiešanas skaitu diennakts laikā) gab.
Krutuma punkti un cepumi kontā tiek ieskaitīti aprēķinot dažādzīmju skaitļu summu no (sumārajiem) pozitīvajiem un negatīvajiem rakstu vērtējumiem konta izrakstā.
Kā varēja rasties augšā minētais raksta vērtējums -205 4 gab?

Balsojumos redzu raksta vērtējumu -1 un -2. Tātad jābūt vēl diviem balsojumiem, no spokiem, kuri krutāki pat mani un viņiem ir spēja Neredzamais. Viens no viņiem balsojis ar -2, bet otrs - (varbūt tas pats) viskrutākais spoks sākumā nobalsojis ar savu max. pozitīvo punktu skaitu - tika pieskaitīti +200 pozitīvajam balsojumam manā kontā, tad spoks pārdomājis un nospiedis otru pogu, sistēma nodrošināja +200 anulēšanu ar -200 un ierakstīja vēl -2 jauno vērtējumu.

Mans secinājums, ka viskrutākie spoki arī manipulē ar pogām. Tas var notikt nejauši slikta apgaismojuma dēļ - nesaredzi, ka jau par rakstu esi balsojis. Pogas krāsas maiņa slikti saskatāma.

Spokiem ar zemu krutuma līmeni to nav iesakāms darīt, jo katrs pogas spiediens samazina balsošanas limitu. Spokiem ar zemu krutuma līmeni tas ir zems.

Vēl par vienu būtisku lietu - ja administrācija dzēš manu komentāru, man kontā pieskaita -5. Pats vari dzēst savus komentārus - nevienam neko neatskaita un pat nepaziņo raksta īpašniekam.

401 6 54 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 54

0/2000