local-stats-pixel fb-conv-api

Briti dusmīgi! Šī māte ...16

269 11

BRITI DUSMĪGI! ŠĪ MĀTE PABALSTOS SAŅEM £40 000 GADĀ, TAČU CETURTDAĻU IZTĒRĒ DĀVANĀM VIEN

33 gadus vecā Šerila Prudema dzīvo Lankašīrā un izmanto nodokļu maksātāju naudu, izšķērdējot gandrīz 12 000 mārciņu gadā, lai saviem bērniem nopirktu dārgas dzimšanas dienas dāvanas. Viņa vēlas, lai bērni “justos īpaši”.

269 11 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://not found
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000
Kas pašiem liedz sadzemdēt n-tos bērnus? Ts ts ts... Skaudība nav laba lieta. Ok,viņa ir mazliet bezkaunīga izrunās,bet tā ir BĒRNU nauda,un viņa vēlas,lai bērni ir laimīgi..
57 1 atbildēt

Nu ja viņa bērnus nebarotu un neģērbtu, bet piemēram nopirktu jaunu laulības gultu un tv tajā, un krutu paklāju, un vispār uztaisītu karalisku guļamistabu sev un vīram, bet bērni dzīvotu šķūnī, tad varētu satraukties... Tagad, te tikai redzu to, ka māte mīl savus bērnus un kā jau jeb kura LABA māte, darīs visu, lai viņas bērniem būtu laimīga un bezrūpīga bērnība...

50 1 atbildēt

Vismaz pupos neliek...

33 1 atbildēt
Un? Krata? Skauz? Butu man iespeja ,ari pirktu saviem berniem. Negruz jau sev di r s a un cicos to naudu.
21 1 atbildēt

Interesanti, kas tur nosodāms. Kpc neviens neliek rakstus, kur melnie pārstāvji dzīvo uz pabalstiem. Atkal dubultie standarti? Un galu galā bērniem vajaga mammu mājās. Augs vismaz mīlēti un laim;igi, nevis, ka mamma vislaik aizņemta, iedo paēst un bērns paliek malā. Un viņa naudu tērē bērniem, nevis pupu palielināšanai un visādām modes šmutkām.  Tāda sajūta, ka sistēma tik grib, lai māte vismazāk veltītu uzmanību bērniem un vīram. Un ja kāda to dara, tad visi šausminās. Kur mēs braucam cilvēki mīļie?

18 0 atbildēt

Varētu kāds pūsties, ja viņa to naudu sev tērētu.

17 1 atbildēt
Man tas galīgi nelikās traks. Es saviem bērniem gribētu dāvāt to, ko es savā bērnībā nedabūju. Bet nu protams, nevajag arī izlutināt.
16 0 atbildēt
Vissmaz bernu naudu uz berniem izstere beidziet dirst par UK jums skauzh ka lv suudiigi ar pabalstiem
16 0 atbildēt

Kad tad, ja ne bērnībā palutināt un iepriecināt savus bērnus.

17 3 atbildēt
tā jau būs viņu ģimenes problēma. Vai dzemdēt 12 bērnus,viņus izskolot un izaudzināt,vienlaikus uzturot mājdzīvi un rūpēties par tik lielu ģimeni vien 33 gadu vecumā ir vienkārši? Ok,jā,bet tā nauda tiek bērniem,nevis aiziet implantos utt. Tā ir valsts struktūras,nevis mietpilsoņu problēma. Ja grib tādu naudu,lai uztaisa hokejkomandu un miers emotion Tracina šitie skauģi... Ka tik citam kaut kas netiek... Tikko kādam ir kad labāks,tā aste krustā un sāk burkšķēt,tā vietā,lai savu dzīvi sakārtotu
12 1 atbildēt

tās nav dārgas dāvanas ēmot vērā to ka tur ir 12 bērni ta sanāk 1000 gadā uz katru, kas nekas daudz pat nav minimālā mēneša alga ārpus londonas bet tā vidēji cilvēki pelna 1500-2000 

tik lielīšanās ar to nav prāta darbs 

8 0 atbildēt
Ideali rīkojās
10 3 atbildēt
pff 40K gadā un 12 bērni? Jūs ko nopietni? Tā nemaz nav liela nauda lai izdzīvotu 13 cilvēki... Vidējā alga vienam strādājošam cilvēkam UK ir apmēram 23K kam jau labāks kontrakts tad jau pie 30K...Un 40K ir liela nauda?Mamma malacis...
6 2 atbildēt

Viņa saņem to, kas likumīgi 'pienākas. Tas nemaz nav tik daudz, tā ir tikai viena kvalificēta strādnieka alga.  Viņas bērni ir apkopti, uzraudzīti, pārējais ir tukšu salmu kulšana. Kaut mums būtu tādas daudzbērnu ģimenes, kas visus bērnus audzina paši ar prieku.

4 0 atbildēt

emotion malacis māte emotion

2 0 atbildēt

Vienreiz UK vajadzētu sakārtot to pabalstu sistēmu, lai šitos parazītus izskaustu... Citādi pastrādā un tad dzīvo "kā niere pa taukiem" un vēl citus pamāca!

4 11 atbildēt