local-stats-pixel fb-conv-api

Baltā sieviete, kura pieskaita sevi pie tumšādainajiem, pieprasa izmaiņas!9

100 1

Baltā sieviete, kura pieskaita sevi pie melnajiem, vēlas panākt to, ka cilvēki var brīvi izvēlēties savu rasi. Ar šo viņa ir kārtīgi sadusmojusi melnās rases pārstāvjus!

Cik «melna» ir Reičela Dolezala? Balstoties uz to, ko ir teikusi viņa pati, tad tik melna, ka bija par melnu savam pirmajam vīram, kurš bija afroamerikānis!

100 1 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

 emotion  cilvēki iedomājas, ka ir LEGO, kuram var nomainīt dažas detaļas un sanāk kaut kas jauns? ieliki ilgviļņus - "melnais", sažmiedzi acis - "aziāts". Cilvēki jūk prātā ar to izvēles brīvību. Cīnās pat pret dabas likumiem 

17 0 atbildēt
Vārdam "kaukāziešu" šajā kontinentā ir pavisam cita nozīme. Tā ir balto rase - vai eiropeīdā, ja gribas oficiālāk. emotion
13 0 atbildēt

Nesaskatu jēgu. No tā tāpat nekas nemainīsies, cilvēks paliek cilvēks.  emotion 

Reičela

6 0 atbildēt

galvu atvilktnee iespiedusi kaa visi parejie cilveki

7 1 atbildēt

Ir arī dīvaiņi. emotion 

5 0 atbildēt

Cilvēki galīgi paliek neapmierināti ar sevi un gribās nez ko mainīt. Gadsimta, kur kultivēts mīli sevi tādu kāds esi, daudziem nez kpc savs dzimums nepatīk, tagad jau ādas krāsa. Drīz par orkiem un elfiem arī gribēs palikt.

5 0 atbildēt
Pastulbā
3 0 atbildēt

Jā un pēc dažām nedēļām jau tiks propagandēta arī ;sī huiņ*.. Tāpat, kā pirms gadiem 10 vai 20 sāka propagandēt to, ka var izvēlēties pats savu dzimumu, tagad drīz arī tu pats varēsi izvēlēties, kas vien tu esi! Aziāts, melnādainais, kaukāzietis vai indiānis.. Varbūt vispār mēs varētu izvēlēties visu, kā vien to vēlētos? Ja jau dzimumu var izvēlēties un drīz jau varēs savu rasi izvēlēties, tad kāda jēga vispār realitātei? Kas būs nākamais? Varēsi izvēlēties savu personāžu? Varbūt es Ķēniņu Rāpslis neesmu piesaistīts dabiski piedzimtajai identitātei, bet īstenībā esmu Napoleons vai Imperators Hirahito... Ja jūs tam nepiekrītat jūs esat identitātfobi !!! 

1 0 atbildēt

Pasaulē eksistē daudz nopietnākas problēmas, kuras netiek vēl aizvien risinātas pienācīgi, bet te kaut kāda pseidoproblēma. Es to uzskatu par pseidoproblēmu. Cilvēkiem ir jāpieņem sevi tādi, kādi viņi ir, ja vien tiešām nav kaut kādu fizisku defektu, kas pašam traucē. Es saprotu to, ka mums nav tiesību lemt par citu ķermeņiem un katram ir tiesības pašam lemt, ko ar to iesākt, taču ādas krāsa nav defekts. Man pat šķiet, ka šīs sievietes rīcība varētu būt psihiska saslimšana. Ja tā, savas psihiskās saslimšanas jāiet ārstēt, nevis jāuzspiež citiem cilvēkiem tās akceptēt kā normu. Ja mēs katra iegribu iegrāmatosim likumos, tad kāda jēga vairs būt civilizētam, ja lēnām sākam kļūt atrauti no realitātes? Tad jau sanāk, ka drīz melnais būs baltais, baltais ― melnais, cilvēks ― zirgs, kaķis ― vārna, suns ― cilvēks, inde ― zāles utt. Orveliānisms laikam sāk iegūt reālus apveidus. Varēsim sevi salikt tagad no visa kā bārmenis bārā kokteiļus. Un vēl brīnāmies, kāpēc rietumu pasaule sākusi pūt. Te nu lūk esam ar lepošanos, ka esam traki. Bet kur paliek saprāts?

1 0 atbildēt