local-stats-pixel fb-conv-api

Bērnībā iemācītie meli par mūsu ķermeni223

4541 74

Tieši tā - daudzas atbildes, kuras tiek iestāstītas jau no mazotnes, ir meli! emotion Tu varbūt jautāsi, kāpēc mums māca aplamības? Pavisam vienkārši - tie ir ar speciālu nolūku izdomāti, lai apkārtējo pasauli padarītu vienkāršāku un garlaicīgāku. Jo kā gan citādāk apkārtējie spētu samazināt jautājumu skaitu no bērniem, kas šajā laika posmā ir tik raksturīgi? Nav brīnums, ka šī iemācītā aplamā informācija arī tiek nodota no paaudzes paaudzē. Šo izdarību dēļ, iespējams, arī tu joprojām tici iestāstītajiem meliem, tāpēc apskatīšu vairākus no tiem un atklāšu par tiem patiesību. emotion

4541 74 223 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www.cracked.com
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 223

0/2000

Bāc un visas šīs blēņas mums skolā māca emotion

2 0 atbildēt

Ziemā nenēsāšu cepuri emotion

2 0 atbildēt

Ļoti interesants raksts,uzināju daudzko jaunu emotion emotion emotion

2 0 atbildēt

pats visu izsecinaaji?

2 0 atbildēt

Es nezinu kā jūs, bet es piedzimu jau viszinošs!

2 0 atbildēt

Visa mana dzīve ir meli emotion

Labs rakstsemotion

3 1 atbildēt

Tur  bija rakstīts, ka pat zinātnieki strīdās par maņu skaitu. Skolā māca par 5 jo tās ir pierādītas. Skolotāji jau nenoliedz ka ir arī vairāk.

2 0 atbildēt

man vecmamma meloja, ka akā dzīvo liela varde, kas mani apēdīs, lai es neeju tuvumā akai... 

un ķīmijas skolotāja man vidusskolā stāstija, ka hēlijs sausina gaisu un tāpēc balss paliek smieklīga (muti ciet, ja nezini taisnību)... tagad es zinu taisnību, un vairs nezinu kam vispār tagad lai tic :D

2 0 atbildēt

Piekrītu, jo it īpaši par 8. - esmu kreilis, bet domāju ļoti loģiski!     emotion

2 0 atbildēt

Galvu ir jāsilda ne jau tik daudz dēļ to ka zaudētu siltumu caur galvu, bet tādēļ ka smadzenes darbojas sliktāk pazeminātos grādos. Un kā zināms tad smadzenes darbina pārejo ķermeni ja vien tie ar nav meli :)

1 0 atbildēt

tagad varēšu dirst ar tīru sirdi visiem skolotājiem virsū.

1 0 atbildēt

tiešām intersanti, var redzēt, ka esi pastrādājis pie raksta .

1 0 atbildēt

labs labs, apgaismoji mani

1 0 atbildēt

emotion 

1 0 atbildēt

+, viens no kvalitatīvākajiem rakstiem, kādu nācies lasīt pēdējā laikā!

1 0 atbildēt

tiešām interesanti par to mēli, līdz šim biju pārliecināts par meliem ;)

1 0 atbildēt

Man kaut kad sen atpakaļ, medicīnas kursos viens kruts bērnu dakteris stāstīja, ka patiešām esot tādi cilveki, kuriem asinis ir iezilganākas. Tas esot tādēļ, ka viņiem asins šunā dzelzs vietā esot varš. Vara dēļ raksturīgi šādām asinīm esot īpaši ātra sarecēšana, tā ka viņi reti asiņo.

Viduslaikos, karojot, ja kara laukā ievainoja kādu, bet izvelkot zobenu spals bija iezilgans un brūce neasiņoja, tad viņi ticēja, ka tas bija eņģelis, kurš palīdzēja cilvēkiem uz zemes kristīgajā karā, un mēdza sodīt tos, kuri viņus uzšķērda. 

Kāds varbūt arī ir kaut ko tamlīdzīgu dzirdējis? Vnk tas īsti nebija skolotājs, tas bija reāls ārsts, kas to stāstīja. Taisnība / meli?

1 0 atbildēt

aj,tagad jau visi un visur melo.

1 0 atbildēt

ja patiesam interesanti :)

1 0 atbildēt

Kā man tagad gribas doties atpakaļ uz bērnību uz to brīdi kad man to stāstija un pretī parunāt :D Un atceros ka mums mācija ka dabā nav taisnas/gludas lietas bez civēka palīdzības, BET kristāli rodas bez cilvēka un viņi ir Gludi :D

1 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »