local-stats-pixel fb-conv-api

Cilvēce kļūst stulbāka?23

382 1

Lai gan tehnoloģijas ar katru gadu kļūst arvien gudrākas, šķiet, ka mēs – cilvēki – ar katru gadu kļūstam arvien muļķāki. Turklāt strauji.

382 1 23 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 23

0/2000

Visu dienu lurot mobilaja talruni, bakstot ekranu ar iszinam un socialajiem saitiem, gudraks nepaliks.

43 1 atbildēt

Gygygy nesaprotams raksts! Līdz galam neizlasiju LOL!! emotion ! emotion ! emotion

Eju labak skatities gifus un jutubi LOL !!! emotion emotion emotion emotion   emotion  

14 0 atbildēt
Atbilde ir raksta pirmajā teikum@.
13 1 atbildēt
Hmm avatarsHmm

Tikai nevienam to nestāsti. emotion 

10 0 atbildēt
Tāpēc, ka tagad iq testus pilda arī melnie cilvēki, bet agrāk pārsvarā baltie.
8 0 atbildēt

Ir tāda filma Idiokrātija tieši par šo tēmu. 3. bilžuks ja nemaldos ir no šīs filmas.

6 0 atbildēt

Viens no faktoriem, kas spilgti apliecina globālo stulbuma uzvaras gājienu ir "vertikālie filmētāji", proti, tie, kas ir par stulbu, lai pagrieztu savu glauno smartfonu par 90 grādiem pirms filmēšanas uzsākšanas. Tad nu tagad nākas vērot šos "durvju šķirbas" video arvien biežāk un biežāk.

5 0 atbildēt

Latvieši kļūst gudrāki, pārējā pasaule nē. emotion 

8 4 atbildēt

Par to, ka Flinna efekts mūsdienās nestrādā nepiekrītu.. Drīzāk jau nav izpildīts nosacījums par atbilstošas pārtikas uzņemšanu - mūsdienās tā ir piebāzta ar dažādām ķīmijām, ĢMO, toksīniem.. tikai mums to neviens neatklāj, jo viss notiek lielo koorporāciju, nevis vienkāršo cilvēku interesēs..

4 0 atbildēt
I avatarsI

Man IO būt 10000.

2 0 atbildēt
Loģiski ka stulbāki!
2 1 atbildēt
Jaunatne paliek stulbāka. Man darbā ir jaunieši, un tie nevar saprast kad hokeja spēles laikā saka...- ceturtdaļa no trešās trešdaļas ir aizvadīta...😀😀😀...ko vairāk piebilst...😉😉😉
2 1 atbildēt

Kādā sakarā cilvēki sāks zaudēt savu IQ tieši 2110. gadā? Un kādā veidā pa veseliem 8 IQ punktiem gadā? Tajā gadā tiks palaists kaut kāds IQ vīruss vai kā?

1 0 atbildēt

ja tev nevajag gudrību, tad vienkārši viņu nevajag.

1 0 atbildēt

Eais neprootu gramat!ku un matematiķā pavisum beediigs sk@ts latvieshu vald ucik mani ieniist un man garsho kriitini

0 0 atbildēt

Jo kādreiz niggeri nepildīja IQ testu.

0 0 atbildēt

Pirms jūs visi te sākat dirst uz datoriem un visām pārējām lietām ar kurām aizraujas bērni, piemēram, datorspēlēm ziniet ka datorspēles arī palīdz bērnam veidot stratēģisko domāšanu un reakciju.

Ja cilvēce kļūtu stulbāka, vai tad nebūtu samazinājušies izgudrojumu daudzums? Pirms vēl 5 gadiem neviens nezināja kas ir skārienjūtīgs ekrāns, bet tagad.. cilvēce virzās uz priekšu diezgan lielā ātrumā, varbūt IQ līmenis kļūst mazāks, bet vai tas nosaka to cik gudrs tu esi? Kā jau visi zin atbildes ir daļēji atkarīgas no tā kā tu jūties, jo ja tu būsi parasts skolēns, tev būs slinkums pildīt testu un tu vienkārši liksi randomā atbildes. Vispareizāk būtu mērīt nevis skolēnu IQ, bet gan pieaugušo, jo pieaugušie cilvēki tādu testu uztvers nopietnāk nekā bērns, un arī bērns vēl mācīsies, bet pieaugušie reti kuri vairs speciāli mācās, un tāpēc arī labāk mērīt pieauguso IQ nevis bērnu.

Bet lai vai kā, cilvēki izgudro lietas, kas darīs darbus viņu vietā, cilvēki izmanto masīnas, lai viņiem nevajadzētu atcerēties tur visādas lietas, cilvēkam vajadzēs aprēķināt tur kaut ko, viņš paskatīsies kā to izdarīt, nevis kā cilvēki pirms 100 gadiem centīsies atcerēties kā to dara.

0 0 atbildēt