local-stats-pixel fb-conv-api

Aplikācijas editošanai!5

12 0

Tā tad šis raksts vairāk var interesēt rediģētājiem, kuri meklē kādas piemērotas aplikācijas, savam editam! 🙂

P.S. šeit ir tikai app, kurus es lietoju, tāpēc sorry, ja nepieminēju vēl kādu editošanas aplikāciju!

Priekš video

•InShot

InShot var taisīt gan bildes, gan video. Inshot es izmantoju pārsvarā tikai priekš kolāžas, reti gadījumi, kad es izmantoju priekš video.

Ja tu izmanto priekš video, tad tur var mainīt filtru, likt burtus kā jau pārsvarā katrā aplikācijā ( tur nepiedāvā watermark )!

•VivaCut

VivaCut kādreiz nepiedāvāja watermark, vismaz man, es nezinu kā citiem 😄, bet tagad to piedāvā un var noņemt tikai ar maksu. VivaCut var veidot video un likt translation, kā arī overlays. Es pati izmantoju to priekš overlays🙂

•Video Maker

Kā jau iepriekš teicu VivaCut liek watermark, bet tur var uztaisīt labus video, tāpēc es izmantoju savu metodi kā noņemt watermark par brīvu 😄

Tajā Video Maker nevajag watermark un tā kā tur var cropēt video, tāpēc es nocropēju to watermark nost un attiecīgi man ir video bez watermark🙂

•Video Star

Man liekas, ka visi par to jau ir dzirdējuši, tāpēc tas nav nekāds liels pārsteigums, ka to arī pieminu, bet tur var veidot pats savas translācijas, kas ir kind cool un ja nevar izveidot, tad tos var sameklēt ig un noskenēt.

•Scribbl

Es domāju, ka par šo aplikāciju ir visi tik tokeri dzirdējuši, kad ir vēlējušies uztaisīt to video, kur skan "Ratatatā" 😄, bet anyways te var zīmēt uz video.

Priekš attēliem

•PicsArt

PicsArt var pārsvarā darīt visu, ko vēlies, tur var pievienot tekstu, tur var likt bildes virsū bildei un tās izgriezt, var pievienot stikerus utt. Tur var arī editot video, bet tas ir ar maksu!

•Phonto

Šeit es lieku tekstus virsū bildei, jo tur piedāvā skaistus fontus. Jā PicsArt arī to var izdarīt, bet tur ir mazāka iespēja izvēlēties un manuprāt nesmukāki fonti 😄. Aa, un lai dabūtu vairāk fontus, tad tos var ielādēt no saites dafont.com!

•Polarr

Polarr var veidot skaistus filtrus. Tu vari veidot tos pats vai arī noskenēt. Es parasti atrodu visādus interesantus filtrus caur Pinterest, bet citās vietnēs arī var atrast kā Google vai Instagram utt.

•Over

Over ir gandrīz tas pats, kas Phonto, tikai tur ir mazāka izvēle fontiem, bet labums no tās aplikācijas ir, ka ja tu vēlies saglabāt to bildi ko veidoji, bet vēlies izdzēst no galerijas, jo maz atmiņas, tad var izmantot Over. Tas ir principā, kāpēc es to aplikāciju izmantoju.

Un te es vēl pievienoju klāt manu editu🙂

Ceru, ka kaut kā palīdzēju ar editošanu!!!🙏

12 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

Man ļoti patīk tā tava sauktā "editošana"😍. Es to parasti saucu savādāk. 😄😁

Tas ko parasti izmantoju es- GIMP 2, Adobe Photoshop, SuperPhoto Free,

PhotoScape X, BlendMix - Photo Blend. Tas priekš foto. Datorā😘😝

Priekš video man ir daudz programmu, bet viņas ir tik daudz, ka būtu grūti uzskaitīt.😆 Visām ir tikai dažas lietas, ko izmantoju. Ja es izveidotu savu programmu, tad tur būtu visu programmu savienojums. Protams ar daudz izmestām iespējām. 😁

Man patīk arī gifus taisīt. Bet tas jau cits stāsts.🤓

Kas tā par bildi? Forša. 🥰😁

2 0 atbildēt