local-stats-pixel fb-conv-api

Domā pareizi0

46 0

Runājot ar daudziem cilvēkiem par pozitīvo domāšanu, esmu novērojis vienu lietu. Viņi nevis koncentrējas uz to ko vēlas, bet tieši pretēji, viņi koncentrējas uz to, ko nevēlas. Cilvēki saka:” Es gribu vairāk naudas, bet paskaties uz manu bankas kontu, tur svilpo vējš. Man pēdējos piecus, desmit gadus nekad nav bijis pietiekami daudz naudas.” Tieši tas pats attiecas uz mīlestību. Viņi grib piesaistīt savu mūža mīlestību, bet tā vietā, lai savu enerģiju virzītu pareizajās sliedēs, viņi koncentrējas uz negatīvo. Viņi saka, ka vairs nav palikuši normāli vīrieši, visas sievietes ir labuma tīkotājas un tā tālāk. Vairākkārt minēju, ka pievilkšanās likums nosaka, ka tu pievelc lietas, notikumus un cilvēkus saskaņā ar to, kas ir tavas dominējošās domas. Un protams, tas nozīmē, ka Visums Jums sūtīs lietas, notikumus un cilvēkus, kas apstiprinās Jūsu dominējošās domas. Bet kāpēc tā ir?

Savā rakstā “Apziņa un Zemapziņa” rakstīju, ka sabiedrība mūs ieprogrammē. Un viena sastāvdaļa no tās programmas ir tiekšanās pēc fiziskā, pēc pierādījumiem, pēc faktiem. Un tad sanāk, ka mēs mēģinām visu racionalizēt un loģiski visu izspriest, saskaņā ar savu pagātni un tagadni. Bet, kas tad īsti ir pagātne un tagadne? Pagātne un tagadne atspoguļo tikai mūsu domas un sajūtas, kas mums kādreiz ir bijušas. Un atkārtojot šīs domas un sajūtas, mēs veidojam savu nākotni. Atcerieties, Veins Dayers teica: “Tu nepiesaisti to, ko gribi, tu piesaisti to, kas esi.” Un ja tu vēlies piesaistīt sev vairāk naudas, mūža mīlestību vai paaugstinājumu darbā, tad ir būtiski iemācīties pareizi domāt. Nepietiek, tikai domāt par savu mērķi, tev tam arī ir jātic un jārīkojas. Ja neesi lasījis rakstu “Īstais brīdis” iesaku izlasīt un ja esi izlasījis, tad izlasi vēlreiz, lai šo principu “iegravētu” sev zemapziņā.

Tātad, ja mēs sēžam un domājam, par to, ka būti labi iegūt naudu un vēloties iegūt vairāk naudu, bet tajā pat laikā sakām, ka nevaram iegūt vairāk naudas, ka nav pareizo sakaru, lai iegūtu vairāk naudas, ka nav zināšanu, lai iegūtu vairāk naudas, un ka nauda ir visa ļaunuma sakne un labāk ir būt laimīgam nekā bagātam, tad ticiet, man Jūs 100% nedabūsiet vairāk naudas. Atcerieties, Jūs nepiesaistāt to ko vēlaties, Jūs piesaistāt to, kas Jūs esat. Un šinī gadījuma Jūs piesaistāt trūkumu, jo Jūs domājat trūcīgi. Tas pats attieksies uz mīlestību, tas pats attieksies uz paaugstinājumu, tas pats attieksies uz sava biznesa uzsākšanu. Pievilkšanās likums nosaka, ka tu pievelc lietas, notikumus un cilvēkus saskaņā ar to, kas ir tavas dominējošās domas. Aizdomājies par to. Vēl viena svarīga lieta. Psihologi apgalvo, ka dienā mums ir aptuveni 60 000 domas un 95% to domu nosaka mūsu zemapziņa. Tas savu kārt nozīmē, ka 95% mūsu domu mēs nekontrolējam. Vēlreiz ieteikšu izlasīt rakstu par apziņu un zemapziņu. Un kā Jums šķiet, ja Jūs domājat par trūkumu, tad kas tiks “iegravēts” jūsu zemapziņā un kādas pēc tam būs jūsu dominējošās domas?

Vienreiz jau pieminēju un jāsaka godīgi pieminēšu vēl vairākas reizes, ka Bībelē ir rakstīts: ”Ikvienam, kam ir, tam tiks dots vairāk un viņiem būs pārpilnība. Ikvienam, kam nav, pat tas, kas viņiem ir, tiks atņemts.” Ko tad tas nozīmē? Vai Dievs dos bagātību, mīlestību, veiksmi cilvēkiem, kam jau tā ir un tiem, kam nav tie arī turpinās tā dzīvot un cīnīts, precīzāk sakot, eksistēt? Un vēl vairāk, vai tiešām Dievs atņems to pašu mazumu, tiem cilvēkiem, kas eksistē? Atbilde ir kategoriska un nemaināma un atbilde ir NĒ. Dievam nav mīluļu, ja tu netici Dievam, tad vari aizvietot šo vārdu ar Visums, Bezgalīgais saprāts, Augstākais spēks, tam nav nozīmes, kā viņu sauc. Kā Alens Vatts teica: “ Tu nevari palikt slapjš no vārda ūdens.” Bet ko tad tas īsti nozīme? Tas ir tava prāta stāvoklis. Ja tavs prāts ir tendēts uz nabadzību, tad apsveicu tevi, tu saņemsi nabadzību. Ja tavs prāts ir tendēts uz bagātību, tad tici man, neko citu kā bagātību tu nepiesaistīsi. Šis princips attiecas uz visu, uz mīlestību, uz laimi un tā tālāk.

Un ja jau domām ir tik liela nozīmē mūsu dzīvē, tad kāpēc, tas nenovirzīt pareizajās sliedēs? Kāpēc jākoncentrējas uz nabadzību, ja varam koncentrēties uz bagātību? Kāpēc jādomā par lielākas naudas piesaistīšanu dzīvē, bet tai pat laikā nauda tiek atgrūsta no mums, pateicoties mums, kas domā, ka nevar iegūt vairāk naudas? Šī arī bija daļa no manas dzīves, es arī visu laiku gribēju vairāk no dzīves, bet tai pat laikā es neticēju, ka es varu saņemt vairāk. Līdz sapratu pamata principus, par kuriem es rakstu, es arī cīnījos un eksistēju. Bet tagad, kad es to zinu un esmu pieņēmis to kā daļu no sevis, mana dzīve mainās. Mainās lieliem soļiem. Es mēneša laikā esmu izdarījis vairāk, nekā pēdējo 7 gadu laikā.

Par spilgtāko piemēru varu pieminēt sava biznesa uzsākšanu. Agrāk es domāju, ka man nav pietiekoši zināšanu, ka man nav pietiekoši sakaru, ka man nav pietiekoši naudas un tā tālāk. Un es gaidīju to īsto brīdi, kad viss augstāk minētais ienāks manā dzīvē, lai varētu ķerties vērsim pie ragiem. Lieki piebilst, ka es īsti nesagaidīju neko no tā. Bet tagad, es atradu veidu, kā uzsākt savu biznesu. Man prātā nevienu brīdi neparādījās, pat mazākās šaubas, ka es to var. Es vienkārši pieņēmu lēmumu, ka es sākšu. UN ES ARĪ SĀKU. Es nezināju, ko es darīšu, bet es zināju, ka es to darīšu. Un tad vienā jaukā brīdī, man parādījās ideja. It kā no zila gaisa, bet patiesībā Visums iedeva man šo ideju. Jo es biju harmonija ar to, ko es vēlējos un tas bija uzsākt savu biznesu. Jāsaka godīgi, man nebija ne zināšanu ne pietiekami līdzekļu, lai izdarītu visu tā kā ir pieņemts izdarīt. Bet. Protams ir arī bet. Tā kā es biju harmonija ar to ko vēlos, es neko citu kā panākumus nevarēju piesaistīt. Kā jau minēju, man nebija zināšanu kā to visu izdarīt, bet es darīju tik un tā. Un pats labākais ir tas, ka lietas, kuras man vajadzēja uzzināt, es uzzināju. Tieši tas pats attiecās uz finansiāliem līdzekļiem. Es neļāvos šim trūkumam mani apturēt, es atradu citu veidu, kas man tajā brīdi bija pieejams.

Šis ir lielisks piemērs, ka ar pareizo attieksmi un pareizu domāšanu ir iespējams viss. Es neļāvos faktiem, es izmantoju visu, kas bija man pieejams attiecīgajā momentā. Mani neatturēja, tas kas man nav, bet es izmantoju, to kas man bija. Un tas ir princips, kas ir jāsaprot. Es ar savu domāšanu, attieksmi, ticību un rīcību panācu to ,ko es vēlējos. Un ja es to spēju, tad arī Jūs to spējat. Un nav svarīgi, no kurienes tu nāc, kāda ir tava ticība, kas tev ir, ja tev ir pareiza attieksme, tad tev fakti neskaitīsies un tu panāksi to, ko vēlies.

Raksts "Apziņa un Zemapziņa", lai lasītu rakstu spied ŠEIT

Raksts “Īstais brīdis”, lai lasītu rakstu spied ŠEIT

Wayne Dyer: “You do not attract what you want. You attract what you are”

“Tu nepiesaisti to, ko gribi. Tu piesaisti to, kas tu esi.”

Alan Watts: “You can’t get wet from the word ‘water’”

“Tu nevari palikt slapjš no vārda ūdens”

Matthew 13:12: “Whoever has, will be given more, and they will have an abundance. Whoever does not have, even what they have will be taken from them.”

“Ikvienam, kam ir, tam tiks dots vairāk un viņiem būs pārpilnība. Ikvienam, kam nav, pat tas kas viņiem ir, tiks atņemts.”

46 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000