local-stats-pixel fb-conv-api

Aptauja par lasīšanu #512

81 18
81 18 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

Manas domas arī neparasīji : (  Bet neviens man nevar aizliegt izteikties komentāros:

Grāmatas lasīt ir pat stilīgi- iedomājieties, tu sēdi autobusā vai vilcienā un lasi e-grāmatu. Blakus piesēžas meitene ( vai puisis- kas kuram tuvāks).... Un tu izskatīsies labāk nekā ja telefonā drillētu kādu spēlīti. Par iegūto no grāmatu lasīšanas vispār nerunāsim, tas jau būtu apnicīgi.

6 0 atbildēt

Ui man piemirsās atbildēt uz vēstuli. Lasīt lasu, bet tikai to kas man interesē. Vairāk gan tiek spokos izlasīts daudz kas interesants, bet grāmatas arī ir laba lieta.

3 0 atbildēt

Mīļie cilvēki, visās iepriekšējās raksta daļās tika izteikts aicinājums visiem, kuri vēlas piedalīties aptaujās, sūtīt savas atbildes uz manu profilu, kā arī brīvi izteikties komentāros.

Visi, kuri vēlējās tikt aptaujāti, bet man nesanāca viņiem personīgi aizūtīt uzaicinājumu ir laipni aicināti sniegt savas atbildes šī raksta komentāros - mani tiešām interesē arī jūsu atbildes. :)

3 0 atbildēt

Ar nepacietību gaidu apkopojumu! :)

Un atvainojos par idiotiskajiem komentāriem pirmajā daļā, tas bija stulbi un es nesaprotu, kā ko tādu varēju vispār uzrakstīt. Tu esi pelnījusi tikai foršus komentus savos rakstos :D

2 0 atbildēt

un man laikam nekad nepajautās :D

2 0 atbildēt

Ļoti diametrāli atšķirīgi viedokļi. Labs raksts++emotion

1 0 atbildēt

Kaut kad sen atpakaļ šito biju teikusi: ''Daži cilvēki man ir prasījuši: Kāpēc es tik daudz lasu grāmatas, kā es varu rakstīt? Tajā reizē es neko neatbildēju, bet tagad es varētu atbildēt tā: Tas ir visvienkāršākais veids, kā nonākt citā pasaulē, pasaulē, kurā nav obligāti jāpakļaujas gravitācijas likumam... ^^''

1 0 atbildēt

KĀPĒC MAN NEVIENS NAV PRASĪJIS?! :D

0 0 atbildēt

Cik DHL Oslo kaļ jēgu? 

0 0 atbildēt
kad nebija spoki lasiju Džeka londona darbus. Izrādās tur bija ne tikai piedzīvojumu stāsti bet arī šis tas no asv ekonomikas vēstures, 19 gadu simtenī bērni tur rukāja tāpat kā tagad ķīnā. un gudrie cilvēki tur augšā domāja, kad viņi ir loti neķītri un samaitāti, tāpēc arī viņi tik ļoti strādā. pat bija viens Džeka Londona futūristiskais darbs par nākotni. Iedomājies Džeks Londons zinātniskais fantasts, kautkas neaptverams:)
0 0 atbildēt
tagad aizeku azimatovu ir aizstājis aizeks klarks(: azimatovs grāmtatas es robots autors. klarks spēles Dead space varonis.
0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt