local-stats-pixel fb-conv-api

Auksti ir ne tikai Sibīrijā, bet arī Eiropā2

Mēs visi esam dzzirdējuši noteikti, kā ļoti daudzi cilvēki stāsta, ka Krievijas ziemeļos ir viss aukstāk, bet izrādās, ka Eiropā ir pilsēta, kas sacenšas ar Krievijas ziemeļiem un aukstumu, bet vai tas izdodas? Protams, Eiropā tas ir tikkai uz Ziemas periodu, vasarā, šī pilsēta bauda ūdens priekus un lielu karstumu.

Šī pilsēta atrodas starp Vāciju, Austriju un Ugārijas reģioniem, kur nācās ziemas periodu visu slēgt ciet skolas, pašvaldībām bija ļoti daudz darba, jo tie algoja pēc iespējas vairāk darbinieku, lai būtu kāds, kas nosistu ledu no luksaforiem, ceļa zīmēm un visādus citus darbus, pat koki sasala tik stipri, kad viegli pieskaroties zars vienkārši sasala un izšķīda sīkos gabaliņos.

Ļoti daudzas mājas arī palika bez elektrības, bet ik pa laikam parādījās elektrība, bet uz neilgu brīdi, tāpēc visiem iedzīvotajiem veda pārtiku no vietām, kur elektrība un ūdens bija.

Šis ciemats, kā jau pašā sākumā stāstīju, ziemas periodā tur ir ļoti auksti, bet vasaras periodā tur ir ļoti karsti. Tāpēc skolniekiem, ziemas periodā ir brīvlaiks, bet vasaras periodā ir jāmācās.

36 1 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

"Šis ciemats, kā jau pašā sākumā stāstīju, ziemas periodā tur ir ļoti auksti, bet vasaras periodā tur ir ļoti auksti."

 

Emm... ļoti auksti gan ziemā, gan vasarā? emotion

2 0 atbildēt

😎

0 0 atbildēt