local-stats-pixel fb-conv-api

Bēgļi - bez ilūzijām.70

1290 11

Mums pēdējā laikā ir gadījies lasīt visādu jaukumu par bēgļiem- cik viņiem, nabadzīņiem, grūti, ka latviešiem viniem jāpalīdz...jāintegrē. Kaut kādi kultūras darbinieki pat ir rakstījuši aizkustinošu vēstuli bēgļu atbalstam, un odiozā Rižibaba un 100 laupītāji mūs mēģina pārliecināt, ka viss OK, kultūras ministrija tūlīt mācīs bēgļiem latviski, viņus gaida darba vietas Latvijā utt utjprj un uz priekšu uz saulaino nākotni- nu un tad ir vērts paskatīties, cik labi šie nabaga cilvēki ierakstās tur, kur viņi jau ir...



1290 11 70 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 70

0/2000

Cik dzirdēts pirmais jau no muceniekiem jau paspējis izmukt.. Ir jātaisa ,kas līdzīgs kā Ungārijā- žogs ap robežu. Junkeram un Merkelei tas nepatiks,bet mums ir jādomā par sevi nevis Eiropas naudasmaisiem.Ne jau viņu sievas,meitas un draudzenes var izvarot,ne jau viņi dēļ šitiem zaudēs darbu,drošību,ne jau viņi skatīsies kā kautkādi salašņas atvelkās nez no kurienes un dzīvo labāk kā vietējie,kas te dzīvo visu mūžu un vēl ar to nepietiek..Ne jau viņiem apkārt visu izpostīs un piemēslso.

7 0 atbildēt

ui, nebiju domājusi, ka Latvijā ir vēl palikuši naivi idioti. Kļūdījos, vismaz 1 vēl ir palicis.

7 0 atbildēt
Eiropa nav tikusi galā ar savām problēmām (grieķiju u.c.), kad metas palīga risināt starptautiska mēroga problēmas.
7 0 atbildēt

Reti kas ir smieklīgāks par dusmīgu latvieti. Tā vietā lai atbrīvotos no cēloņa,cīnās ar sekām. Kamēr pie varas būs jūsu "paši vien ievēlējām-jādzīvo vien" tikmēr gaidiet "bēgļus" atplestiem makiem un kājām. Ar automātiem paši robežu sargāsiet... kas jums viņus dos? Ja man jautātu,tad es teiktu,ka man tuvākais pieejamais aizsargāšanās līdzeklis būtu motorzāģis. Bet izskatās ka automāti ir teju katram otrajam interneta lietotājam. Pačukstēšu. Bēgļi ir reāli cilvēki interneta varoņi viņus neapturēs. Par mērkaķiem jūs viņus saucat. Paši uz sevi kad pēdējo reizi skatījāties? Kā izskatās sabiedriskais transports pēc jums un pļavas pēc attīstīto cilvēku festivāliem?Jūs satraucaties,ka skolniecēm būs jāiet uz skolu pieklājīgākā apģērbā,sen bija laiks. Jo brīžam nevar saprast-uz darbu iet vai skolu. Un nesatraucieties tik ļoti. Tie sliktie ekonomiskie bēgļi pie jums nepaliks,nu neatņems viņi jums to minimālās algas kauliņu.Ir bezjēdzīgi,šādiem,mucā augušiem bļauriem,skaidrot,ka šādas cilvēku masu kustības ir bijušas visos laikos un būs,ka valstis ir izveidojušās, uzplaukušas un sabrukušas. Reti kuram no jums pašiem ar latvietību viss ir kārtībā,par kādu gan integrēšanu te var būt runa.Nekas,nāks nākošie šitie aizmirsīsies. Sak,varbūt tie krievi nemaz ar tik slikti nav ko?

7 1 atbildēt
Lai vini iet dirst
6 0 atbildēt

22. septembrī 18.00 Strēlnieku laukumā. Es būšu noteikti.

6 0 atbildēt

kādam kultūras darbiniekam pašam vajag tad pieteikties uzņemt savā ģimenē kādu bēgli, kāpēc tā nav?  emotion  

7 2 atbildēt

uzmest bumbu tam pūlim, lai sūdi pa gaisu.

5 0 atbildēt

Cilvēks ir visu nelaimju avots. Palasot vēstures grāmatas, šausmas, liekas - kādi gan monstri cilvēki bija tad! Bet tagad nav labāk.

Vēsture pierāda to, ka neviens no tās nav mācījies un arī nemācīsies. Nu nē, nesanāks no bēgļiem lētais darbaspēks. Viena daļa sēdēs uz pabalstiem un taisīs bardaku, citi iemācīsies valodu un strādās un izspiedīs mūs no darba tirgus. 

5 0 atbildēt

Un kā vēl ietekmēs... un mūsu bērnus arī.... Pažēlo bēgļus, piesildi čūskulēnus uz krūts....  Par maz ar boļševiku sastrādāto ? Ar sekām vēl arvien cīnamies, tā jau drīz paliksim monoritāte savā zemītē.

5 0 atbildēt

Žēl, ka cilvēki pakļaujas visam, ko izlasa internetā. Yeah, es nenoliedzu, ka bēgļu kustība rada nekārtības, bet nosodīt visus bēgļus ļoti izteiktas minoritātes dēļ ir absurdi.

5 0 atbildēt
Piedrāzt bēgĺus un visus melnos, ķīniešus.
4 0 atbildēt

YU MODERJACKER SONOFOBIČ emotion

4 0 atbildēt

Nē nē! Ir jārīkojas gudrāk, jo, ja viņus tā vienkārši iznīcināsim, tad tas nebūs labāk kā ceļa malā izmētāt pārtiku. Ja jau grib strādāt Eiropā, lai tik nāk šurp! Ielikt ķēdēs, arklā vai ratos un un palaist zaļajās Latvijas ārēs, lai ceļ MŪSU valsts labklājību!

4 0 atbildēt
Negribu,ko tādu Latvijā 😦
3 0 atbildēt

Vajadzētu veitk referendumu, domāju, rezultāti būtu skaidri.

3 0 atbildēt

viņi izvaro sievietes visā pasaulē kur viņus uzņem,lai tik pamēģina uz Latviju braukt,tā jau mums te pilns ar dīvaiņiem

2 0 atbildēt

cerēsim, ka tāpat arī viņi pateiks "kam mums jūsu atpalikušo latviju?" un dosies tālāk

2 0 atbildēt
Es piekritu tikai uzņemt bēgļu bērnus. Tiem vismaz vel ko iemacit varēs.tiem zirgiem jau nu vairs točna neko neiemācīsi
2 0 atbildēt

Manuprāt viņi neapdraudēs Latvijas tautu. Drīzāk otrādi, ar laiku sāks strādāt un maksāt nodokļus valstij. Beidzot valsts iedzīvotāju skaits beigs samazināties.

Bet nu, ja vairums ir pret, tad būs labāk, lai viņi šeit nebrauktu. Vajadzētu referendumu šajā jautājumā..... bet zinot Vienotību, viņi līdīs Eiropas Savienībai dir*ā.

3 1 atbildēt
« 1  2  3 »