local-stats-pixel fb-conv-api

Britu mediķi piedāvā ārstēt depresiju ar meditācijas palīdzību2

15 0

Ar šādu rekomendāciju uzstājās britu psihiskās veselības aizsardzības fonds. Izrādās, ka trīs ceturtdaļas mediķu valstī izraksta saviem pacientiem atntidepresantus tabletēs, neticot to efektivitātei.

Fonda vadītājs Endrijs Makolovs, teica, ka meditācija kā metode cīņa ar depresiju ir jau apliecinājusi savu efektivitāti. Britiem, kas cieš no depresijas, netiek piedāvāts uzreiz sēsties lotosa pozā vai izlikt savā dzīvoklī Budas statuetes vai dedzināt smaržkociņus. Endrijs Makolovs piedāvā veselības aizsardzības sistēmai tradicionālu paņēmienu, tas ir antidepresantu, vietā lietot nedaudz alternatīvāku ārstēšanas metodi, tieši: tradicionālās terapijas saistīšana ar meditāciju.

Mēs piedāvājam pacientiem terapiju, kas pamatota uz izpratni. Tā palīdz daudz labāk pievarēt negatīvās domas, t. i. tā vietā, lai ieciklētos uz sliktām domām, šī tehnika pieļauj it kā tās palaist prom. Ar laiku tās kļūst mazāk svarīgas.

Ārstniecība ar zālēm, bez šaubām, iespēja izvest cilvēku no depresijas, bet, pārtraucot medikamentu lietošanu, pacienti bieži vien atgriežas sākuma situācijā.

Psihoterapiskā ārstēšana pamatojas uz meditācijas paņēmienu, tai ir vairāk stabils efekts un tas palīdzētu valstij, kas patērē 7,5 miljardus mārciņas cīņa pret depresiju, ieekonomēt.

15 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv