local-stats-pixel fb-conv-api

Britu mūziķis Subzyy nāk klajā ar dziesmu ''Notice Me''2

Mūziķis Subzyy, šī gada 14.decembrī, nāca klajā ar dziesmu, kuru sauc ''Notice Me''. Tā ir pieejama visās digitālajās mūzikas strīmošanas platformās. Tā katram ir jādzird pašam, lai saprastu par kādu meistardarbu šoreiz ir runa.

Mūziķis savas mūzikas gaitas uzsāka 2018.gada 16.septembrī, kad izlaida dziesmu ar nosaukumu ''Ark Of The Covenant''. Viņa sauklis jeb moto ir ''Turning my pain into projects'' jeb latviski - ''Pārvēršu savas sāpes mākslā''. Motivācijas pilns jaunietis.

Jaunais un talantīgais censonis arī uzsver, ka mūzika ir izglābusi viņa dzīvi, tāpēc viņš savu dzīvi iegulda mūzikā. Mūziķis ir tiešām ļoti talantīgs un cepuri nost par to ko viņš dara un veido. Viņš katru dienu cenšas sevi uzlabot un progresē ar katru dziesmu. Viņš uzskata, ka ar savu mūziku viņš ir spējīgs palīdzēt arī Tavas sāpes mazināt.

Reperis ir ļoti pieticīgs un novērtē katru klausītāju un klausījumu. Tikai un vienīgi cieņa šim mūziķim par to - vairāk tādus māksliniekus! Mūziķis nav pašmāju - viņš ir brits un nāk no Apvienotās Karalistes jeb UK. Ja precīzi, tad no South West. Viņš saviem faniem mēdz dot iesauku #SubzArmy.

Subzyy diskogrāfijā šo divu gadu laikā ir jau seši singli un vesels albums bonusā. Šajā laikā viņš ir paguvis iekš Instagram iekrāt nedaudz vairāk kā 650 sekotājus, taču iekš Spotify, viņam ir vairāk nekā 500 ik mēneša lojālo klausītāju.

Piedāvājam noklausīties mākslinieka Subzyy dziesmu ''Notice Me''. Aicinām arī piesekot mūziķa sociālo tīklu kontiem, lai par viņa jaunumiem uzzinātu ātrāk. Atsauces vietā esam pievienojuši saiti uz mūziķa Subzyy Instagram kontu, lai tam būtu vieglāk un ērtāk piesekot. Droši!

Britu repera Subzyy dziesma ''Notice Me''.

30 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

Thank you🙂 - subzyy 💜

2 0 atbildēt