local-stats-pixel fb-conv-api

Dīdžejs Silas Botwin un reperis st4rface strādā pie kopīgas dziesmas0

Silas Botwin un st4rface ir divi pavisam dažādi mūziķi, bet jau pavisam drīz - abi varētu nākt klajā ar kopīgu dziesmu. Dīdžejs un mūziķis kopā radīs kaut ko vēl nedzirdētu mūzikas industrijā.

Silas Botwin ir dīdžejs no Itālijas, kas rada dažāda veida mūziku. Viņš ir 18 gadus vecs un nāk no Itālijas pilsētas Veronas. Viņš sāka darboties ar mūziku tālajā 2015.gadā. Ar laiku viņš ir progresējis un bieži priecē savus klausītājus ar jaunu mūziku.

Viņš ir pazīstams ar tādiem skaņdarbiem kā ''Waterfall'', ''Entropy'', ''Voices'' un ''Beast Mode'', kas ir viņa jaunākā dziesma. ''Beast Mode'' ir ļoti veiksmīga viņa dziesma - iekš vairākām platformām, dziesma ir klausīta pat vairākus tūkstošus reižu.

Savukārt, st4rface ir pašmāju mūziķis. Viņš rada hip-hopa, R&B, popa un pat roka tipa dziesmas. Viņš ir pazīstams ar tādiem singliem kā ''Alone'', ''Your Shadow'', ''Haunted By Demons'' un arī citiem. Septembra izskaņā viņš laida klajā arī savu debijas albumu ''59/61''.

St4rface (īstajā vārdā Reinis Aumeisters) ir 19 gadus vecs un nāk no Valmieras. Nodarbojies ar motokrosu un florbolu Latvijas līmenī, bet traumu dēļ atstājis sportu pēcāk hobija līmenī. Pievērsies bērnības hobijam (mūzikai) nopietni un tagad bieži izlaiž jaunus skaņdarbus.

Abi mākslinieki strādā pie kaut kā vēl nedzirdēta. Domājams, ka viņu kopīgi radītais skaņdarbs būs labs. Tas iznāks, visticamāk, tieši pēc jaunā gada. Atliek vien gaidīt!

Piedāvājam noklausīties Silas Botwin jaunāko dziesmu ''Beast Mode''. Tā ir jādzird! Nevaram vien sagaidīt, kad abi mūziķi sadarboies un laidīs klajā kopdarbu. Atsauces vietā esam pievienojuši saiti uz Silas Botwin Instagram kontu. Atbalsti jauno mūziķi un pieseko tam, lai uzzinātu ātrāk par viņa mūzikas gaitām.

Silas Botwin 6.novembrī klajā laistais skaņdarbs ''Beast Mode''.

18 5 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000