local-stats-pixel fb-conv-api

Caurdūra prezervatīvus, lai paliktu stāvoklī46

973 10

Meitene ar adatu caurdūra katru drauga prezervatīvu, lai tikai paliktu stāvoklī, kad viņa beidzot palika stāvoklī, draugs nebija priecīgs.

973 10 46 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 46

0/2000

Ja jūs sievietes vēlaties bērnu lūdzu parunājiet ar saviem puišiem. Ja puisis nevēlas bērnu tad ir tolks no bērna ja tavs puisis būs nelaimīgs un liela iespēja ka aizbēgs?

52 0 atbildēt

man ir divi notikumi;

1.man piedzima dels;

2.un man to vajag pateikt manai sievai

46 0 atbildēt
Debiila sieviete
42 4 atbildēt
Kā var otram cilvēkam baidīties pajautāt grib viņš bērnu vai nē. Ahh. Dēļ šādiem stāstiņiem vīrieši tiek pataisīti par briesmīgākajiem krāpniekiem, bet sievietes par neaptēstām stulbenēm.
34 0 atbildēt

Tas ir zemiski ko tādu darīt, tās ir noziegums uzkraut bērnu uz kakla, kad čalis tam nav gatavs, emotion

32 0 atbildēt

Muļķe un nekas vairāk. Puisim visas tiesības pasūtīt viņu ar visu bērnu bekot.

25 1 atbildēt

Tapec vajag piekopt analo emotion emotion

12 0 atbildēt

Gan jau bez problemam ari maksas tos alimentus, bet si zoss lai tagad viena mokas ar to bernu.

12 0 atbildēt

Morāle - prežus labāk turēt tālāk aiz atslēgas no savas otrās pusītes, lai nebūtu pārsteigumu..

10 0 atbildēt

Stulbā sieviete? Patiesībā izcili ironisks gadījums. 

9 1 atbildēt

Jau atkal divas vientuļās māmiņas.  emotion 

8 0 atbildēt

Un ko teikt par mātītēm, kuras pasaka, ka lieto kontracepcijas tabletes,ka var mīlēties bez prezervatīviem... ? Publisks fuj!

6 1 atbildēt

Mans vectēvs (lai viņam vieglas smiltis) par šo tēmu izteicās tā - apskataties labi, sklandas nav stabi! Mīlēja viņš sievietes, un vienmēr paļāvās tikai uz sevi, jo bērni nedrīgstot pa pasauli apkārt mētāties. Šijā situācijā viņš vainotu tikai un vienīgi puisi. Pats izlēma uzticēties meitenes godaprātam, nu pats vainīgs. Laida pa kanti neapdomājot, pats vainīgs. 

Mans vīrs arī uzskata ka čalis vainīgs, jo nedrīgst uzticēties un gulēt ar sievieti no kuras negrib bērnus. Risks taču vienmēr pastāv. Pat kad nebijām precējušies viņš vienmēr brauca pie manis ar tikko pirktiem prežiem, un viņus no acīm neizlaida. Es protams tolaik biju aizvainota ka man neuzticas, toties tagat viņu saprotu. 

Man personīgi acīs iekrita pavisam kas cits - pirka prežus, zina cik bieži ir sekss ar viņiem, un nevarēja 1 reizi nedēļā pārskaitīt? Ja preži regulāri pazūd vairāk nekā tērēti, tad nu maz ticams ka viņš visu laiku saviem draugiem izdāļā prezervatīvus emotion Ātri te varētu saprast kas par lietu. 

5 0 atbildēt

Pameklē netā populārs stāsts facebook bija. Ja tu netici nelasi manus rakstus omg 

4 1 atbildēt

nejūtas vainīga emotion par to var iesūdzet

3 0 atbildēt

sākot lasīt jutu,ka būs divas sievietes. emotion

2 0 atbildēt

deļ šitādām debilām rodas vairāk debīlo. Čalis maksās alementus uz dzivos laimigs tālāk bet kur viņas liksies ar bernu??  

3 1 atbildēt

Īsts vecis paliks ar meiteni,neskatoties kādus jokus viņa ir izstrādājusi,viņa gribēja bērnu,tad arī pie tā tika,abi pie atbildīgi ir,uztaisa šedevru un atsakās no autortiesībām.Godīgi sakot,es nebūtu no tiem ,kas to darītu,jo negribu sekot sava tēva pēdās.

3 1 atbildēt
Stulbi! Iespējams, ka sirds dziļumos bērns tiks atstumts, kā notikušā vaininieks. emotion Meitenes nedariet šādas kļūdas!
2 0 atbildēt

Ja vīrietis seksa laikā novelk prezervatīvu un turpina bez tā partnerei nezinot, tad tā ir izvarošana, bet kā tad šajā gadījumā? Es uzskatu ka arī šis iz seksuāla rakstura noziegums...

2 0 atbildēt