local-stats-pixel fb-conv-api

Bēgļi - Eiropas pašnāvība ??123

Šobrīd mediji publicē neskaitāmus pierādījumus bēgļu agresīvajai rīcībai un izvarošanām Vācijā. Vācijas valdība sākotnēji mēģināja visu to noliegt, bet tam visam ir reāli pierādījumi.

Šajā rakstā vēlreiz apstiprinās informācija, kas bija rakstā, ko publicēju 2015. gada septembrī : Bēgļi - Eiropas pastāvēšanas beigas?

Raksts nav vērsts pret musulmaņiem vai pret islamu. Viss šajā rakstā ir reāli fakti, kas pierāda to, ka uztraukumam par esošo situāciju ir pamats. Tas, ko valdības nevēlās izplatīt...



628 2 123 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 123

0/2000

ja iepriekš likās, ka šis viss notiek vnk daudzu politiķu aklā sekošana apsurdai muļķi kuļķi idejai, tad pēc jaungada notikumiem aizdomas rodas, ka tiek īstenots daudz brutālāks plāns. Šeit pārsteidz organizētība, ar kādu tas viss notika. Neizglītots pretekļu bars, tikai ar telefonisku saziņu tik globāli, tik daudzskaitlīgi un organizēti vnk nav reāli spējīgi ko tādu paveikt. tātad tas tika koordinēts. Policijas netraucēšana reipfudžijiem rīkoties, liecina, ka arī tur saņemtas pavēles netraucēt. Mēdiju klusēšana ar pēc pavēles. Un politiķu absurdie izteikumi, un vainas novelšana no pretekļiem, pat uz pašiem upuriem, ar rada aizdomas par pavēles pildīšanu. Nākotne diemžēl neizskatās īpaši saulaina, arī mums Latvijā. Un ar katru brīdi paliek ar vien vairāk par vēlu. piem, it kā reipfudžijus vedīs februārī, katreiz laiku pārliekot tālāk, tik nez kāpēc uz ielām to pretekļu paliek ar vien vairāk jau tagad.

44 0 atbildēt

To Merkeli pashu vajag izvarot lai sak domat

33 0 atbildēt

Ļoti gribētos zināt kāpēc nevienam citam pasaulē nav problēmu integrēties citā sabiedrībā izņemot musulmaņus??? Varbūt tad problēma nav citos. bet viņos pašos??? Ja vēlies dzīvot citā valstī vai pasaules daļā ir jāpieņem viņu dzīves veids, nevis jāuzspiež viss savs. Es esmu atteists un man pie kājas kaut kads muhameds, bet tāpēc es neskraidu apkārt un neauroju pa pasauli ka viņi ir idioti un tic bērnu pasakām. Ja nepatīk kā dzīvo šeit vai kaut kas nav pieņemams ir ļoti daudz valstu kur islāms ir pamatreliģija. Piedodiet, bet lai kratās uz turieni. Ja viņu reliģija būtu tik laba tad nenāktos bēgt no savas valsts. Ir par ko padomāt pirms pārmest citiem.

31 0 atbildēt

Un viņi uzvarēs, jo -   Karš ir vardarbība un nāve.. Tā ir VIŅU ikdiena...  NOTING SPEŠAL tā teikt... viņi ir armija un mēs ienaidnieks... VIŅI ir gatavi nogalināt, mēs nē!    APSVEICU!!!  Cilvēce ir pakļauta un iznīcināta! 

17 0 atbildēt

Referendums ir vienīgais, kas var palīdzēt cīņai ar eirobirokrātiem. Ja viņi cenšas šo okupāciju pamatot ar demokrātiskām vērtībām un vienpusēju humānismu, tad tautas referendums ir tiešas demokrātijas instruments!

Pati īstākā demokrātija! emotion Vajag "tikai" 150 000 apstiprinātu pilsoņu parakstu, lai varētu ierosināt referendumu.

Aizliegt rīkot referendumu neuzdrošināsies neviens no korumpētajiem ES politiķiem, bet var tikai to pavērst kā referendumu par nacisma atdzimšanu, latviešu humānisma katastrofu un vēlmi nostāties pret Eiropas vērtībām, kā arī daudzi citi līdzekļi tiks iedarbināti, lai tikai pazemotu un diskreditētu latviešu tautas ierosināto tiešo demokrātiju!

Referendums ir vienīgais līdzeklis!

Jo nedrīkst visu ielaist tiktāl, ka mūsdienu jaunās antinacisma vēsmas (pamatiedzīvotāju iznīcināšana) būs nākošā vāciešu piekoptā tautas katastrofa.

17 0 atbildēt

Cik bēgļiem vēl jāienāk eiropā lai politiķi atvērtu acis.

Cik teroraktiem un izvarošanām vēl jānotiek?

