local-stats-pixel fb-conv-api

CNN 'ziņu portāls' imitē musulmaņu protesta gājienu Londonā15

CNN ziņu portāls kuru par nelaimi izmanto ik pa laikam arī daudzi no Latvijas medijiem kā atsauces avotu, diemžēl bieži vien izceļas ar fabricētām ziņu reportāžām vai savādāka veida manipulācijām un publiskās domas bīdīšanas metodēm.

Ieraugot šādu lētu un nekaunīgu soli trūkst vārdu.. Kam vēl ir jānotiek lai cilvēki pārstātu uzticēties šādiem masu mēdijiem?

CNN 'žurnālisti' atkal izceļas ar savu nekaunību.

100 5 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000

Sen jau zināms, ka visi lielie mediji ir "fake news", tos kontrolē žīdi un lielie uzņēmumi kuri ziņās informē cilvēkus par lietām un no tādas perspektīvas kas ir viņu interesēs. Un Latvijas mediji informāciju ņem tieši no BBC, CNN, FOX un pārējiem avotiem, tāpēc arī nekad neredzēsi tur, ka ASV ir ko sliktu izdarījusi, bet visur vainīga Krievija. Ņemot vērā, ka demokrāti bija ilgi pie varas viņi cenšas nomelnot Trampu cik spēka, bet tā, lai viss sliktais tiktu vērsts pret Trampu nevis ASV. Cilvēki ir kā aitas, bez analizēšanas tic visam ko ziņās stāsta tāpēc tas ir lielisks kontroles veids.

18 0 atbildēt

Mūsejie ar labi izceļas ar nekaunību un pie tam personas aizskaršanu. Laikam tur iet strādāt bezkaunīgi cilvēki bez ētikas un morāles standartiem. Ziņām tomēr jābūt ir objektīvam, bet nu tās ir pataisītas par masu kontroles pasākumu, lai iesētu cilvēkiem noteiktu viedokli. Paši vienreiz izpļāpājās, ka cilvēku viedoklis ir jāmaina, jo kkādā statistikā dati bija tādi, kurus nemaz negaidīja.

13 0 atbildēt

Visi melo un fabricē ziņas, tas ir fakts.. Bet par Krieviju manuprāt visi jau ir līdz nelabumam dzirdējuši, toties par Rietumu mediju informatīvajām manipulācijām reti runā tāpēc arī iemetu šo video..

13 0 atbildēt
Es tikai saku to ka pietiek mums ar so musulmanu bullshitu. Pie dirsas jamet visa tolerance pret tiem mesliem un jasak reali vinus deportet un tos kuri nepaklaujas sist un slanit lai saprot ka seit vinus neviens negaida. Protams tads sikums ka jasak saut nost visi tie kuri nelegali skerso robezas. Pat bernus un sievietes par cik srn zinams tas ka tie melnie mesli izmanto sievietes un bernus lai mes stulbeni apzelotos un vinus nemtu un barotu ar savu naudu. Un nesaciet tagad man dirst ka berni ne pie ka nav vainigi, tomer statistika puerada to ka berni izaug par teroristiem un pateiciba par musu miksto sirdi un palidzibu nem un spridzina mus savos jobana allaha vaditos teroraktos.
5 1 atbildēt
Tipisks liberastu kanals. Mani tiesam izbrina kapec tiesi musulmani, ir valstis kur cilveki mirst bada, nabadziba(austrumeiropa taja skaita) bet liberalie kluse. Ar logiku kaut kas pilnigi nesavienojams. Briti tapat vaid par austrumeiropiesu stradniekiem, bet neredz musulmanu vardarbibu, agresivitati. Tur par nav ko isti komentet- skaties un brinies.
2 0 atbildēt

 emotion  emotion  emotion  emotion  emotion 

1 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

CNN ir liberāl pediņu huiņa.

2 1 atbildēt

Jām...  emotion 

0 0 atbildēt