local-stats-pixel fb-conv-api

Dīvainākie cilvēki pasaulē satikās.50

614 6

Pavisam nesen dīvainākie cilvēki pasaulē satikās, agrāk starp viņiem bija liels naids, jo abi domāja, ka viens otru sācis ''špikot'' un nevarēja izlemt kurš tad īsti bija pirmais, bet nesen viņi salaba un izdomāja satikties. Lejā ir neliels video fragments. (Valērija (Dzīvā bārbija) neizskatās īpaši laimīga par tikšanos).

Cilvēks bārbija, Valērija Lukjanova sacija, ka parastie pāri kuri aprecās un veido ģimenes pasauli padara tikai neglītāku.

28 gadus vecā Valērija no Ukrainas, apagalvo, ka agrāk sievietes bija skaistākas arī bez operācijām. Piemēram 1950 un 1960 gados bija skaistas sievietes, bet tagad visas sievietes kuras dzimst ir nesmukas, jo tauta ar laiku palika neglītāka un tā deģenerējās. Tiši tāpēc Valērija vēlējās satikties ar līdzīgu cilvēku, kā viņa ''Dzīvo Kenu''.



614 6 50 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 50

0/2000

Man tā čaļa vietā būtu tāds kauns... emotion

1 0 atbildēt

veca paliks,nebūs vairs smukulīte :D emotion

1 0 atbildēt

Es šo esu dzirējusi,bet par centību lieku +emotion

1 0 atbildēt

Tak tas čalis knapi parunāt varēja :D

1 0 atbildēt

Tāds tādu atrodemotion

1 0 atbildēt

Kāpēc tu raksti "nekā" atsevišķi (ne kā)?

0 0 atbildēt

man liekas, ka ideja kā subkultūrai jau nav slikta, tāpat kā emo, goti, reperi utt, viens no tādiem mūsdienu novirzieniem, kas tāds vairak nākotnīgs, vēlme līdzināties extraterrestrials utt, ar itkā pāŗākumu par parastajiem mirstīgajiem. Bet pašai patīk tikai tā doma, ka tas ir kas savādāks, nevis patiesais izpildlījums. Ja smadzenēm apveltīts civlēks gribētu izcelties, ta to tiešām darītu vairāķ ar darbiem, nevis izskatu, šī sektantiskā novirziena ideja nav slikta un nava rī bez saknēm, jo tiktiešām, garīgo izaugsmi pavada  izmaiņas pat cilvēka ķērmenī, bet ne tādā mērā, lai pats par sevi varētu tīksmisnāties, to parasti redz citi, bet pats ne.

0 0 atbildēt

nu nemaz nav līdzīga Bārbijai... vismaz pupi toč lellei nav tik milzīgi

0 0 atbildēt

video viņi izkatas labāk nekā bildēs

0 0 atbildēt

Fu bļadj

0 0 atbildēt

Drausmas!

0 0 atbildēt

"Valērija sacija, ka viņai ir tikai lēcas kuras maina viņas acu krāsu un krūšu implanti, bet viss pārējais viņai ir dabisks. Savu formu viņa uztur ejot uz zāli."

Protams, un mēs noticējām emotion

0 0 atbildēt

Operējot viņu ķirurgs laikam aizmirsa ielikt atpakaļ smadzenes,bet tas Kena kungs po žizņi ir zilais,raidījumā kkur rādīja ,kā šis tusē ar saviem ne mazāk ekstravagantajiem draudziņiem.

0 0 atbildēt

Tagad tik atliek gaidīt, kad šie divi uzražos vēl mākslīga izskata bēbjus, kuri , kad nekustēsies un neko nedarīs, izskatīsies kā visi tie gumijas spēļu sīkie, mazām meitenēm. emotion

0 0 atbildēt

Man liekas,ka es kaut kur lasīju par to bārbiju, ka viņai arī bija operētas ribas, lai sasniegtu vēlamo efektu.

0 0 atbildēt

Viņi nekad nav salabuši, viņi satikās tikai 1 reizi... Viņi vēl joprojām neieredz viens otru! emotion Un arī nekādas diētas viņai nav un nedomāju ka ar sportu nodarbojās - viņa neēd principā neko, nezinu vai viņa pat ūdeni dzer + sporta vietā viņa nodarbojās ar kaut kādām muļķībām, kā piemēram, tic kaut kādiem citplanētiešiem, griež sev ārā ribas, un pavedina citus uz to... Nesaprotu kapēc lielie pasaules mediji kaut kam tādam vispār pievērš uzmanību?? Tiesa, viņa gan ir apceļojusi pus-pasauli - to gan es gribētu... 

Tu autor, labāk pameklē vairāk informācijas, nevis pats piedomā kaut ko citu klāt... emotion

0 0 atbildēt

Ak jeeziņ, man bail no viņas

0 0 atbildēt

Pēc manām domām, viņi bērnībā saņēma nopietnu psiholoģisku traumu emotion , naudas izšķēšana vējā, labāk  to naudu kuru izblieza plastiskajās operācijās labāk ziedotu labdarībā emotion

0 0 atbildēt

tas cilvēks, kas izdomāja bārbiju un kenu, vai viņš zināja, ka pasaulē ir daudz savādu cilvēku, kas tos kopēs? emotionemotionemotion 

0 0 atbildēt

nebūs zombiju apokalipse, būs rasistisku citplanētiešu bārbiju apokalipse.

0 0 atbildēt
« 1  2  3 »