local-stats-pixel fb-conv-api

Brutāli un absurdi rituāli, kuri vēl joprojām tiek veikti!15

Liekas, 21.gs, jaunākās tehnoloģijas, augsts attīstības līmenis, bet nē, paliek vietas un cilveki ar savām absurdajām tradīcijām - ēd līķus, dejo ar tiem, ahh, jokaini, bet tradīcijas ir un paliek tradīcijas.

648 1 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000
Kā var kaitināt tie komentāri par gramatiku. Tāda sajūta, ka daļa šeit rakstus ver vaļā tikai tādēļ, lai piekasītos pie tā, ka nav kāda komata vai burts izlaists, un tad komentārā ierakstītu, ka gramatika rakstā ir di*sā. Labi, piekrītu, ja kļūdas tiešām metas acīs un nav iespējams lasīt tekstu. Bet šajā rakstā tikai rūpīgāk ieskatoties atradu kļūdas. Ja mani interesē raksts, tad kļūdas arī nemanu, ja to ir maz. Cilvēks varbūt ātri raksta un burts nejauši tiek izlaists. Bet te no tā uzpūš ziloni. Atvainojos par garo tekstu, nenoturējos. emotion
21 1 atbildēt

a, kur tas, ka cilvēkus sit krustā lieldienās? Bet visp labs raksts ielieku +

9 2 atbildēt

Kopš kura laika lineārā skenēšana*, tas ir tas, ar ko mūsu civilizācija nodarbojas, ir "augsts" sasniegums?

Tehnoloģijas nodara vairāk posta kā laba.

Par pēdējo - to svēto* arī vairs nav tik daudz, nav vairs ko ēst.

es nesaprotu, kas tur absurds par budistiem un maitu lijām? Tas pat šķiet daudz racionālāk un "tuvāk dabai", nekā mazgāt, apģērb, raudāt un vēl sarunāties ar līķi kapellā, nolikt kaudzēm ziedu, mielastot, raudāt, sērot, kā "rietumos ir pieņemts", galu galā - aprakt kastē zem zemes, un katru gadu iet, nolikt svecītes, un "nekad nepalaist prom".

Tantes, kuras dzīvojās pa kapiem, uzkopjot tos, dienu no dienas, nodarbojas ar daudz bīstamākiem "rituāliem" par līķu ēšanu.

6 0 atbildēt

Vinji veel nav uzzinaajushi par POKEMONIEM, tik liidz uzzinaas, taa savas stulbiibas uzreiz aizmirsiis un pieveersiisies shitai debiilikju sektai!!!

6 0 atbildēt

Ok..  emotion 

5 0 atbildēt
Ir ari tadi, kuri milejas ar mirusies cilvekiem.
5 0 atbildēt
Hehe labāk palieku Latvijā...
4 0 atbildēt
Bijis jau šāds raksts, bet tajā bija daudz vairāk rituālu.
3 0 atbildēt

malači tie pēdējie

2 0 atbildēt
Jau bijis.
2 1 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

Debesu apbedishana ir nepiecieshamiba ,izeja no situacijas.Tur nav isti ne zemes ,lai apraktu,ne koku vai cita degmateriala lai sadedzinatu...  Tas ,,apbeditajs,, ir profesija un vinjsh strada krietni ,,ieravis,,  ,citadi nervi netur.

2 1 atbildēt

reāli !

0 0 atbildēt

...ko tik te nenākas uzzināt...

0 0 atbildēt

mkay emotion 

0 1 atbildēt