local-stats-pixel fb-conv-api

Desmit iemeslu, kāpēc tev būtu jāseko saviem sapņiem2

23 0

Cilvēki bieži saka: ”Dzīve iestagnē, rēķini krājas kaudzēs, un tagad mēs nevaram uzņemties tādu risku, tāpēc mums ir jādara tas pats ikdienišķais darbs, lai izturētu katru nākamo dienu.”

Kā cilvēki vispār dara lietas, kuras viņiem pat nepatīk? Viņi vienkārši iet cauri dzīvei cerībā, ka kādu dienu viņu dzīve izmainīsies, bet diemžēl tas nenotiks.

Vajag tikai nolikt visus šos muļķīgos iemeslus, kas neļauj Tev piepildīt savus sapņus malā. Kāpēc, lai Tu dzīvotu dzīvi, kuru Tu vienmēr esi vēlējies dzīvot?

Tāpēc, ka: Kādu dienu dzīve pazibsnīs Tev gar acīm. Parūpējies, lai būtu vērts to skatīties.

Ko Tu pašlaik dari, lai tā būtu? Pārtrauc savu vienmuļo dzīvi un sāc dzīvot. Ik reiz kad sāc padoties, atceries to ka: Ja vari, IZSAPŅOT to, tad Tu vari SASNIEGT to.

Šeit ir desmit iemeslu, kāpēc sekot saviem sapņiem,; šie ir iemesli, kas piespiedīs Tevi, kas motivēs Tevi beigt attaisnoties un sākt sekot savam sapnim.

1. Tu vienmēr VĒLĒJIES to darīt
Ik katrs indivīds ir dzimis ar kādu mērķi viņa/viņas dzīvē, un sapņu piepildīšana ir kaut kas, kas Tev vienmēr ir paticis. Sapņi dod vaļu strādāt smagāk, tie motivē Tevi uzsākt darbu agri no rīta un beigt darbu vēlu naktī.

2. Tu kļūsi par iedvesmu CITIEM
Ja Tu sāc sekot saviem sapņiem, Tu vari arī būt par piemēru citiem, kuri nav pietiekami stipri, lai spertu šo soli, Tu vari viņiem dot cerību, ka viņiem arī jāmēģina. Tu vari būt viņu paraugs; Tu vari viņus iedvesmot, palīdzēt viņiem un dot enerģiju viņiem, lai turpinātu.

3. Tev ir jāpierāda, ka viņiem NAV TAISNĪBA
Tev apkārt noteikti ir cilvēki, kuri tikai pielej eļļu ugunij, kuri smejas par Taviem sapņiem un ir teikuši Tev, ka Tavi sapņi nav iespējami. Padomā par daudzajiem cilvēkiem, kuri ir teikuši, ka tas nekad nenotiks, ej un pierādi, ka viņiem nav taisnība.

4. Lai atgūtu to LAIMI
Kad Tu dari to, kas Tev ļoti patīk, Tu būsi daudz laimīgāka nekā jebkad agrāk, Tu jutīsi noteiktu izmaiņu sevī un savā dzīvē. Dzīve bez sapņiem ir nomācoša, tātad, lai atgūtu laimi, Tev ir jāseko saviem sapņiem.

5. Jo KAISLĪBA ir viss
Ja Tu esi pietiekami kaislīga, lai dzītos pakaļ saviem sapņiem, tad Tavs ceļojums kļūs vieglāks. Kaislība ir vienīgais ātrākais veids, lai stimulētu Tavu dzīvi. Tāpēc esi kaislīga attiecībā uz visu, ko dari savā dzīvē, tad panākumi noteikti ienāks arī Tavās mājās.

6. Tu atradīsi sevī VARONI
Šī ceļojuma laikā Tu sastapies ar izaicinājumiem, kurus Tu nekad nebūtu paredzējusi. Tajā laikā Tu būsi neapturama, un pēkšņi Tu satiksi VARONI, kura klātiene manāma Tevī, Tu sapratīsi, cik neticamas lietas Tu vari izdarīt.

7. Tu dzīvosi dzīvi bez NOŽĒLAS
Tu netiksi “Ja nu?” sindroma nomākts. Tev nebūs nekādas nožēlas par savu dzīvi, tā kā būsi turējusies pie saviem sapņiem un darījusi tikai to, kas Tev sagādājis prieku. Tāpēc nekavējies pieņemt lēmumus, kas sniegs Tavai dzīvai vairāk jēgas.

8. Tāpēc ja Tu neseko tiem, kāds NOLĪGS Tevi, lai piepildītu viņa sapņus
Šis teiciens ir no Slavenā Indijas biznesa biržas magnāta Dirubai Ambari. Tev ir jārada sava sapņu dzīve; neviens cits tiem tavā vietā nesekos. Ja Tu to nedarīsi, kāds cits nolīgs Tevi, lai piepildītu viņu sapņus.

9. Tas padarīs TEVI un tavus VECĀKUS lepnus
Ja Tu strādāsi smagāk un sasniegsi to, Taviem vecākiem nebūs iemeslu nebūt par Tevi lepniem. Un beigās Tu leposies ar sevi, Tava pārliecība sevī paaugstināsies, un Tu izbaudīsi katru savu dzīves dienu. Tas notiks tikai tad, ja Tu dari kaut ko, ko vienmēr esi vēlējies darīt.

10. Dzīve ir ĪSA, Tu dzīvo tikai VIENU REIZI
Mūsu dzīve ir īsa, tad kāpēc gan to izniekot, dzīvojot priekš tā, kas mums nepatīk? Mūsu dienas ir saskaitītas, tad panāksim, lai katra diena skaitās. Ir laiks pieņemt lēmumu, lai ķertos tam klāt.

23 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

Kapēc šitais domāts meitenēm ja rakstīts piem. laimīgāka? 

0 0 atbildēt

True. emotion

0 0 atbildēt