Mēs šobrīd esam vienīgie kas to var ietekmēt, jo politiķi taču negrib būt 'rasisti'

 Vai tas ir rasistiski domāt par savu valsti un tās pilsoņiem? Lai tiem nebūtu jabaidās aiziet līdz skolām/darbam/veikalam?

 Lai mani  sauc par nacistu ja grib, bet es nenoskatīšos kā Latviju un Eiropu izvaro līdz nāvei kāda sūda allaha vārdā. Kaut kas ir jāmaina, STEIDZAMI. 

Atstādināt   visus politiķus kas atbalstīja bēgļu ienākšanu un pašus bēgļus  izsūtīt uz  turieni kur nākuši.

ASV uzsāka karu, lai ASV auklējas ar viņiem.

16 0 atbildēt

Es jau sen esmu teicis, ka šo bēgļu ievešana eiropā ir eiropas iznīcība. Pasaktaties uz vēsturi. Vienīgais iemesls kāpēc mēs esam attīstījušies tik tālu ir tāpēc, ka eiropa mūs vilka uz augšu (par austrumiem nerunāsim, jo to skolā īsti neapskata). Viņi tikai sagrauj un iznīcina mūsu kultūru un intelektuālās vērtības. Kaut viņi atgrieztos tur no kurienes ir nākuši.

14 1 atbildēt

Valstij, kas neaizsargā savu pamattautu nav iemesla pastāvēt. Pagaidām izskatās ka Eiropas valstu valdības tiks, pilsoņu, gāztas un viņu vietā tiks ievēlēti ultranacionāli spēki. Vismaz es tā ceru.   emotion  

12 0 atbildēt

Ehh... Ko varu teikt. Katru reizi nāk dusmas par visu šo patvaļību.  Tāpēc ar vien vairāk cenšos norobežot sevi no realitātes eiropā! Ir šausmīgi apzināties uz kādu galu mēs ejam.

Un visšausmīgākais, ka pašu valdība nebūs tā, kas palīdzēs. 

11 0 atbildēt

Interesanti palasīt šito visu, te dažiem drukājot komentārus jau tūlīt parādīsies putas uz lūpām.  emotion  

11 2 atbildēt

Es teikšu tā : pakaļā ir .....

pamazām tautieši , velkam ārā asaru gāzes baloniņus , nūjas no skapjiem , un sākam vingrot jo būs traki, ja šitas viss notiks pie mums arī ....

atliek cerēt ka Latvija viņiem neintresē jo pie mums nav lielie pabalsti kā Uk utt varbūt tas mūs izglābs 

10 1 atbildēt

diemžēl vācieši ir drausmīgi nobijušies dēļ 2 pasaules kara. un mēģina tagad visu labot, uzmetatos par svētajiem uzņemot bēgļus un esot viena no Eiropas lielvarām uzspiežot to citām valstīm, kopā ar Francijas Olandu.  diemžēl gandrīz visu valstu līderi ir diezgan attālinājušies no realitātes un valstu tautām un nesaprot ka tautas negrib uzņemt tos tumsoņas, kas nekad neintegrēsies mūsu kultūrā.  Un diemžēl jau ir par vēlu kaut ko vērst par labu, jo miljoniem bēgļu jau ir Eiropā. Optimistiski domājot, ceram, ka nekas traks nenotiks.

9 0 atbildēt
Diemžēl Latvijas armija arī šos kropļus aizstāvēs no latviešiem pēc pavēles. Mums jāveido organizācija par baltu Latviju!!!
9 0 atbildēt
Tikai...nevis eiropas pašnāvība,bet gan eiropas slepkavība.Eiropa šito neizvēlējās ar referendumu.Tai to uzspieda ar varu.
9 0 atbildēt

Man ir poh par bēgļu bērniem un ģimenēm! Lai kaut visi sprāgst nost!

8 0 atbildēt

viņi nemeklē mājas vismaz liela daļa,viņi dara ko grib un kur ,jo zin ka viņiem par to nekas nebūs,diemžēl tā ir...

7 1 atbildēt

Ko es darīšu, kad pienāks laiks izvēlēties, nogalināt vai tikt nogalinātam? Es nomiršu, jo nogalināt nav man mācīts. 

6 0 atbildēt

Mērkaķi. Šitos tikai lodes izārstēs.

6 0 atbildēt

Bet es viņus šaušu, šaušu un atkal šaušu..... nežēlīgi šaušu! 

6 0 atbildēt

Stulbās cilvēktiesības! Nedomāju ko runāju? Nedomāju viss. Būtu mums kārtīga valdība Eiropā un nekorumpēta. Sen visi būtu izraidīti/nobanoti no visām ES un citām valstīm. 

7 1 atbildēt
« 1  2  3 »