local-stats-pixel fb-conv-api

Atjautības uzdevums: Atrodi izeju no šīs istabas18

78 0

Par jaunāko interneta hitu kļuvis kāds dzīvokļa vai tikai istabiņas sludinājums Londonā. Lai gan parasti šādi sludinājumi izpelnās cilvēku uzmanību, pateicoties īpatnējam interjeram vai interesantajam izskatam, taču šoreiz ir kaut kas cits, kas licis saķert galvu un klusi nodomāt pie sevis «wtf».

78 0 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000

Piekrītu, durvis ir aiz skapja. Nav loģiska iemesla skapja riteņiem. Pirmā bildē aiz skapja redzamas durvju eņģes,atdure, un tur nav kājlīstes. Mistērija atrisināta, skapim cepums )

10 0 atbildēt
Durvis aiz skapja. Bet nu tās angļu mājas ir vnk drausmīgas, mazi kambarīši kaut kādi, un turklāt varu derēt, ka šitai "istabai" īre ir £150+ nedēļā
6 0 atbildēt
Izvelkamais trepes no griestiem, vai nu lūka grīdā.
6 0 atbildēt

ha - skapis protams, visi taču zin "Narniju".. 

6 0 atbildēt
Skapis nosedz durvis emotion
5 0 atbildēt
Narnia?
3 0 atbildēt

Galds ir, krēsls ir...krēslu uz galda, un pats caur lūku griestos šurpu -turpu (kā tankā).  emotion  

Ja kas, griesti nav parādīti...varbūt tur vispār visu laiku redzama zvaigžņotā debess.  emotion  

3 0 atbildēt
Nav parādīti griesti - tur var būt lūka ar nolaižamām kāpnēm, kā parasti uz bēniņiem.
2 0 atbildēt
Pretī skapim, tuvāk gultai, izskatās, ka grīdā varētu būt lūka...
2 0 atbildēt
Durvis ir ari skapja. Ieskatoties var tedzēt eņği in durvju atduri
2 0 atbildēt
Izeja zem gultas paceļamā matrača.
1 0 atbildēt
Aiz skapja ir durvis, kreisajā pusē eņģes spīd.
1 0 atbildēt
Skapis, narnijas hronika
1 0 atbildēt

Tikai skapis.

1 0 atbildēt

un vispār skapis uz riteņiem- atbīdi skapi no durvīm...

1 0 atbildēt
Varbūt trepes zem paceltas gultas uz pagrabstāvu! Vai arī tā ir kamera uz mūžu ieslodzītajam! Skapis liekas pārāk vienkārši!
0 0 atbildēt

Atbilde ir tikai viena, un pats autors nezina par ko iet runa.

Tā ir istaba, jo dzīvoklī būtu vismaz kempinga tipa hauzīte ar dušu kopā. Tā kā nav durvis uz hauzīti, pie tam, istabā ir aiztaisīts stūris, tad tā ir hauzīte, kurā ir ieeja no "ārpuses".

Kad gribi iziet, tad ir jāpārstumj uz ritentiņiem esošais skapis pie rakstāmgalda un būs brīva pieeja durvīm. Atnākot mājās, skapi aizstum atpakaļ priekšā durvīm. 

PIe tam, ja tas būtu dzīvoklis, tad gan Eiropā, gan ASV ir ļoti stingras prasības, un šāda miniatūra tipa dzīvokļos rakstāmgalda vietā ir minivirtuve, ar izlietni vienā malā, elektrisko plīti bez cepenes pa vidu, mazo ledusskapi otrā pusē, pēc tam, kad nevajag virtuvi, tiek nolaista lejā speciāla virsma, kas kalpo kā tīra galda virsma (jo otra puse ir nošpricēta ar taukiem no pelmeņiem un frīčiem), zem cepens ir vieta kājam sēžot uz krēsla, un uz galda virsmaz var arī pildīt studenta mājas darbus

un gulta parasti atrodas pie sienas stāvus pozīcijā, un kad gribās gulēt, tā tiek nolaista lejā, vai arī ir "otrajā" stāvā kā kemperu mašīnā un tad apakšā ir rakstāmgalds, skapis, utt, līdzīgi kā mums daudziem dzīvokļos bērnu istabā, kur bērns pirmā stāvā zem gultas mācās, ir grāmatas, plaukti, utt, otrā stāvā gultiņa 90x200cm, bet neviens neliedz uztaisīt lielāku gultu, piemēram, 140x200cm un jau var divatā gulēt.

meklētāja ievadiet micro apartment in ...... vai tiny apartment in ....... un daudzas pilsētās piedāvās reālus dzīvokļus nevis tikai šādu istabu.

Manhetenā šādu dzīvokļu cena ir ap 250000$.

0 0 atbildēt

Un tad no skapja iznāk... iznāk no skapja... Nu kas jau parasti mēdz iznākt no skapja. emotion

0 0 atbildēt