local-stats-pixel fb-conv-api

Dziednieki, zintnieki un tautas medicīna50

205 1
205 1 50 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 50

0/2000

Inārai vajadzētu valkāt zeķturus. Tad viņa kļūtu par romantiski iekārojamu kuguāru.

8 0 atbildēt

Smieklīgi, protams, bet vēl smieklīgāk ir tas, ka lielākais vairums ļaužu tic šādām blēņām emotion Bet pats smieklīgākais ir tas, ar kādiem argumentiem šie tumsonīgie ļaudis cenšas savu "ticību" aizstāvēt emotion

Un tad brīnās, kāpēc pasaule iet auzās emotion

9 1 atbildēt
OMG!!!
5 0 atbildēt

Ja vien tie dziednieki zinātu, ka patiesībā lielākā daļa ķīmijterapijas zāļu ir tās pašas dabasvielas, kas ir iegūtas no ļoti indīgiem augiem, piem. īvēm un kapmirtēm... 

4 0 atbildēt

14. nu varbūt mazāk dzert vajag, lai nebūtu galva visu laiku miglā tīta.  emotion 

3 0 atbildēt

Es i mēms... Agrāk tie dīvainīši atsevišķi kautkur būrās...

Tagad lasās feisbuku un tviteru grupās un viņu apmātība "kumulatīvi progresējas uz atlikušo sociālo telpu"...

Nja... Pateicoties sociālajiem medijiem idioti drīz pārņems pasauli...  emotion 

2 0 atbildēt

Lai pierakstītos seansam, zvaniet +371 270 765 25 , vai rakstiet. Zvaniet darba dienā - darba laikā: no 10.00 - 18.00 .

http://dziedinu.lv/

Mani seansi PASTIPRINA IMUNITĀTI un ir vērsti uz veselības vispārējā stāvokļa un labsajūtas uzlabošanu, organisma funkciju traucējumu novēršanu un rehabilitāciju, izmantojot cilvēka bioenerģētiskos resursus.

Atsauksmes: https://twitter.com/Edvinovics

Rezultāts atkarīgs no pacienta organisma reakcijas uz manu enerģētiku. 17 gadu prakses gaitā esmu secinājis, ka lieliskus rezultātus var panākt ar 3 -4 seansiem, bet reizēm pietiek ar 1 - 2 .

Atbildes uz biežāk uzdotajiem jautājumiem:

1. Vai varat man palīdzēt? – to varam secināt seansa laikā un pēcseansa novērošanas periodā. 2. Cik reizes pie Jums jāgriežas, lai panāktu rezultātu? – parasti iesaku 3 apmeklējumus, bet tas ir ļoti individuāli. 3. Kā var zināt, ka nevarēsiet konkrētajā gadījumā palīdzēt? – ja seansa laikā un pēcseansa periodā nav novērojamas izmaiņas. 4. Vai veselība pasliktināsies, ja ieteikto 3 seansu vietā apmeklēšu tikai vienu vai divus? – nē, pasliktinājuma nebūs, tikai iedarbības process nebūs tik efektīvs. 5. Vai Jums senčos ir bijis vēl kāds dziednieks? – jā. Ģimenē arī tagad ir "kolēģi".6. Vai strādājat arī attālināti? - Jā. Attālināti strādāju 15 gadus. 7. Vai jāgaida garā rindā? - Priekšroka tiem, kuri piesakās atkārtoti un ir veikuši priekšapmaksu. 8. Ko darīt, ja nav naudas, bet Jūsu palīdzība ir nepieciešama? - Atzīstu apmaiņas sistēmu, kurā divas puses apmainās ar precēm vai pakalpojumiem, darījumā neiesaistot naudu. Citus jautājumus sūtiet man personīgi.

0 0 atbildēt