local-stats-pixel fb-conv-api

Desomorfīns - stiprākā narkotika pasaulē67

1717 7 67 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 67

0/2000

Bļ*d stulbie narkomāni - nogalināt viņus!  emotion emotion

Vakar 2 naktī. Guļu, kaut kas pēkšņi sāk kaluvēt pie durvīm. Pirmais protams sabijos. Atveru, kāpņu telpa dūmos, a tur kaimiņš, saka lai nākot palīgā, kāds liftā (dzīvoju 5 stāvā) aizdedzinājis matraci. Nogājām lejā, izvilkām ārā, kaimiņš nesās uz liftu, brukt augšā pakaļ ūdenim, atvēra durvis, kāpā iekšā a šim šprice uzkrita virsū, bet nu laimīgi, neiedūrās un viss ok. Atnesa ūdeni, nodzēsām, aiznesām līdz miskastēm un augšā gājām ar kājām.

5 2 atbildēt

pēdējās atkāpes gan diezgan patrulas. neviens narkomāns, kurš sāk pūt dzīvs, par to nav sajūsmā un saprot savu kļūdu, bet tāpēc jau tā ir atkarība, ka ar vienu smadzeņu kaktiņu saprot, ka ticis lielos sūdos, bet jau ir par vēlu. šo cilvēku stulbums neizpaužas brīdī, kad viņi saprot, ka mirs un turpina lietot, bet gan tad, kad sāk lietot narkotikas. to gan nekā citādi kā par stulbumu nenosauksi. 

3 0 atbildēt

tas ir debīli, no marihuānas šādu seku parasti nav, laikam cilvēkiem vajag arvien vairāk un vairāk, man jau likās, ka kokaīns un metamfetamīns ir trakākais, bet kad ir izgudrots tāds desomorfīns nezināju, paldies liels par jaunām zināšanām ++++

3 0 atbildēt
Fui, fui, FUI, tiko bildes paskatījos kā lietotāji izskatās!! vnk šausmas un kā cilvēks var sev kaut ko tādu izdarīt...
3 0 atbildēt
Nu viņi krokodilu lieto tapēc ka ir jau atkarība un vairs nevar pārstāt. Vismaz es tā domāju un citu viedokļus nenoliedzu.
3 0 atbildēt

http://www.youtube.com/watch?v=JsUH8llvTZo

Varēji jau pameklēt kaut-ko vairāk.

3 0 atbildēt

Īstenībā šī narkotika ir izplatīta Latvijā bet viss stiprākā ir ,,Baltais ķīnietis,,

3 0 atbildēt

Un šeit izglītojoša filmiņa par krokodilu. http://www.youtube.com/watch?v=JsUH8llvTZo

3 0 atbildēt

Tapat ka tagad idioti lieto spaisuemotion

3 0 atbildēt
Socenes skolotāja par to baigi cepās, pat video rādīja. Lieki piebilst, ka mācos septītajā klasē un mana nervu sistēma ir vājāka par politiķu solījumu izpildes pēc vēlēšanām sasniegumiem.
3 0 atbildēt

"tad kādēļ viņi turpina lietot?"

Cilvēka ķermenis un narkotikas ir kā kaķis ar barību (vājš salīdzinājums) Proti - kaķis visu mūžu ir ēdis sauso barību, kas nav tas pats lielākais gardums. Vienu dienu saimnieks atnāk un iedod kaķim kādu gāļas gabalu vai kaķbarību kas pasniegta gaļas gabalos.

Ko kaķis vēlesies nākamajā maltītē? Sauso barību, vai to sulīgo, smaržīgo zivtiņu? Protams ka zivi. Līdzīgi ir ar cilvēka ķermeni. Kapēc rodas "atkarība" no dažādām apbreibinošajām vielām? Jo cilvēka ķermenis izjūt labsajūtu, kapēc gan tam būt ierastajā stāvoklī un izjust gluži neko ja ir variants būt ekstāzē? Loģiskā domāšana paliek 3. personā.

Protams attiecinu šo visu uz lielāko daļu šīs narkotiskās vielas lietotājiem, vienmēr ir unikāli gadījumi kas atšķiras no lielā vairākuma. 

 

Paldies.

2 0 atbildēt
Atverot tas bildes gandriz apvemod
2 0 atbildēt
Kāds tad ir sastāvs?
2 0 atbildēt

Nu es zinu vēlvienu spēcīgu narkotiku kas vēsi stāv blakus šai. lkm saucās Angel dust. Cilvēks paliek tik rijīgs, ka var sākt pat ēst sevi ja neviena cita ko ēst nav.

2 0 atbildēt

Nu narkotikas ir kā sekss - ja esi pamēģinājis un dabūjis kaifu - pēc tam ir grūti no tā atteikties...

4 3 atbildēt

Bļāvens labi ka neapvēmos emotion

Nesaprotu kam tādi sūdi ir vajadzīgi, tiek tikai noved pie nāves !

2 1 atbildēt
Ne narkotikām
2 1 atbildēt

Deso ar morfīnu  emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

zinātnieki izgatavoja Desomorfīnu 1932. gadā kā zāles, kas varētu remdēt hroniskās sāpes un neizraisot vemšanu, un elpošanas problēmas

Laikam sanaak ka vinji nejuut ka vinjiem puust loceklji nost ?

1 1 atbildēt
« 1  2  3 »