local-stats-pixel fb-conv-api

DMT jeb Dieva(?) narkotika46

561 0

Daudzi, iespējams, būs vīlušies, kad izlasīs šo rakstu. Tajā ir tikai patiesība un nekas cits, izņemot patiesību. Tā nav narkotiku propoganda, tas ir tikai mēģinājums pēc iespējas objektīvāk aprakstīt šīs vienas vielas un visu psihotropo vielu kopumā iedarbību un iespējamo misiju.



561 0 46 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://wiki u.c.
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 46

0/2000

forši tomēr būt šamanim.

apdolbījies skraidi pa ciemu un tevi visi godā,ciena un padomu prasa.

a pie mums visus šamaņus uz tvaiceni sūta.

26 1 atbildēt

ļoti, ļoti patikia šis raksts. Pats nesen uzzināju pat DMT un biju mazliet paintresējies par visu šo štelli.. Ļoti patika Rogana intervija .https://www.youtube.com/watch?v=FxTc69tuOBA ;, kur viņš ārī šo labi apraksta.

Lasiju arī to, ka bērnam piedzimstot DMT ķermenī ir diezgan lielā daudzumā un bērnam attīstoties tas pazūd. Tas manuprāt tikai pierāda arī tavā rakstā minēto, ka mūs iemāca ticēt tam, kas ir īsts un, kas nav, jo teorētiski gandrīz viss, ko mēs zinām mums ir iemācīts, ieskaidrots un teikts, ka mums tam ir jātic.

Pats personīgi bieži domāju par eksistences teorijām, bet, protams, neko pierādīt nevaru, bet uzskatu, ka mēs šeit neesam īsti. Iespējams tā ir hologramma, vai kā man patīk domāt, ka mēs esam vai nu citas teiksim būtnes galvā vai kādā ierīcē uz citas teiksim realītātes vai pasaules un, ka mēs šeit esam nosūtīti ar kādu mērķi, kuru mēs nekādigi neapzinamies.. (Moš DMT var nākt talkā emotionsmi: Turpinot... Kad mēs šo mērķi izpildam, mēs no šīs pasaules aizejam. Tas kā tas notiek, es uzskatu, ka ir randomā. Ā un vēlviena fucked up lieta.. Pēc šīs manas teorijas Jūs neviens neesat īsts, šeit pilnīgi nekas nav īsts un pat es neesmu īsts... ;D

Varbūt kāds mani sauks tagad par interneta izlecēju, bet es noteikti gribu pamēģināt DMT un, ja dzīvē man būs iespēja un zināšu, ka tas ir the real shit noteikti šo iespēju izmantošu.

Man arī ļoti pietur visādi šamaņi, mūku n'shit, jo viņu tā vīzija par pasauli ir ļoti piesaistoša un vispār tas viss liekas baigi interesanti.. emotion

Anyway, paldies par rakstu, kā jau teicu, lasīju ar interesi. emotion

11 0 atbildēt
viss es eju uz upi izplūkāt visas niedres...
11 0 atbildēt

Tā vien gribas pamēģināt. emotion Kā izskatās, ātrs un efektīvs veids, kā sajust un paturēt taustāmā atmiņā pasaules patieso uzbūvi. Tomēr..narkotikas.. emotion ..varbūt pagaidām labāk pieturēšos pie meditēšanas&co. ;D

10 0 atbildēt

Izskatās, ka neviens nav bijis tur. Pat raksta autors. Žēl. Būtu bijis ar ko parunāt. Pēc manas pieredzes tā ir tā paša astrālā pasaule, tikai atšķirība ir tā, ka tu tur nokļūsti fiziski pieredzes ziņā un pie pilnas apziņas. Katru reizi ir iespējams apmeklēt dažādas vietas, tikai šīs vietas nav iespējams aprakstīt ar vārdiem, jo priekšmeti, būtnes viss kas ir apkārt ir katru reizi unikālas. Līdzīgi ir tad, kad pirmo reizi ieraugi kādu priekšmetu un nezini kā to sauc un tā tur ir pilnīgi ar visu. Vēl es esmu pilnīgi pārliecināts, ka pēcnāves pasaule ir dmt pasaule. Savādāk nevar būt, jo esmu piedzīvojis klīnisko nāvi un nonācu turpat. Tikai toreiz būtnes teica, ka vēl nav mans laiks un man ir jāiet atpakaļ. Bet tad, kad biju tur caur dmt, mani apskāva, sveicināja un priecājās par manu ciemošanos. Viņi bezgalīgi mīlēja mani un es biju tāds pats - viens no viņiem. Uzreiz sapratu, ka tur ir manas īstās mājas un tur es esmu bijis neskaitāmas reizes. Šī ir viena no bezgalīgi daudzajām planētām uz kurām es paciemojos un pēc nāves es atgriežos atkal mājās. Visi uz šīs planētas ir nemirstīgi un nāve ir ilūzija. Šīs lietas ir arī ļoti neliela daļa ko var piedzīvot zem dmt. Ir pabūts arī uz dažādām planētām. Esmu nodzīvojis, piemēram, 300 gadus uz vienas planētas un arī nomiris. Šis bija iespējams, jo laiks zem dmt pazūd un var pieredzēt gandrīz jebko. Pat mūžību. Katrā ziņā dmt ilgi neesmu lietojis un visticamāk vairs nelietošu. Pateicoties tam, es zinu pietiekami daudz, lai saprastu attiecīgas lietas un dzīvotu labu dzīvi. Vislabākais ir tas, ka vairs nebaidos no nāves un sāpēm.

9 0 atbildēt

Atverot apziņu ar meditāciju, tas notiek lēnām, pamazām (jo tie ir ilgi un regulāri treniņi), un citās dimensijās atrodoties, cilvēks nezaudē kontroli pār sevi, un spēj ne tikai kontrolēt, bet arī tās pārvaldīt. Tos mūsu pasaulē sauc par magiem. 

Nokļūstot ārpus fiziskās pasaules robežas narkotiku iespaidā, cilvēks ir kā apdolbīta muša, par kuru ņirgājas, kuru izmanto, un ir liela iespēja atgriezties ar dažādiem apziņas parazītiņiem, kuri turpinās baroties ar cilvēka dzīvības ener'ģiju - un tā ir katram ierobežotā, konstantā daudzumā uz katru dzīvi piešķirta.

(šie secinājumi ir no personīgas pieredzes)

7 0 atbildēt

Atceraties draugi ,kad lietojat stipras psihotropiskās vielas ,vismaz vienam cilvēkam ir jābūt "skaidrā" ,lai jūs spētu kontrolēt ,jo var gadīties tā ,ka logs jums liksies kā kaut kāds portāls vai sazin kas vel.

Pats neesmu lietojis ne LSD ,ne DMT un pat netaisos..Jo tādā stāvoklī var palikt uz visu mūžu un tad gan tvaika iela hello emotion 

Raksts ļoti interesants ,man patika ,ka viss smalki un detalizēti bija paskaidrots. Plus viennozīmīgi emotion

5 0 atbildēt

Nice .. Beidzot kaut ko var uzzinaat vairaakpar so Vielu . Cik esam spriedushi kas un kaa ..  ..  Atliek samutiit

4 0 atbildēt

Nav nepareizu vielu, ir tikai nepareizi iemesli. Neiesaku nevienam mēģināt "tāpat vien". Do something else.

4 0 atbildēt

Smadzenes ir tikai dekoders kurš atšifrē informācijas plūsmu pa savam, tām atslēdzoties paradās patiesā pasaule.

4 0 atbildēt

Būtu jau protams nenormāli kruti un interesanti paskatīties uz pasauli no tās puses. Tomēr biedē paliekošās izmaiņas psihē. Par DMT īsti neko nebiju dzirdējis, bet par citiem halucinogēniem ir dzirdēti stāsti, ka pēc lietošanas var būt grūtības adaptēties atpakaļ reālajā pasaulē. Citiem vārdiem, cilvēkam pauris aiziet ciet. emotion

4 0 atbildēt

Es šo tīklu atklāju neapzinoties, nevienu filmu nebiju redzējis un neko par to es nebiju lasījis. Meditējot to var sasniegt! emotion

3 0 atbildēt

ar meditēšanu ir tā, ka nav īsti skaidrs kas tas ir un kā tas jādara, teorijas un metodes daudz, tas tā neder. 

Ir jābūt kaut kādam vienam īstajam ceļam, kas ir vienkāršs un ātri apgūstams arī nezinātājam un dažādiem cilvēku tipiem. Es vēl to neesmu sapratis, ir teorijas, bet ja tas izklausās sarežģīti,tātad nav īstais variants.

3 0 atbildēt

Tu esi viss un viss ir Tu... Šī identitātes zušana var būt ļoti biedējoša, un tai pat laikā ārkārtīgi vilinoša.

99% no visiem, kas ar šo ir saskārušies, nav pratuši to paturēt un ļoti liela iespēja, ka got it wrong. Arī tas ko tu redzi aiz "čaulas" nav īsts. Taču problēma, kāpēc tas ir tik mistisks un šķietami īsts, ir tāpēc, ka tam nav vārdu, lai to izskaidrotu citam. To var izskaidrot tikai pats sev.

Pastāv hipnoterapijas, pašhipnoze, un daudz jo daudz citu "mehānismu" kā sasniegt vēlamo.. Bet.. Kāpēc vispār to darīt? Lielāka daļa nesaprot šo "redzamo ilūziju", bet raujas "nezināmajā hologrāfijā, matriksā", grābj visu ko var un sadeg no iekšas uz āru. Tā ir traķene.

Ja nu tomēr, es iesaku to darīt ar kādu, kas ir skaidrā un paliek "skaidrā", taču vēlams viņam būtu pieredze, lai pēctam to var pārrunāt. Šamanis nav tikai cilvēks kurš glabā zāļu maisījumus un baro tos tiem, kuri pēc viņu "kritērijiem" spētu to izturēt. Šamanis = Guru. Tas ir gids, cilvēks kurš parūpēsies par tavu ķermeni no A - Z, kamēr "tu būsi prom", lai vai kas "tu" vispār būtu.

šāda tipa pieredze bez "gida" nereti noved delūzijā. Veiksmi.

2 0 atbildēt

Lielisks raksts! Redziet, kā izrādās visi ir narkomāni! emotion

3 1 atbildēt
Lielisks raksts, lika aizdomāties gandrīz tik ļoto, ka smadzenes gandrīz nesadega!
2 0 atbildēt
Labs
1 0 atbildēt

Tikai senites ,tikai dabiskas dumos pakaltetas mushmirites... mushinjas tak gudri kukainishi,zina no ka jumtinsh aizbrauc...

1 0 atbildēt

Es iztikšu ar LSD emotion +

1 0 atbildēt