local-stats-pixel fb-conv-api

Dubultie standarti51

1016 13

Vai tiešām mēs dzīvojam vienlīdzīgā pasaulē? Vismaz uz papīra, jā. Taču neskatoties uz to daudz kas notiek pēc dubultās morāles. Jau romieši teica, ka tas, kas ir atļauts Jupiteram, nav atļauts vērsim. Nekas jau nemainās. Tikai dubultie standarti tiek pārnesti uz citām dzīves jomām. Iespējams, ka tas mainīsies, jo agrāk sievietes vispār bija bez balss tiesībām. Tas, pret ko tik karsti iebilst feministes un citi viņām līdzīgie, bija pilnīga norma vēl ne tik sen. Tā ka nav nekas pārsteidzoši, ka ne visi ir apraduši ar jaunām normām. Varbūt var oponēt pie tā, ka ir dzimumu atšķirība un ka tā ir daļa no tā, lai sevi definētu kā dzimumu, bet neaizmirsīsim, ka vīrieši sāka nēsāt augspapēžu kurpes ne jau sievietes. Atšķirības starp sievietēm un vīriešiem ir, bet dubultie standarti, lai izvērtētu vienu vai otru dzimumu nav īsti atbilde tam, lai uzsvērtu šīs atšķirības starp dzimumiem.

1016 13 51 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 51

0/2000

emotion

5 0 atbildēt

 emotion 

4 1 atbildēt

@Aptauja: Vai dubultie standarti eksistē?

Cits variants: .

3 0 atbildēt

 emotion 

3 0 atbildēt

@Aptauja: Vai bubultie standarti eksistē?

Cits variants: Bubultieemotion

3 0 atbildēt

 emotion 

3 0 atbildēt

Labs!  emotion 

4 1 atbildēt

Visam nepiekrītu, bet daļa ir pieredzēta. emotion 

2 0 atbildēt
Diemžēl...
2 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt

Varbūt šis tas varētu tā arī būt, bet tikai tikai deļ atsevišķiem debīliem indivīdiem! Bet lielākā daļa no sūdiem izzīsti murgi! 

1 0 atbildēt
vismaz feministes tika pie sava raksta
9 8 atbildēt

@Aptauja: Vai dubultie standarti eksistē?

Cits variants: šajā rakstā - jā

0 0 atbildēt

@Aptauja: Vai dubultie standarti eksistē?

Cits variants: Kas attēlā redzamam stāvoklim nav kārtībā? Izklausās pēc ņuņņas...

1 1 atbildēt

@Aptauja: Vai dubultie standarti eksistē?

Cits variants: mazliet nepareizi ... papētiet MGTOW

0 1 atbildēt

Meitene nav malace. Meitene izskatās kā cūka. Ja ir kāda slimība, tad to uzreiz var atšķirt no prasta resnuma nolaidības dēļ.

0 1 atbildēt

Raksts interesants emotion +

4 5 atbildēt
Vīrieši un sievietes nav vienlīdzīgi. Vīrietis ir tas, kas valda,rūpējas par ğimeni un dod visu matreāli, lai sieviete radītu, izlem svarīgus jautājumus un ir gudrs, izskats nav svarīgs, labāk,lai ir 12 gadus vecāks ar stabilitāti un vēsu prātu, nekā 20 gadniece tiekas ar jefiņu 19gadīgu un visu dzīvi domā ko darīt. Sievietei jābūt skaistai, elegantai un jārūpējas par ğimeni(virtuvē, bērni), par sevi,jābūt ar augstăko izglītību.
9 11 atbildēt