local-stats-pixel fb-conv-api

Cilvēks - radības kronis. Vai tiešām?60

610 3

Ar kādām tiesībām cilvēks pasludinājis sevi par pasaules nabu?

610 3 60 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://Grāmatas
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 60

0/2000

Īsti nesapratu jēgu, nu bet labi. Zeme ir cilvēku mājas un par to kā mēs saimniekojam spriež katrs pats personīgi. Un viss, nekas nav jāfilosofē.

2 3 atbildēt

mēs esam radības kronis, jo mēs esam gudrāki par visu pārējo uz šīs planētas. mēs taisam tehnoloģijas, rakstam grāmatas, nosakam likumus. ja jau delfīni un vaļi ir tik gudri, kāpēc viņi nebūvē lielpilsētas n shit? tāpēc, ka viņi nav tik attīstīti, cik mēs esam. un ja tev liekas, ka labāk būtu dzīvot kā dzīvo tajās ciltīs, tad droši dodies uz turieni un atstāj visu, ko esi ieguvis no šī laika izgudrojumiem. 

0 2 atbildēt

Kaut kādi buļļu mēsli, žurkas gudrākas  par cilvēkiem, nopietni, iezemišu ciltis attīstītas medicīnā, ta viņi pat nejēdz dzeramo ūdeni novārīt. vispār cilvēks var nosimulēt jebkuru dabas parādību. Tas ko cilvēkam nav devusi daba viņš ir kompensējis ar saviem izgudrojumiem un krietni jau pārspējis pašu dabu. Dzivnieki attīstas un pielāgojas, piemēram suns māk pāriet regulējamo krustojumu, bet cilvēki ir vienīgie, kas spēj kaut ko radīt. Tad pasaki, kapēc lai mēs nebūtu pasaules naba.

1 3 atbildēt

Tā vai citādi nav nozīmes, ka kādi dzīvnieki atsevišķās disciplīnās ir pārāki par cilvēku, ja beigu beigās mēs esam tie, kuri pavisam viegli varam izlemt viņu likteni, mēs varam gāzt kalnus un radīt tos no jauna, iznīcināt un uzcelt pilsētas. Kāpēc lai cilvēki neuzskatīti sevi par radības kroni?

1 3 atbildēt
Error 666
0 5 atbildēt
Zinu visu
0 5 atbildēt
Neko nezinu
0 5 atbildēt

Kas šitas par sūdainu murgu? Joku raksts vai kā?

1 8 atbildēt

Tu zini, ko nozīmē vārds Dvēsele? Vārds Dvēsele ir kombinācija no trim sapratnēm:

Dve - dvest,

Se - sevi,

Le - lejā.

No tā, cik augstu vai zemu ir attīstīta tava būtība, būs arī atkarīgs tas, kādu dvešamo tu uz zemes dvesīsi. Jo augstāka būtne būsi, jo tavs dvešamais vairāk tīksmos pēc kā radoša, dzīva un skaista. Bet, ja tava būtība ir jauna, kas iziet tikai pirmos desmitus vai pat simtus dzīves ciklus (reirkarnācijas), jo vairāk tu vēlēsies gūt baudu, varu un visu to ko visums tev dod. Vārds visums arī ir saliktenis, kurš sastāv no sapratnēm: Viss+Jums.

Uz planētas Mitgārda (Zeme) ir 4 rases - baltā, dzeltenā, sarkanā un melnā. Bet tikai viena no tām spēj būt radoša. Un tā ir baltā rase! Viss ko šodienas civilizācija ir ieguvusi - to ir atnesusi baltā rase.

Datoru tehnoloģijas, aviāciju, iekšdedzes dzineju, elektrību, fiziku, ķīmiju, augstāko matemātiku, ģenētiku, kosmonautiku, nanotehnoloģijas, robotu tehnoloģijas, mūziku, mākslu, arhitektūru, gotiku, renesansi, klasisko mūziku, roku, popu, metālu,.... tas viss nāk no baltās rases.

Bet, cik baltā rase ir radoša, tik arī tā spēj būt iznīcinoša: 1 un 2 pasaules karš, krusta kari, ķīmiskie ieroči, bioloģiskie un kodolieroči, Hirasīma, Nagasaki, Vjetnama, Afganistāna, Irāka, komunisms, kapitālisms, fašisms, verdzība, genocīds, viendzimuma laulības, perversības, utt.

Lai planētas civilizācija attīstītos, tai ir ne tikai jāiepazīsta labums, bet arī ļaunums. Tikai tā civilizācija spēs attīstīties.

Latviešu valodā ir tāds vārds ko sauc par DIVI. Ieliec burtu "E" starp burtiem "I" un "V", un tad sapratīsi, kad viss šajā pasaulē ir pa divi - melns un balts, diena un nakts, laime un nelaime, sieviete un vīrietis....

2 16 atbildēt