local-stats-pixel fb-conv-api

Arī es gribu ko pateikt!29

177 9

Domāju, ka šādi raksti te ir daudz. Raksti, kuros spoki par kaut ko žēlojas, vaimanā, raud, kliedz, sūdzas mātēm un sūta vēstules Jacky.

Spokos esmu jau kādus divus gadus, bet kā pilnīgi nereģistrēts lietotājs. Nesen bija vēlme piereģistrēties, jo cik ilgi slēpšos? Dažkārt tik ļoti gribas izteikt viedokli, bet nevēlos reģistrēties, nesaskatīju jēgu. Nesen jēga atnāca pie manis. Pilnīgi kā sapnī atnāktu Fredijs Krūgers.

Domāsiet, ko ellē viņš tur murgo, vai uzreiz jau liksiet mīnusu. Man būs vienalga, patlaban es šeit esmu tīri dēļ šī raksta.

Labi, jēga bija tāda, ka pēdējā pusgada laikā esmu redzējis tik daudz labus, foršus orģinālrakstus! Tiešām! Apskatoties uz plusiņu skaitu gluži vai raudiens nāca, jo es ticu, un zinu, ka daudzi ļoti grib būt novērtēti, un dabūt lielu līmeni.

Tālāk sanāk ieiet Attēli&gifi sadaļā. Pilns ar rakstiem, kur saka, ka gatrastāvoklis uzlabosies. Labi, ar nelielu cerību ieeju tajā rakstā, jo garastāvoklis bieži man ir tik ļoti nodirsts, ka reti kas spēj glābt, cerēju uz spoku palīdzību, tā nu raksts atvera un parādās manā galviņā viena komiksu seja. (Nezinu kāda velna pēc komiksu seja, jo es komiksus reti lasu, jo nav jēga lasīt jēlības -.-) Seja - are u f*cking kidding me?

Tā gan, atteli no 9gag, vai no citiem stubliem saitiem, kuros liek tik garlaicīgas bildes, kurās vienkārši lūpu katliņi slīd nevis uz augšu,bet gan uz leju.

Un tad japaskatās uz plusiņu skaitu. Ieraugu, un saprotu, ka labāk to nevajadzēja darīt - vēl murgi rādīsies. Labam orģinālrakstam - 150 plusiņi un sliktajām un jēlajām bildēm - 2000 plusiņi, skaidrs kāda publika apgrozās spokos.

Nesen labo rakstu licējs - Tas I Es, arī ielika rakstu par to, ka spoki degradējas. Pirmo reizi nedēļas laikā es pasmaidīju. Jo mīnusus ielika tikai sīkie pajoliņi, bet plusus, normāli cilvēki. Cerēju - viss būs kārtībā, beidzot būs taisnība spokos!

Jā, tūliņ, pēc nedēļas nekas nav mainījies. Nesen ieraudzīju vēlvienu orgu. +120 plusiņi. Un copy- paste rakstu par Bīberu - 200+, neatceros, kas tieši tajā bīberrakstā bija, bet tāpat PAR BīBERU.

Tagad viens spoks sarosijies un visu laiku liek rakstus par Bīberu, un tik kačā līmeni. 54 copy-paste raksti, un līmenis fantoms. Normāli, kamēr citi, ar labiem, bet nenovērtētiem rakstiem vēl tup septītajā līmenī. Spoka niku neatklāšu, nevajag tomēr, bet iespējams daži jau nojauš.

Lai vai kā - lūk tā ir mana jēga šeit reģistrēties, censties izlīdzināt negodīgumu starp plusiņiem, līmeņiem un rakstiem, un nojaušu, ka drīz būs arī jācenšas atpelnīt cepumus, jo visticamāk, ka rakstam būs daudz mīnusu..

Lai vai kā, viens pats es nespēšu šo lietu mainīt, tāpēc aicinu, nesēdēt attēlu sadaļā, bet skatīties labāk uz orgiem, jo es ticu, ka otrpus ekrāniem sēž daudzi spoki, kuri ar orgiem cenšas kaut cik paspīdēt!

Tiešām šīs lietas dēļ gluži vai sāp mana akmens sirds.. Iespējams, ka ir gramatiskas kļūdas, nav laika labot un gribēt to darīt. Piedodiet.

177 9 29 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 29

0/2000

Tavs pirmais raksts varēja arī būt kāds interesants orgs.

21 4 atbildēt
Raksts labs, jo ta diemzel ir patiesiba. :( :( :(
13 0 atbildēt

Un ko tu tagat doma, ka spokos administratori aizliegs likt *memes un *9gag bildes? Ja kas tads notiks tad no spokiem pazudis 70% lietotaju un spokus vares aizklapet ciet ka vecu alus baaru. Vienkarshi never valja rakstus, kas tevi nepiesaista. Lasi un skaties kas tev interese. Tapec jau tu un parejie esat sheit, lai lasitu un skatitos to kas patik un pec katra gaumes. Man personigi patik lasit gan komiksus gan zinatniskos un izglitojoshos rakstus. Es spokos ne par ko nevaru sudzeties, ja nu vienigi par dazhiem individiem kas iedomajushies ka var ielikt 10 bildes kuras jau ta pat ir redzetas... bet tas ta.

 

APSVEICU TOS KURI IZLASIJA SHITO GARO KOMENTARU emotion

8 1 atbildēt

Nekas jauns. Nevari piespiest lietotājiem lasīt labus rakstus.

5 1 atbildēt
Kad liku + bija 17+ bet kad ieliku + tad jau 21+ . I do magic! :D
3 0 atbildēt

emotion Kādas ellē bildes? Par ko tu vispār runā? Te nekāda runa nav par bildēm! 

2 0 atbildēt

Kaut kur jau tiem sīkajiem ir jātusējas, ne?

2 0 atbildēt

UN CEREESIM, KA KAADS TO SAPRATIIS!

2 0 atbildēt

Man apnika lasīt, bet tev plusiņš. emotion

2 0 atbildēt

aaa, un paldies, ka mani pieskaitīji pie labo rakstu autoriem. :)

0 0 atbildēt

Populārākie orgi šeit ir par slepkavām, izvarotājiem un pornozvaigznēm. Ar tādiem orgiem var arī plusus papelnīt, bet tiko kā sāc taisīt kaut ko par vēsturi, zinātni vai vēl kaut ko tamlīdzīgu, tā vari necerēt dabūt vairāk kā 500 balsis. Protams ir reti izņēmumi, bet kopumā tā ir.

Vairākas reizes esmu manījis pēc raksta izveides, ka vēlāk raksts par šo tēmu parādās arī kādā no Latvijas preses izdevumiem. Protams neapgalvoju, ka raksti tiek zagti no mums- spokiem, vienkārši ir aktuālas tēmas, kuras tiek šeit spokos aprakstītas, bet šeit tās saņem viduvēju novērtējumu. Kaut vai par piemēru mans pēdējais raksts par Azerbaižānā esošo naftas platformu pilsētu... Vakar šeit pat spokos pamanīju avīzes Diena reklāmu, kurā ir raksts par šo pašu tēmu ar atsauci uz vācu laikrakstu Spiegel.

Par spokiem ir izveidojies priekšstats, ka tas ir kaut kāds bilžu portāls, un tāpēc arī pieaugušo cilvēku šeit ir samērā maz. Bet ja skatās no reklāmu devēju viedokļa... Kas ir tie, kuri tērē naudu?! Ne jau 12-15 gadīgie tīņi! Jā, viņi reklāmu iespaidā daudz ko iznīd vecākiem, bet galvenā reklāmdevēju auditorija tomēr ir pieaugušie cilvēki, kuri pelna naudu. Uz tīņiem tēmētu reklāmu spokos ir ļoti maz. Es pat apbrīnoju reklāmdevēju vēlmi šeit likt reklāmas!

0 0 atbildēt

+ liek par tiem rakstiem, kas patīk. un tas, ka par kaut kādu bīberu ir vairāk plusu nekā par kaut kādu orgu, tas nenozīmē, ka cilvēki prātā sajukuši. vienkārši katrs lasa ko grib, vērtē ko grib. Un domāju, ka lielākā daļa pat šo rakstu nemaz nav atvēruši vaļā.. un jāa. te ir arī daudzi sīkie, kam vispār nekas tāds neinteresē. viņiem vajag tikai bildes par kurām pasmieties...

0 0 atbildēt

Ķer plusu emotion

0 0 atbildēt

Hm... atceros tās dienas, kad ar orgiem varēja dabūt >1000+ ar pirmo ielikšans reizi, tagad tas nav iespējams. Labākajā gadījumā 500 plusus, bet tad orgam jābūt par kaut kādu fetišismu un arī bildei jābūt erotiska rakstura. Pārskatot labākos rakstur var redzēt vien dažus autorus un paši raksti- reti kuru par tādu var nosaukt. Dažreiz pat uzjautrina tie raksti, kuros autori paši izdomā kaut kādus stāstus, piemeklē bildes, bet kad paprasi avotu nekā. Protams, ir autori, kuru liek labus un kvalitatīvus rakstus, bet kā jau tu teici- tie netiek novērtēti. Šaubos vai te kaut kas mainīsies, jo paši spoki ir tie, kas rakstiem liek tos plusiņus.

1 2 atbildēt

nē, spriežot pēc tā cik daudz mainijās, pat pēc populāru cilvēku izteikšanas, visiem kas atbildīgi par spoku atīstīšanos ir maigi sakot pohuj....

1 2 atbildēt
Te jau vairs neko mainīt nevar
0 3 atbildēt

Tieši mērķī!!!

4 8 atbildēt

šitas nav saits kur meklēt vērtīgu informāciju. pat tajos oriģinalrakstos lielākoties ir sūdi, izņemot varbūt receptēs.

0 5 atbildēt

Es izprintēšu tavu rakstu, padirsīšu un noslaucīšu ar to dirsu, lai uz tā būtu brūna sūda svītra, vismaz tad tam būs kaut neliela vērtība 

1 12 atbildēt