local-stats-pixel fb-conv-api

Bezpreģels JTF18

129 9

Labvakar, spocēni!

Man nav bijis sen rakstu un tā kā Kanāls 2 nepublicē manus objektīvos čata ziņojumus, nolēmu padiskutēt ar jums par šo tēmu - Jaunā Talantu Fabrika jeb Jo Man Vairāk Draugu Jo Ilgāk Palikšu Šovā.

Atvainojos par gramatikas kļūdām jau iepriekš, jo ja no rīta jārunā angliski, pēcpusdienā vāciski un vakarā zviedriski, tad sajūk viss iespējamais.

Nezinu, vai esmu tiesīga novērtēt topošo "mākslinieku" vokālās spējas, jo man ir tikai 11 gadu muzikālā izglītība, bet tomēr mēģināšu.

129 9 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000

Par šiem "talantu" šoviem nav īsti jēgas cepties. Tie ir mūzikas industrijas McDonalds un viņu mērķis ir ražot sūdus, ātri un pieejami, tapēc par kvalitāti tur nevar būt nekādas runas. Tapēc nav jābrīnas, ka cacām un mačo jākļiem tur iet labāk par tiem kam ir talants.

Ja gribi redzēt talantu, pastaigā pa Rīgas gājēju tuneļiem vai Vecrīgas ielām.

17 0 atbildēt

Ir tāds šovs? xD

6 0 atbildēt

Kā jau lēnais gepards teica, tad tas ir sviests. Vnk nav loģikas. Jaunieši strādā ar profesionāļiem, bet tie, kas spēlē centrālstacijās un vēl visās iespējamajās vietās, lielākoties pašmācības ceļā apgūst vai nu dziedāšanu vai mūzikas instrumentu. Un dara to labāk. Gribēju ar to teikt, ka staigāt pa tuneļiem ir lielāks kaifs kā skatīties koncertu. Varbūt kāds atsevišķs kadrs JTF ir ok, bet kopumā nebaudāmi. 

4 0 atbildēt

 Ja iepriekšējos talantu fabrikas, okartes akadēmiju un okartes skatuvi  vēroju ar aizrautību , tad tagad paskatoties vienu tiešraidi ,rodas doma , kādēļ viņi šeit ir atnākuši .Tas ir šovs , jābūt atraktīviem, nevis visa diena jāguļ un jāēd. Koncerti arī bezsakarīgi , nevar izbaudīt īstu mūziku .Varbūt pa retam  var dzirdēt labi izpildītu dziesmu .Vienkārši sakot, šis šovs nav izdevies .

3 0 atbildēt
Es atverot rakstu vispar nepaskatijos kas raksyits izlasiju sakumu un ieliku plusu.. es diemzel neskatos to sausmu stastu het nu tik suligi komentari nav dzirdeti... prieks ka ir vel kads kas kautko saprot.. give high five... tack så jävla mycket
3 2 atbildēt

Man jau šķiet, ka tu pārāk satraucies par šo šovu. Nav nekādas nozīmes kurš uzvarēs, kuram būs visvairāk balsu, utt. Galvenais ir tas, vai PĒC šova dalībnieki turpinās izaugsmi. Kur ir Chilli, kas uzvarēja pirmajā talantu fabrikā? Šovam nav jēgas, jo uzvarētājs ne vienmēr tāds ir arī dzīvē un otrādāk. Šis ir tikai komerciāls triks, lai viņi būtu atpazīstami un vai viņi tādi būs pēc šova- tas jau ir katra paša ziņā.

1 0 atbildēt

Kāds vēl šos sūdus skatās? Pietiek jau ar iepriekšējo šoviņu "zvaigznītēm", kuri pat nejēdz ne komponēt, ne dziedāt, ne sev normālu PR uztaisīt. Kur viņi visi ir, izņemot dzeltenās lapas?

2 1 atbildēt

Nu tā JTF ir riktīgs rosols!

0 0 atbildēt

get a life

0 0 atbildēt

njam, kam nu rihards, kam nu aminata, nu sauc mani par mazu manos 15 gados , bet es esmu par rihardu, un uzskatu k aminata nearko baigi dziļi neizceļas no pārējās plūsmas.

1 2 atbildēt

Ja jau esi tik gudra kp pati neesi šovā? Kritizēt mēs mākam, bet vai darīt? Pati noteikti ja satiktu Rihardu skrietu pēc autogrāfa, bet tgd te noliec.  Rihardam ir laba balss un tākā viņam ir tikai 16 gadi viņam vēl vajag attīstīties un kāpt uz augšu. Viņš ir ticis šovā un tas arī ir ļoti daudz..!! Bet tu sēdi mājās un puksti. :P  Malacis Rihards un pārējie arī. Vienīgais mīnus ir šomase šajā šovā, jo es uzskatu, ka tas nav godīgi...!!!

1 2 atbildēt

Autors ir viens liels bezpriģels.

3 6 atbildēt