local-stats-pixel fb-conv-api

Dziedātāja Ina Bravo izlaiž ļoti karstu singlu - ''Talk To Me''0

Šī gada 13.novembrī, ar jaunu singlu klajā nāca mūziķe Ina Bravo no Vācijas. Viņa izlaida singlu ar nosaukumu ''Talk To Me'' un tas ir pieejams visās vadošajās digitālajās mūzikas strīmošanas platformās. Šī dziesma ir jādzird!

Mūziķe rada aktīvi mūziku jau no 2016.gada, kad izlaida dziesmu ''Insanity''. Četru gadu laikā viņa ir paguvusi izlaist deviņus singlus. Mūziķei iekš Spotify platformas ir jau vairāk nekā 1600 ik mēneša lojālo klausītāju, bet Instagram - vairāk nekā 19,3 tūkstoši sekotāju.

''Talk To Me'' nav mūziķes jaunākais gabals. Viņa 27.novembrī izlaida kopīgu dziesmu ar Minimonster un Jade Key - ''One Last Life''. Lieliska dziesma un arī tā ir pieejama visās mūzikas strīmošanas platformās.

Jaunajai censonei ir īpaša pieeja dziesmām un katram pašam ir jādzird viņas radītās dziesmas. Tās ir ļoti melodiskas, interesantas un vienkārši lieliskas. Talants ir ausīm dzirdāms un potenciāls ir nenoliedzams. Tā tik turēt! Nav divu domu, ka nākotnē mūzikas topu virsotnes un festivālu skatuves piederēs viņai!

Piedāvājam noklausīties Ina Bravo dziesmu ar nosaukumu ''Talk To Me'', kuras liriku autori ir Sarina Bravo un Antonijs Vests. Aicinām arī piesekot mūziķei sociālajos tīklos, lai vairāk uzzinātu par viņas gaitām. Atsauces vietā esam pievienojuši saiti uz mūziķes Instagram profilu - droši vari piesekot!

Mūziķes dziesma ''Talk To Me'' iekš YouTube platformas.

30 3 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000