local-stats-pixel fb-conv-api

Cilvēki sociālajos tīklos dalās ar nedēļas nogalē krāšņi izgaismoto Ventas rumbu10

55 2

Tikai divus vakarus – 15. un 16. martā Kuldīgā ar unikālu gaismas šovu bija izgaismots platākais ūdenskritums Eiropā – Ventas rumba. Sociālajos tīklos gaismas šova apmeklētāji dalījās ar savām fotogrāfijām.

 

Ventas rumba ir viens no Kuldīgas pilsētas simboliem un lepnumiem. Vietējie iedzīvotāji zinājuši teikt, ka ūdenskritums esot bijis izgaismots arī agrāk, 1960. gados. Kopš tā laika Ventas rumba palikusi tumsā, tāpēc vēl jo vairāk šī būs unikāla iespēja Kuldīgas iedzīvotājiem un viesiem apskatīt Ventas ūdenskritumu vēl neredzētā krāšņumā.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
55 2 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000
Bijām nobraukuši. Fočenēs viss izskatās daudz skaistāk un sulīgāk. Dabā viss bija tumšāks bet ne mazāk pievilcīgi! Māk tie Kuldīdznieki tautu piesaistīt!
9 0 atbildēt

attēlos ok bet klātesot nekā īpaša

6 0 atbildēt
Šovs bija diezgan grūti kko apskatīt, jo tās cilvēku daudzuma dēļ bija grūti pārvietoties.BBet bildēs izskatās okei. Kuldīgas jaunieši sevi mēģina pierādīt spēkos, izlecēji. Ir pat letāli gadījumi. Kā paveca vīra nosišanas gadījums.
4 0 atbildēt
Bijām aizbraukuši.. Kārtējā tautas appi*ana, liels fuj Kuldīgai.. Rakstīts bija, ka “šovi” ik pēc pus h, bet plkst 22.00 nekāda šova nebija, gaidījām 15min., sapratām, ka esam apčakarēti, tā arī aizgājām.. Lietus gāza spaiņiem, vējš arī pūta, bet rezultāts pat ne tuvu bildēm..
3 0 atbildēt

Man ģimene bija aizbraukuši apskatīt, noziņoja, ka nekas īpašs. Tā jau forši, kaut kas jauns, bet kā gaismas šovs esot bijis tāds paknaps un muzikālais noformējums labāk vispār būtu bijis izslēgts - garlaicīgs un nekādā singronizācijā ar gaismām emotion Cerams, ka, ja atkārtos, pacentīsies vairāk emotion

3 0 atbildēt

Perfekti  emotion 

2 0 atbildēt