local-stats-pixel fb-conv-api

Ar ko baro karavīrus: Salīdzinājums - ASV pret LV174

2284 14

Salīdzināšanai ASV MRE (meal ready to eat-maltīte gatava lietošanais) un mūsu pašu ražojums. Abi izstrādājumi domāti, lai karavīram nebūtu jādomā, ko ēdīs - tikai paķer paciņu un aidā uzdevumā.

Paciņas veidotas, lai nebūtu jāuztraucas par īpašu uzglabāšanas veidu. Ledusskapi taču nevilksi uz kaujas lauku. Produkti apstrādāti un atlasīti, lai pēc iespējas ilgāk nebojātos un saglabātu savu uzturvērtību.

2284 14 174 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 174

0/2000
Mūsējie izskatās kā no veikala plaukta paķerti lētākie un ilgāk ' velkošie ' produkti. A, amīšiem tā pārdomāts un necaurspīdīgā iepakojumā . Ir jau ir, amerikāņiem labāka paika ! (:
252 1 atbildēt

Amīšiem arī Tobasco, ko kara laukā kādam acīs iegāzt. emotion emotion

71 0 atbildēt

Jā tās sausmaizītes nav ēdamas! :D Pilna māja man ar viņām sakrājsuies! :D

55 2 atbildēt

Interesants raksts, salīdzināju ar to paiku ko man nācās lietot krievos... jā, cits gadsimts :)

50 0 atbildēt

Nu latvieši armijniekus pabarot nevar ar savu paiku. emotion

35 0 atbildēt

Tā pārtika, vismaz pēc skata, ir šausmīga. Nezinu, kā karavīri spēj saglabāt spēku mācībās/misijās, ēdot šitādu drazu, jo tur līdz normālam uzturam ir ļooti tālu. 

35 2 atbildēt

Sportisti un tai skaitā arī karēvji nevar lietot uzturā sausmaizītes vai rīsu diētiskos plāceņus. Lai organisms šo "ēdienu" pārstrādātu, tas patērē lielu daudzumu, organismā jau esošu, šķidrumu.

27 0 atbildēt

Kur tu ņēmi amīšu amijas paiku :O

22 0 atbildēt

Latvijas paika noteikti ir veselīgāka - nav tik daudz ķīmijas. Amīši jau visur viņu gāž iekšā. Kādreiz lasīju, ka viņiem gandrīz visiem ēdieniem klāt ir garšas pastiprinātāji un citas neveselīgas vielas. Citādi tā pārtika plastmasas paciņās tik ilgi nestāvētu un tiks smuki neizskatītos. No Latvijas paikas lielākā daļa ir sausie ēdieni, kas nebojājas arī, ja konservantu  nav tik daudz. emotion

22 1 atbildēt

Nez, man garšo tās sausmaizītes... 

17 0 atbildēt

Tātad parēķināsim cik no maniem nomaksātiem nodokļiem es samaksāju par LV paiku dienā, lai partizāni var paēst...jautājums cik izmaksā viena ēdienreize LV vai ASV paikas mais.?

27 16 atbildēt

Bija interesanti. 

10 0 atbildēt
Atceros vienreiz ēdu kaut kādu kluci tik liels kā standarta sviesta gabals, kas nopērkams veikalā . Īsti neatceros kam to deva , kājniekiem , suv , vai jūrai ... garšoja pēc sviesta ar salmiem , bet laikam bija pāris tūkstoši kalorijas iekšā , ja nemaldos 😂
9 0 atbildēt

Žēl, ka mūsu karavīriem dodoties uz karstajiem punktiem ārpus Latvijas valsts robežām, līdzi dodas lauku virtuve, un ja nemaldos, tad Latvijas armijai ir vienīgā šāda veida barošanas sistēma pasaulē. Norvēģu, ASV karavīri izteicās, ka mūsu lauku virtuve Afganistānā ir vienkārši izcila. Tālākos izbraucienos, jā, taisnība, bet, manuprāt, dodoties tālāk no bāzes Tev vajag ātri un vienkārši paēst, ņemot vērā, ka amīšiem ir gaļas kluči, tad viņiem paēst būs apgrūtinošāk nekā latviešu karavīriem..

8 0 atbildēt

loti lans raksts  emotion 

8 0 atbildēt

 emotion 

8 0 atbildēt
Audzēt visu pašam saucās- naturālā saimniecība. ^_^ emotion
7 0 atbildēt

Nejau pārtiek tikai no MRE. Kamēr aktīvi piedalījos Jaunsardzē, braukājām kopā ar latviešu karavīriem visādās mācības utt, gan štābā mūs un visus pārējos piebaroja ne pa jokam, gan arī mācībās, vienmēr kārtīgi varējām pieēsties, jo vienmēr kāds bija padomājis par lielo katlu priekš zupas un visa pārējā, nav nekad nācies nogaršot MRE pašam. emotion

7 0 atbildēt

Šis ir interesanti! emotion

7 0 atbildēt

emotion

7 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »