local-stats-pixel fb-conv-api

Bēgļi - bez ilūzijām.70

1290 11

Mums pēdējā laikā ir gadījies lasīt visādu jaukumu par bēgļiem- cik viņiem, nabadzīņiem, grūti, ka latviešiem viniem jāpalīdz...jāintegrē. Kaut kādi kultūras darbinieki pat ir rakstījuši aizkustinošu vēstuli bēgļu atbalstam, un odiozā Rižibaba un 100 laupītāji mūs mēģina pārliecināt, ka viss OK, kultūras ministrija tūlīt mācīs bēgļiem latviski, viņus gaida darba vietas Latvijā utt utjprj un uz priekšu uz saulaino nākotni- nu un tad ir vērts paskatīties, cik labi šie nabaga cilvēki ierakstās tur, kur viņi jau ir...



1290 11 70 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 70

0/2000

Savā laikā viena  " kultūras nesēju " plejāde tautu draudzības vārdā  jau pie mums Latvijā  "veiksmīgi " ieintegrējās.... laikam mūžīgi ar sekām cīnīsimies... Nedod dievs vēl šitos integrēt !

79 1 atbildēt

Laikam atkārtošos, bet tos mēkaķus jāsūta jūras dzelmē ar visām laivām. Kaut kāda invāzija. Ar toleranci drīz no Eiropas kultūras nekas nebūs palicis. Kaut kā tie pērtiķi neizskatās ne pēc sievietēm, ne pēc bērniem...

Un nauda no eiropas nav jādod šiem potenciālajiem teroristiem, bet vidusjūras valstīm robežu sargāšanai. Jotie nav bēgļi, bet prasti noziedznieki - nelegāli robežu pārkāpēji.

77 1 atbildēt

Augusta sākuma es arī centos ielikt līdzīgu rakstu, bet tad Nekrietnelis un Lords X izdzēsa to pamatojoties uz rasu naida kurināšanu. Augustā es biju Šveicē , arī tur bija bēgļi un visu es redzēju savām acīm. Ļoti tendenciozi uzvedas administratori , kad informācija ir TV net un delfos tad var rakstīt arī Spokos, bet ja raksti ko redzi , bet oficiālais viedoklis ar to nesakrī, tad tā ir rasu naida kurināšana.

52 9 atbildēt

AK-47 -  šitiem parazītiem..

Es būtu brīvprātīgais, nē es vēl varētu piemaksāt,lai tik dod izšaudīties!

31 3 atbildēt

Šaut nost uz robežām masveidā un miers. 

Bet tei, kas jau ienākuši... būs vēl nemieri, jo ir šādi tādi grupējumi , vairākās valstīs pat diezgan nopietni, kuriem šitie visi nepatīk. drīz iznāks ielās.

27 0 atbildēt

nolikt 50 cal ložetēju un noskaldīt pāris rindas un tad pazudīs rikšiem

27 2 atbildēt
Raksts labs un varu saprast tavas domas, bet ko šis raksts mainīs? Tikai uzkurina naidu... Bet no manis tā pat pluss, jo piekrītu, ka eiropai viņus nevajag. Mums ir gana daudz bezdarbnieku tā pat!
27 2 atbildēt

Jāsāk bruņoties.emotion

25 0 atbildēt
Ar kāju pa dirsu un lai *** atpakaļ.
25 2 atbildēt

nu ko tauta... ar gaiseni te nepietiks, vajadzēs kaut ko jaudīgākuemotion

22 0 atbildēt

Kas būs ja ķengaragā satiksies urla ar bēgli?emotion

22 0 atbildēt
Vinji ienaaks, un neviens neko vinjiem neizdariis, jo shiem redz ir tiesiibas...vinji varees dariit visu, kas ienaaks praataa, bet mums atliks tikai noskatiities un nepaliidzees ne linchu tiesas ne citas privaatas izreekjinaashanaas...muuseejie policistinji sanjems ciet saveejos, nevis tos peertikjus, jo muusu augstaak staavoshie nemaz neciena savu tautu. Ljoti bail par savu beernu naakotni. Vieniigais jaasaak audzeet cuukas vairumaa un jaalaizh shiem virsuu emotion
24 2 atbildēt
Lai kā citi aizstāvētu bēgļus ar argumentiem par latviešiem citās valstīs,latvieši nav tā tauta kura ierastos svešā valstī un vēl uzvesties kā cūkas, jebkurš kurš ir pie vesela saprāta nepiemērots svešu valsti un novērtēs ko viņiem dod. Dusmas rauj uz ko tādu skatīties, ceru valdība būs gandarīta. Skaļas ovācijas viņiem.
20 0 atbildēt

Viņi baidās no speķa!

18 0 atbildēt

no Inese Alsiņa:

Šodien biju iegājusi babaju (tā mēs nedzirdot arābiem viņus saucam) veikalā, jo tur un tikai tur var nopirkt Latvijā marinētu siļķi, biezpienu un īstu krējumu. Kad piegāju pie kases maksāt, veikala īpašnieks sāka lamāties, jo pa mazajā televīzoriņā sāka rādīt ziņu sižetu par bēgļiem. Un es parunāju ar viņu par šo tik sāpīgo visiem tēmu. Viņš teica, ka pats kā bēglis ieradies ar sievu, kura gaidīja mazuli un mazu meitiņu uz rokām. Bēga no valsts, kur viņus sita nost, jo tika žēlotas lodes parasto iedzīvotāju iznīcināšanai. Viņa ģimeni pieņēma. Viņš atrada darbu sabiedrisko darbu lauciņā, sakrāja naudu kopā ar saviem radiem, uztaisīja savu biznesiņu, dzīvo te jau daudzus gadus un ir laimīgs, ka viņam ir divas meitas, nevis dēli, kuriem asins vietā būtu uguns. Viņš sauca tagadējos bēgļus par sūda iznireļiem, kas ir pabiras, kuru dēļ tagad cieš arī viņš un viņa ģimene, jo angļi nešķiro - visi, kas ir tumšādaini, ir mēsli, kas izvaro viņu meitas un aplaupa viņus pašus. Viņš teica, ka tie, kas tagad pieprasa savu bēgļu statusu ir rūpīgi apmācīta armija, nemiernieki. Pietiekot ar 2% tādu militāri apmācītu cilvēku, lai sajauktu galvu pārējiem 98% un sākas nemieri. Arābu jaunēkļiem vajag maz. Viņiem apsola darbu, ja viņi tiks valstī, kuru izvēlējušies kūdītāji. bet skarbā patiesība ir tāda, ka tad kad tie jaunēkļi ir tikuši iekšā un dabūjuši to darbu, 80% viņu alga aiziet tiem, kas darbu dod un tā nauda tālāk aiziet nākošo nemiernieku vervēšanai. Sievietēm apsola drošu patvērumu un viņas izģēŗbj bērnus kailus, lai iežēlinātu militāristus, kas cenšas apturēt bēgļus. Neviens eiropietis nesitīs sievieti ar kailu bērnu rokās, jo tas izraisa žēlumu. Viņš lamāja šo plānu iekarot Eiropu un nevis meklēt tajā patvērumu. Tā ir armija - tie nav bēgļi. Tās nav ģimenes, kas bēg. Tie ir vīrieši, kuriem maksā par masu nemieru celšanu. Viņu darbs ir iebiedēt visus, jo bailes ir pats spēcīgākais ierocis. Un šo bandītu dēļ cieš tie, kam patiešām palīdzība ir nepieciešama. Viņiem neviens vairs negrib palīdzēt. Viņus neglābj. Ja viņi tomēr tiek valstī, tad kļūst par savu glābēju vergiem un turpina dzīvot bailēs, tāpat kā tas bija viņu dzimtenē. Tas viss man ļoti lika aizdomāties par visu situāciju no šāda punkta. Un jā, man palika bail. Tajā visā bija tik daudz loģikas. Es it kā nedzirdēju neko jaunu, bet dzirdēt to no ex-bēgļa mutes bija pavisam savādāk. Un beigās pateiktais - lai Allahs sargā mūs, kad viņu plāns izdosies, jo cietīs visi, lika uzmesties zosādai. Mūsu sarunas laikā aiz manis stāvēja vēl divas sievietes, arābietes. Nokārtām galvām, klusēja. Ne tikai mēs baidāmies, baidās visi. Un man bail domāt, kas ir tas briesmīgais, kas var notikt. Grūti atteikties no savas pārliecības un vēl skaļi tajā atzīties. Ļoti grūti.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10153312912633392&set=a.192884513391.129413.626093391&type=1&theater

18 0 atbildēt

Vai mums tiešām tas ir vajadzīgs Latvijā????!!!

Tu pati atbildēji uz šo jautājumu augstāk, nafuj viņiem mūsu atpalikusī Latvija, viņi te neuzkavēsies ...

17 0 atbildēt

Viņi nav cilvēki, viņi ir 85% neattīstījušies mērkaķi. Viņiem no cilvēciskuma nav nemazāka smaka.  

14 0 atbildēt

Es nosautu katru no tiem pirdariem ja man butu lozmetejs... Bet taka nav man tada, jazsitek ir ti k ar velmi KAUT TIE *****ASI NETIKTU TUVAK PAR 100KM LV ROBEZAM, jo es saktu sist personigi jebkuru DVIELU GALVu!11

8 0 atbildēt

Nosaut visus vinus!emotion

8 0 atbildēt

Cik dzirdēts pirmais jau no muceniekiem jau paspējis izmukt.. Ir jātaisa ,kas līdzīgs kā Ungārijā- žogs ap robežu. Junkeram un Merkelei tas nepatiks,bet mums ir jādomā par sevi nevis Eiropas naudasmaisiem.Ne jau viņu sievas,meitas un draudzenes var izvarot,ne jau viņi dēļ šitiem zaudēs darbu,drošību,ne jau viņi skatīsies kā kautkādi salašņas atvelkās nez no kurienes un dzīvo labāk kā vietējie,kas te dzīvo visu mūžu un vēl ar to nepietiek..Ne jau viņiem apkārt visu izpostīs un piemēslso.

7 0 atbildēt
« 1  2  3 »