local-stats-pixel fb-conv-api

Coffee review: Nescafe Cappuccino4

74 1

Sveiki,

Ar šo rakstu aizsāksies dzērienu aprakstu kopums, kura nolūks ir papētīt un pakomentēt mums veikalos pieejamās kafijas, to paveidus, dzērienus, pulverus. Kādēļ?

Iesākumā derētu pieminēt tos vampīreļus, kas nevar atvert acis no rīta bez kofeīna malka, esmu šājā listē emotion

Un otrais faktors: līdz šim parasti iegādājos kaut ko, nezin ko, galvenais ka ir atlaide. Klasika. Un tā nu mēs esam nonākuši šeit. Mans nolūks ir izveidot lietderīgu informācijas avotu, lai nākamreiz ieejot veikalā, smadzeņu kastītē "KAFIJA", jau būtu ieskats par konkrēto dzērienu.

Kā pirmo testēju "Nescafe Cappuccino"

Putiņas ir. Bet tas arī viss, ko var baudīt no šī dzēriena, jo zem tām ir parūgtas un neizteiktas kafijas garšas dzēriens. Praktiskais variants, lai daudz maz gūtu kādu labumu garšas kārpiņām, ir malkot dzērienu un mazliet nosmelt virskārtu - proporcionāli sadalīt, cik putas ņemsi uz cik daudz kafijas. Piekrītīšu, tiem, kas uzskata, ka nav objektīvi salīdzināt šo padzērienu ar kapučino kādā kafejnīcā, kur tiks pasniegts proporcionāls 1/3 : espresso, silts piens, putas + cena, kas atšķirsies 10-20 reizes.

Rezumē: Kapučino vērtas putiņas. Neieteiktu citiem, jo manuprāt trūkst salduma vai rūgtuma tajā, kas ir zem virskārtas, tāda kā nedzīva.

Novērtēšu, ja atstāsi savu viedokli par šādu rakstu sēriju, savu pieredzi ar šo dzērienu vai jebko citu, kas tavuprāt man un citiem būtu jāuzklausa šājā tematikā. Paldies, ja izlasīji rakstu līdz galam.

74 1 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Normāla kafija=malta kafija,pārējās ir samazgas.

2 0 atbildēt

Skistosa kafija nav ista kafija.

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt