local-stats-pixel fb-conv-api

Dīvainākie cilvēki pasaulē satikās.50

614 6

Pavisam nesen dīvainākie cilvēki pasaulē satikās, agrāk starp viņiem bija liels naids, jo abi domāja, ka viens otru sācis ''špikot'' un nevarēja izlemt kurš tad īsti bija pirmais, bet nesen viņi salaba un izdomāja satikties. Lejā ir neliels video fragments. (Valērija (Dzīvā bārbija) neizskatās īpaši laimīga par tikšanos).

Cilvēks bārbija, Valērija Lukjanova sacija, ka parastie pāri kuri aprecās un veido ģimenes pasauli padara tikai neglītāku.

28 gadus vecā Valērija no Ukrainas, apagalvo, ka agrāk sievietes bija skaistākas arī bez operācijām. Piemēram 1950 un 1960 gados bija skaistas sievietes, bet tagad visas sievietes kuras dzimst ir nesmukas, jo tauta ar laiku palika neglītāka un tā deģenerējās. Tiši tāpēc Valērija vēlējās satikties ar līdzīgu cilvēku, kā viņa ''Dzīvo Kenu''.



614 6 50 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 50

0/2000

kil it before it lays eggs!!!!!

101 1 atbildēt

šausmeņu cienīgi kadriemotion bet ja viņa domā ka viņa ir skaista jāsauc nervudakters talkā emotion

38 0 atbildēt
Liekas ir bijusi operācija arī viņas samdzenēm... Tas nav normāli...! Labi, katrs dara ar savu dzīvi ko grib, bet saukt citus par neglītiem tikai tāpēc ka ir tādi kādi ir... Dīvains cilvēks! Ilgi viņas sabiedrību nepaciestu un arī es sāktu kādu ienīst:D
20 0 atbildēt

ak šie idioti

21 3 atbildēt

Brrr šaušelīga dāma un pretīgs vīrietisemotion

15 0 atbildēt
kill it before it lays eggs!!!!!
12 0 atbildēt
Kropļ!. lol
15 3 atbildēt

Dievs žēlīgs emotion

10 0 atbildēt

pilns rublis jau šiem nav...

9 0 atbildēt

Bārbija nebija tik biedējoša :D

8 0 atbildēt

Vis krutākais ir tas kad viņa TIEŠĀM tic ka viņas bērni arī dzims tādi paši plastiski skaistuļi.... :D

7 0 atbildēt

abi divi pēc transvestītiem izskatās,nošaut tādus vajag

6 0 atbildēt

Gandrīz  nevar pateikt , ka dzīvi cilvēki!

6 0 atbildēt

"Kenam" vaigu kauli ir uztaisīti simpātiski, bet meitenei vienīgais, kas ir no Bārbijas ir "plastikas izskats" - manā bērnībā Bārbijām bija nelielas, dabiskas krūtis nevis divi piekabināti baloniņi, labsirdīgas sejas izteiksmes (jā, salīdzinot ar šo narcisa mīmiku, parastajām plastmasas lellēm bija gan sejas izteiksmes, gan labsirdība tajās, burtiskā nozīmē), parastas dažādu krāsu acis nevis mangas cienīgas zīlītes un pavisam noteikti arī raganu nagi manām lellēm nebija - vai tad mākslīgo "smadzeņu ķeksētāju" bums uz nagiem jau nav noiets etaps vai esmu ko palaidusi garām pasaules modes un stila dzīvē?

Par "Kenu" neko neteikšu, jo tiem agrāk pievērsu maz uzmanības un vismaz video viņš nelikās tik uzpūtīgs kā viņa un godīgi ir atzinis visas plastiskās operācijas un uzlabojumus, ko esmu lasījusi citās intervijās.

5 0 atbildēt
Interesanti kā gan viņa izskatīsies vecumdienās. Droši vien kroplīgi.
4 0 atbildēt
"Valērija sacija, ka viņai ir tikai lēcas kuras maina viņas acu krāsu un krūšu implanti, bet viss pārējais viņai ir dabisks . " O,jā un tikai nedaudz pāris ribas iznemtas,šur tur nosūkts ,atvilkts ,botoksēts un tonna špaktelja,bet tā,jā,pavisam dabiska meitene
3 0 atbildēt

winjai ir skaistas uzacis:D bet tas pats laikam uzziimeets emotion

3 0 atbildēt

Viņa šo savu iedomību ir ieguvusi dēļ tā, ka pēkšņi pus pasaule skatās uz viņu. Varbūt, ja cilvēki beigs viņu apbrīnot [kādā nu nozīmē kāds to dara], tad viņa arī vairs tik ļoti nepiekasīsies cilvēkiem. Varbūt, ja citiem pašapziņa celsies, tad viņa sāks izrādīt kaut nelielu cieņu pret tiem, kuriem patīk savs izskats tāds, kāds viņš ir. Bet maz ticams. Pārāk blonda. ;//

3 0 atbildēt

viņa ir neglīta! ne mēs, normālie! VIŅA IR NEGLĪTA!!! 

viņa ir tik ļoti iejutusies bārbijas lomā, ka par smadzēņu vietā viņai ir gaiss :D

2 0 atbildēt

Kens izstās pec kkāda kropļa.

2 0 atbildēt
« 1  2  3 »