local-stats-pixel fb-conv-api

Cik izmaksā ārstēšanās, pēc klaburčūskas koduma?6

210 5

Katru gadu čūskas Latvijā ir ļoti daudz, un NMPD iesaka skatīties zem kājām un arī šogad šis pats teikums ''Skaties zem kājām'' ir ļoti daudz izskanējis. Bet nejau šoreiz par šo būs stāsts, stāsts būs par kādu amērikāni, kam iekoda klaburčūska rokas aukšdaļā un padalījās ar informāciju, cik izmaksāja visa viņa ārstēšana?

Bet pirmstam, pastāsīšu nedaudz par viņu. Viņu sauc Tods Faslers, viņa aizraušanās ir dažādu rāpuļu audzēšanu un dresēšana, bet diemžēl jauno čūsku, ko viņš ieguva bija ''dzeltenā klaburčūska'' , kas nepakļāvās akvārija ieslodzījumam, dresēšanai un barošanai, tāpēc tik līdz Toda roka atradās tik tuvu, kad klaburčūska varēja uzbrukt tā izmantoja savu izdevību un tūlīt uzbruka.

Pēc neilga laika, koduma vieta sāka pietūkt un sāka veidoties ļoti liels bumbulis, kas ir redzams nedaudz apakšā - attēlā.

210 5 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Mana sieva var iekost trakak,ka maz neliekás,un rékjins bús lieláks .

3 0 atbildēt

Service date norada, ka tikai 6 dienas bijis aprupe, 6 zvaigznu slimnica emotion

1 0 atbildēt
Un tapēc tauta:Jāpērk veselības apdrošināšana!
0 0 atbildēt

Pilnīgi normāla maksa par ārstēšanās izdevumiem ASV (viena diena slimnīcā, nepaliekot pa nakti, izmaksā aptuveni $30.000, tieši tādēļ ir nepieciešama laba apdrošināšana), un, spriežot pēc rēķina, Tods slimnīcā pavadīja tikai 5 dienas, respektīvi no 4. līdz 9. jūlijam, jo ASV datumus veido formātā MM/DD/YYYY. emotion

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt
Nu, Latvijā paprasītu 2 reizes lielāku rēķinu pa nedēļu...emotion Ārprāc! 153 tūkstoši dolāru... Tad labāk satīt sevi burbuļplēvē, aplīmēt ar porolonu, putuplastu, uzlikt gāzmasku un tad šitā visu mūžu staigāt. Pat nomirt maksā letāk!!!!
2 3 atbildēt