local-stats-pixel fb-conv-api

Dīvāna ekspertu asākie viedokļi par Latvijas kārtējo neveiksmi Eirovīzijā10

50 0

Kamēr liela daļa Latvijas bija piekalti ekrāniem, vērojot Latvijas izlases spēli ar Čehiju, Izraēlas pilsētā Telavivā norisinājās otrais starptautiskā Eirovīzijas dziesmu konkursa pusfināls, kurā uzstājās arī Latvija ar grupu «Carousel». Par nelaimi mūsu valstij jau atkal neizdevās iekļūt finālā. Par to ir ko teikt saniknotajiem «dīvāna ekspertiem».

 

 

Ja nezini, par ko ir runa, tad noskaties priekšnesumu!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
50 0 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

Dziesmai nebija basu. Vajadzēja uzlikt sulīgus basus.

Un saģērbt abus raganu-frīku tērpos ar garajām zeķēm. +pielikt melnu reperi.

5 0 atbildēt

Dziesma ir vienmuļa un garlaicīga - vienā vārdā - nekāda. Tur nevajag būt mūzikas ekspertam, lai pirmo reizi viņu dzirdot, to saprastu. Patiešām nesaprotu to žūriju un skatītājus, kuri par viņu nobalsoja atlasē. Jā, kā dzīvā mūzika kādā kafejnīcā varbūt arī būtu ok, bet tikai varbūt - tas ir maksimums.

Bija gan arī citi baigie sviesti. Kāds var man paskaidrot, kas portugālim bija par mēslu piekabināts pie zoda?  emotion 

2 0 atbildēt

Loving you is a losing game

1 0 atbildēt
Ziņās lasīju, ka šogad dalībniekiem ņēma asins paraugus priekš ģeneoloģiskiem izmeklējumiem. Neiekļuva finālā, toties uzzinās, ka ir ebhreju saknes.
1 0 atbildēt

1 - vokaliste ir meitene klasiskā, bez krāna vai ūsām. 2 - ģitārists izskatās pēc Deiva Masteina jaunībā 3 - džeks pie kontrabasa man jau no paša sākuma likās aizdomīgs.

1 0 atbildēt
Garlaicīgs, vienmuļš priekšnesums bez dzirksteles un dzīvīguma. Dziedātāja vāra, bāla un stīva kā koks kustībās. Gandrīz bail, ja nu izlaiž garu? 😎 Ja neskatās, tad varētu iederēties šūpuļdziesmu kategorijā...😆 BĀrzemēs var rasties jautājums: vai tiešām Latvijā nav talantīgu dziedātāju un grupu? Šeit pirmajā kārtā būtu stipri jākaunas žūrijai kura atlasa dalībniekus pat tādam mēslam kā Eirovīzija.👿
1 0 atbildēt

Kaut kad jau veiksies!

0 0 atbildēt
Šodien nomira īgnais kaķis! emotion R.I.P.
0 0 atbildēt
Latvijai priekš eirovīzijas vajag lielākus šovus, gaismas lau dabūtu kādu uzmanību no cilvēkiem. Uz tiem pelēkajiem neatskatās
0 0 atbildēt

Kāds vēl to cirku skatās ?!

0 0 atbildēt