local-stats-pixel fb-conv-api

Dzīve ratiņkrēslā un mātes slepkavība. Džipsijas Rouzas stāsts8

81 2

Iespējams, ka Džipsijas Rouzas stāsts daudziem jau ir zināms, bet tiem, kuri ar to sastopas pirmo reizi - to visu sagremot būs grūti.

Šis skaudrais Džipsijas Rouzas un viņas mātes Dīdijas stāsts par baisiem meliem 2015. gadā satricināja pasauli. Māte gadiem meloja savai meitai par viņas vecumu un veselības stāvokli - ēdināja caur barošanas caurulīti, vadāja ratiņkrēslā, regulāri noskuva matus. Sievietei gadiem ilgi izdevās mānīt visus - meitu, mediķus, kuriem ilgstoši neradās aizdomas, arī meitenes tēvu. Ar laiku jauniete atklāja patiesību, kas noveda pie mātes slepkavības.

Kaimiņi nav sapratuši kas notiek, ļoti uztraukušies. Pēcāk komentāros parādījies vēl viens komentārs - «Es nokāvu resno cūku un izvaroju viņas mīļo meitu. Viņa kliedza neticami skaļi».

Kaimiņi izsaukuši policiju, taču policisti nav drīkstējuši ieiet mājā bez ordera. Pēc pāris stundām likumsargi atraduši Dīdijas mirstīgās atliekas. Visus pārņēmušas šausmas, domājot par to, kas varētu būt noticis ar Džipsiju...

Policiju uzrunājusi jauna sieviete - Aleja Vudmansija, kaimiņu meita, ar kuru Džipsija bija iedraudzējusies. Džipsija Alejai pirms pāris gadiem caur viltus profilu bija atklājusi, ka iepazinusies ar puisi kāda mājaslapā vientuļajiem kristiešiem. Džipsija teikusi, ka ir iemīlējusies, taču nevarot to atklāt savai mātei, jo zina, ka māte neatļautu viņai tikties ar puišiem.

Džipsija teikusi Alejai, ka jau divus gadus sarakstās ar kādu Nikolasu Guddžonu. Meitenei bijis plāns - pierunāt māti aizvest viņu uz kino un iepazīstināt ar savu draugu. Aleja parādījusi saraksti policistiem un tie atklājuši, ka naidpilnie komentāri nākuši no Nika IP adreses. Nākamajā dienā policistu komanda devusies uz Nika mājām.

Viss noritējis mierīgi - Niks aizturēšanai nav pretojies un ar viņu kopā bijusi arī Džipsija, kurai nekas nav kaitējis. Izmeklēšanas laikā atklājies, ka Džipsija bija vairākkārt lūgusi puisi nogalināt viņas māti.

2016. gada 5. jūlijā tiesa Džipsijai piemēroja 10 gadu cietumsodu - minimālo termiņu par slepkavību ASV. Nikolasam Guddžonam 2019. gada februārī tika piespriests mūža ieslodzījums.

Ja tev ieinteresēja tas, ko izlasīji, tad pilno notikumu izklāsu vari izlasīt portālā Apollo.lv!

81 2 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

Žēl, ka nav pieminēts, ka balstoties uz šiem notikumiem ir arī skatāma filma - Love you to death. emotion 

3 0 atbildēt
To ka tajā ģimenē zivs Līva no galvas jau varēja saprast tad, kad māte savu bērnu nosauca par čigānieti..
2 0 atbildēt
Lūk ko nodara vecāku pārlieku lielā mīlestība!!!
1 0 atbildēt
Es shito esmu pārlasījusies. Man tik ļoti žēl tās meitenes. Kad apmēram pirms pāris gadiem to uzzināju, man palika tik skumji. Kā tā var rīkoties?
1 0 atbildēt

Ir ari serials - The Act

1 0 atbildēt

Sižets filmai.

0 0 atbildēt
Kada tumsonja atvera netflix un uzblieza rakstu , stasts protams skarbs n shit , bet dzive gadas ari sudigak.
0 1 atbildēt